Tina,
A nisu te uspavali??
Mene jesu, sva tri puta. Glavno da je sve to prošlo.
Oslobodi Bože! Pa kako ne daju lokalnu anesteziju, pa ne živimo u srednjem vijeku... pa prilikom popravka zuba daju lokalnu, a di neće za ovo??? Majko mila...
Svaka ti čast Tina...koji sadisti...
Pozdrav cure,
i ja sam nazalost izgubila svog deckica u 15. tjednu trudnoce.Spontani je bio 25.09.Koma.
Saznala sam da je bio decko tek kada mi stigao PHD nalaz.
Prosla kiretazu u Petrovoj,na kontroli ostao mali dio od cca 16 mm.
Nadam se da ce se ocistiti sa mengom i da necu morati ponoviti kiretazu.
Eto prva trudnoca i nazalost ovako zavrsila.Svi nalazi uredni a i doktori na prvi spontani i ne gledaju bas lose.
Draga Crna35 jako mi je žao zbog tvog gubitka, drži se i samo hrabro naprijed
Crna35
Draga,nemam riječi.. Drži se ,ti si hrabra ..Stvarno mi je žao.. Ali sada se naše bebice gore i skaču na nebu
Stvarno se sve češće događaju spontani.. Grozno.. Ali najgore je kad je veća trudnoća jer se beba već dosta razvila.. Eto i ja u 18 .tjednu -curica
Sjećam se da si bila i na proljetnim bebama 2017, pa se nisi duže javljala.. Jedna nam je ženska s foruma javila da je vidjela tvoj post na nekoj drugoj temi i da si nažalost imala spontani.. I nakon mog gubitka, možeš nam se pridružit proljetnim bebama 2017 bez obzira što nisi trudna i što si imala spontani.. Možeš bit s nama kad opet zatrudniš i pratiti s nama trudnoću.. Tako ću i ja.. Dođi k nama, ja i ti ćemo odbrojavati dane do prvog plusića s ostalim trudnicama.. Dobrodošla si.. Od srca ti želim da što zatrudniš ..Drži nam se.. I svakako, dođi k nama!
Čitam kako ste neke hrabre i imale po više spontanih i kiretaža---a ja sam mislila da se meni to neće dogoditi,ali eto dvije i pol godine nakon prve ok trudnoće i poroda dogodilo se u 8. tjednu krvarenje i nakon tjedan dana srce je stalo,no ja nisam mogla vjerovati pa sam još tri dana čekala , no uzalud, kiretaža je bila ružan dio , bolan ,ali podnošljiv jer sam imala predivnu sestru koja me doslovno držala za ruku...No, sad tri i pol mj poslije me strah ...strah me i pregleda na koji trebam otići i strah me nove trudnoće..
Crna35,
Žao mi je :( Nadajmo se da ce iduci put biti sve ok :)
Ketrinka,
Žao mi je i radi tvog gubitka.
Meni jedna stvar nije jasna !? U koju vi bolnicu idete da vas ne uspavaju kod kiretaže??
Mislim ja bi izludila. Mene su sva tri puta uspavali, to se i podrazumijevalo.
Zato ne kuzim.
Sortiraj odgovore
Najstariji