Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    17. Ožujak 2021. 08:20

Pingo ako čitaš - ja sam išla na medikamentozni prekid trudnoće.
    Prvo sam morala vaditi krv (dobila sam 2 uputnice od ginekologa, 1 za klasično 2 za krvnu grupu i rh faktor).
    Onda drugi dan sam morala covid test napraviti.
    Treći dan su me primili u bolnicu. Dali mi 3 tablete koje mi nisu niš napravile, imala lagane menst. bolove.
    Drugi dan u bolnici još 3 tablete, bolilo je ali ništa strašno. Prokrvarila i navečer na uzv vidjeli da je skoro sve otišlo i pustili me doma.
    Ja sam bila na Sv.Duhu, ne znam jesi li iz Zagreba, osoblje tamo je odlično.

Izdrži, žena si i možeš sve izdržati. Budi jaka a kad treba isplači se. Nažalost događa se jako često Samo nemoj potonuti duhom jer bit će bolje kad sve prođe vjeruj mi

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

Lori🍀
    17. Ožujak 2021. 08:22

Pingo - ako ideš na medikamentozni, pripremi se na jače krvarenje pa uzmi dosta uložaka i rezervnu pidžamicu. Uzmi si bočicu za vodu i nešto za grickati. Za sve ostalo će se oni pobrinuti

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    1. IVF 2/25 ➖️

NanaJ
    17. Ožujak 2021. 09:41

Lori1988

NanaJ

Evo vratila sam se od ginekologa, reko je da se ne brinem da sam mlada da cu ja narodit djece 😂 reko mi je za kariogram da se on osobno ne slaze s rim tj da mu je blesava da pretraga jer sta i da pokaze neku mutaciju jer za to nema lijeka ali je reko razumijem te i napiso mi ne upitnice za to. Reko je da mu ne najbitnije da napravimo briseve, hormone, trombofiliju tj ono na sto mozemo utjecati. Reko je da sumnja da je nesto geneteski sa nasih strana jer ni kod jedne ni druge strane nema nikakvih poteskoca ni sto se tice trudnoca ni spontanih a ni nekakvih genetskih anomalija djece ali cu svejedno napravit sve pretrage. Pitala sam ga za psorijaticni artritis reko je da to nema veze sa svime ovime. Nekako si mislim da su muzevi spermici u pitanju pa nebi odmah ostajala trudna. Jedino sto mi pada sad na pamet a zaboravila sam ga pitat je moje ceste urinoinfekcije koje nisu eserihije vec neke druge bakterije jer sam se sjetila da prije prve trudnice sam imala bas jaku urinoinfekciju, mozda je stvarno nekakva bestija od bakterije ali vidjeg cemo reko je za 2-3 mj idemo sa brisevima i svime dok se tijelo malo oporabi i dok se ja psihicki slozim.

Dobro ti je rekao, i hoćeš
    Što se tiče bakterija, brisevi bi trebali pokazati a uvijek možeš i urinokulturu napraviti. To sve pitaj kad ćeš ići na dogovor oko pretraga.
    Malo mi bolje zvučiš, nadam se da sam u pravu. Sretno draga, ne znam kad ti je vakuumska, kad god bila držim fige da sve prođe dobro

Jesam bolje sam, dosta me je smirio, bio ne jako pozitivan i nekako mi je ulio nadu da ce sve biti dobro. Reko mi je da se prvo moram psihicki poslozit da bi trudnoca mogla biti dobra, i ima pravo od plakanja i krivnje same sebe nemam nista samo si mogu nastetiti, tuzna sam jer nije uspjelo, ali nije kraj svijeta uspjet cemo samo tijelu treba vremena da se oporavi. U pon imam termin, jedva cekam da tak najtezi dio prode i da ostavim iza sebe 🤞🏻 Bit cemo mi sve mame, neke prije neke poslje ali bit cemo 💪🏻

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

pingo
    17. Ožujak 2021. 11:15

Pozdrav svima,

Draga Lori upravo da ću se javiti, kad vidim da si mi ti već napisala. Hvala na informacijama, ja sam prije 10 dana vadila krv u laboratoriju, u utorak prošli krvnu grupu, tako da sve nalaze imam, COVID sam prebolila, tako da sam i što se toga tiće slobodna, zanimalo me samo to za osobne stvari mama mi je jučer nakupovala uložaka... sestra mi je danas rekla samo gačice i ulošci, eventualno vlažne maramice... znaći da uzmem i pidžamicu... ok 
    Jučer mi moj gin nije znao reći na koji način će ići indukcija - jer to kod nas odlučuju u bolnici, danas u sam bila u bolnici, dobila sam jednu tabletu, moram u petak u dnevnu za ostalo. Potvrđeno je da su oba srca stala prije cca. 3 tjedna.

