Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    17. Ožujak 2021. 13:54

Pingo i Nana - držite se, proći će sve i biti ćete bolje svaki dan po malo!
    Pingo - uzmi si i svoje papuče za bolnicu. Ja sam bila 2 dana u bolnici a ti ćeš vjerojatno samo 1 dan kad su ti već dali tabletu a u petak ćeš dobiti ostale. Jesi počela možda krvariti već? Ako nisi, te tablete u petak će ti potaknuti krvarenje. Ja sam imala bolove u trbuhu od njih i dobila sam temperaturu. Ali to je trajalo možda 3h dok nisam prokrvarila. I dobila sam ketonal koji mi je pomogao tako da traži u bolnici da ti daju nešto protiv bolova. Kad prokrvariš onda to ide sve dosta brzo i vjerojatno će te već navečer pustiti iz bolnice. A onda kasnije ti još ide kao menstruacija, ništa strašno.  

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

Lori🍀
    17. Ožujak 2021. 13:55

Ja nas sve skupa vidim cure u zimskim bebama, osim naravno MTBice ona ostaje s jesenskima

Nizak AMH, ostalo ok

Samoja6
    17. Ožujak 2021. 14:01

Ja vam svima šaljem veeeeliki hug! 🤗🤗
    Bit će sve u redu, i kako Lori1988 kaže, družit ćemo se sve mi na ljepšim temama! Zasad smo ovdje podrška jedna drugoj! Meni su iskreno cure ovdje pomogle da lakše prođem kroz to... Isto je nekako lakše kad pričaš s nekim tko zna i čemu pričaš... 💖💖

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

pingo
    17. Ožujak 2021. 14:21

Drage cure, hvala na podršci, imam samo jedno pitanje. Jedna medicinska sestra (nije na ginekologiji) mi je rekla da se nakon prve tablete treba kretati, a ne mirovati. Doktor mi jutros nije ništa rekao, imate li vi kakvih informacija o tome?

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Lori🍀
    17. Ožujak 2021. 14:38

Pingo kreći se slobodno, brže će se potaknuti krvarenje. Tako je i meni rekao ginekolog a i sama sam primijetila!

Nizak AMH, ostalo ok

missR
    17. Ožujak 2021. 18:49

Cure evo mene opet s losim vijestima, nikako nisam prestajala krvarit iako je proslo 3 tjedna od medikamentoznog. Danas isla kod svog ginekologa koji mi je odma dao hitnu uputnicu za u bolnicu jer je ostalo “svega” tu.. tako mi je rekao. Sutra imam kiretazu i vakum ujutro u 9. Ne moram vam ni reci koliko sam umorna, tuzna i prestravljena od svega. Nadam se da ce sutra proci donekle okej jer rade iskljucivo s lokalnom anestezijom.
    😞

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Lori🍀
    17. Ožujak 2021. 19:12

Hej MissR pa bas mi je jako zao😣 Znaci prestalo ti je skoro skroz i opet krenulo?? Ne kuzim samo kako su ti u bolnici rekli da je sve cisto a sad ginekolog da je ostalo "svega". 
    Koliko sam cula traje kratko a i ako je lokalna ne bi trebala osjetiti bas. Drzim ti fige, javi nam se cim ces moci!

Nizak AMH, ostalo ok

missR
    17. Ožujak 2021. 19:21

Bilo je stalo na par dana i opet je krenulo.. bas sam imala neki los osjecaj.
    To ni meni nije jasno, sokirala me slika sa uzv-a danas. Cak su prvo mislili da se formirao veliki ugrusak krvi ali ipak je to residua ploda :(
    Drzite mi fige da to sutra prode i da mogu dalje nastaviti, vec sam stvarno na rubu zivaca😢

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

NanaJ
    17. Ožujak 2021. 20:16

missR ja sam ti prije 3 mj prosla kiretazu u lokalnoj anesteziji i nisam ti stvarno nista osjetila. Dobit ces venozno Normabel i lokalno u maternicu Lidokain. Zahvat traje 10 min stvarno je brzo sve gotovo i ostajes lezat jos 2 sata dok te popusti normabel. Uzmi si svoje uloske. Jako mi je zao, drzi se i javi se sutra. Sretno ❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ
    18. Ožujak 2021. 11:37

lu

Pozrav
    Kada nakon kiretaže planirate ponovo trudnoću?
    Meni su rekli da mogu odmah sljedeći ciklus. Je li koja uspjela odmah idući?

Hej, ja sam ostala odmah nakon 1 ciklusa, ali nazalost opet je zavrsila sa spontanim. Meni su rekli nakon 2-3 ciklusa, ali ja sam se osjecala spremnom odmah nakon 1, sad mi je iskreno zao, mozda da sam poslusala i pricekala nebi se desio 2 spontani 🥺

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.