Za cure koje me ne znaju, bila sam na jesenskim bebama, jučer mi je na redovitoj kontroli s 10+4 utvrđeno da su bili blizanci (to nisam znala iako je prošli pregled bio 7+4) i da su oba srca stala s razvojem. Jutros sam bila na bolničkoj obradi gemini,  missed abortion, abortus retentus. 
    Ako netko ima još neki tehnički savjet, molim napišite, teško mi je sad google-at. Tuga me ubija.

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

NanaJ
    17. Ožujak 2021. 12:33

pingo

Pozdrav svima,

Draga Lori upravo da ću se javiti, kad vidim da si mi ti već napisala. Hvala na informacijama, ja sam prije 10 dana vadila krv u laboratoriju, u utorak prošli krvnu grupu, tako da sve nalaze imam, COVID sam prebolila, tako da sam i što se toga tiće slobodna, zanimalo me samo to za osobne stvari mama mi je jučer nakupovala uložaka… sestra mi je danas rekla samo gačice i ulošci, eventualno vlažne maramice… znaći da uzmem i pidžamicu… ok
    Jučer mi moj gin nije znao reći na koji način će ići indukcija - jer to kod nas odlučuju u bolnici, danas u sam bila u bolnici, dobila sam jednu tabletu, moram u petak u dnevnu za ostalo. Potvrđeno je da su oba srca stala prije cca. 3 tjedna.

Za cure koje me ne znaju, bila sam na jesenskim bebama, jučer mi je na redovitoj kontroli s 10+4 utvrđeno da su bili blizanci (to nisam znala iako je prošli pregled bio 7+4) i da su oba srca stala s razvojem. Jutros sam bila na bolničkoj obradi gemini, missed abortion, abortus retentus.
    Ako netko ima još neki tehnički savjet, molim napišite, teško mi je sad google-at. Tuga me ubija.

Draga Pingo, uzasno mi je zao 💔 isto trenutno prolazim i ja. Meni je ovo 2 spontani u 3 mj isto tako i 2 kiretaza u 3 mj. Isplaci se koliko treba, nazalost ni jedna od nas nije mogla ovo sprijeciti. Znam da ces postat najduvnija mama najdivnijem bicu, ali nazalost bog je za nas imao drugaciji plan. Saljem ti najjaci i najveci zagrljaj ❤️ Sve u ovoj grupi smo to prosle i sve te razumijemo i uz tebe smo ❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Lori🍀
    17. Ožujak 2021. 13:54

Pingo i Nana - držite se, proći će sve i biti ćete bolje svaki dan po malo!
    Pingo - uzmi si i svoje papuče za bolnicu. Ja sam bila 2 dana u bolnici a ti ćeš vjerojatno samo 1 dan kad su ti već dali tabletu a u petak ćeš dobiti ostale. Jesi počela možda krvariti već? Ako nisi, te tablete u petak će ti potaknuti krvarenje. Ja sam imala bolove u trbuhu od njih i dobila sam temperaturu. Ali to je trajalo možda 3h dok nisam prokrvarila. I dobila sam ketonal koji mi je pomogao tako da traži u bolnici da ti daju nešto protiv bolova. Kad prokrvariš onda to ide sve dosta brzo i vjerojatno će te već navečer pustiti iz bolnice. A onda kasnije ti još ide kao menstruacija, ništa strašno.  

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    1. IVF 2/25 ➖️

Lori🍀
    17. Ožujak 2021. 13:55

Ja nas sve skupa vidim cure u zimskim bebama, osim naravno MTBice ona ostaje s jesenskima

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    1. IVF 2/25 ➖️

Samoja6
    17. Ožujak 2021. 14:01

Ja vam svima šaljem veeeeliki hug! 🤗🤗
    Bit će sve u redu, i kako Lori1988 kaže, družit ćemo se sve mi na ljepšim temama! Zasad smo ovdje podrška jedna drugoj! Meni su iskreno cure ovdje pomogle da lakše prođem kroz to... Isto je nekako lakše kad pričaš s nekim tko zna i čemu pričaš... 💖💖

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

pingo
    17. Ožujak 2021. 14:21

Drage cure, hvala na podršci, imam samo jedno pitanje. Jedna medicinska sestra (nije na ginekologiji) mi je rekla da se nakon prve tablete treba kretati, a ne mirovati. Doktor mi jutros nije ništa rekao, imate li vi kakvih informacija o tome?

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Lori🍀
    17. Ožujak 2021. 14:38

Pingo kreći se slobodno, brže će se potaknuti krvarenje. Tako je i meni rekao ginekolog a i sama sam primijetila!

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    1. IVF 2/25 ➖️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani