Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    24. Srpanj 2020. 12:23

Godinu dana?? 🙊😐😐

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

MrvicaH2000
    24. Srpanj 2020. 12:26

Pozdrav curke❤️❤️
    Trebam pomoc, nova sam na forumu pa ne znam da li se javljam na dobru temu…
    Mlada sam, imam 20 godina, prije 2 mjeseca napravila sam kiretazu (19.05.2020.) u 3.mjesecu trudnoce, beba se nije dobro razvijala… prvu menstruaciju nakon kiretaze sam dobila 3 dana nakon (22.05.2020.) , druga je stigla mjesec dana nakon (18.05.2020.), ovaj mjesec 5. Dan je u zaostatku, inace mi je menstrualni ciklus 28 dana.. imam slicne simptome kao u prvoj trudnoci, vrtoglavica, jaka i cesta glavobolja, cesto mokrenje, mucnina ali bez povracanja… ne znam da li da jos pricekam par dana ili da napravim test… 
    P.S. Imam bolove ponekad kao pred menstruaciju kao nekakvi grcevi, ali tako je bilo i u prvoj trudnoci… 
    Sorry na dugom postu❤️♥️

Girl1234
    24. Srpanj 2020. 13:42

Pozdrav, ako van kasni pet dana, mislim da možete napraviti test. :) meni je test 6. dan kasnjenja bio pozitivan 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Bebanomoje
    24. Srpanj 2020. 20:01

working_mom

Blago vama sto mozete odmah, mi moramo cekati godinu dana 😱

Ajme, zasto toliko dugo? Zbog nekih pretraga ili lijekova koje su ti dali, ili...?

Bowlica
    25. Srpanj 2020. 10:25

MrvicaH2000

Pozdrav curke❤️❤️
    Trebam pomoc, nova sam na forumu pa ne znam da li se javljam na dobru temu…
    Mlada sam, imam 20 godina, prije 2 mjeseca napravila sam kiretazu (19.05.2020.) u 3.mjesecu trudnoce, beba se nije dobro razvijala… prvu menstruaciju nakon kiretaze sam dobila 3 dana nakon (22.05.2020.) , druga je stigla mjesec dana nakon (18.05.2020.), ovaj mjesec 5. Dan je u zaostatku, inace mi je menstrualni ciklus 28 dana.. imam slicne simptome kao u prvoj trudnoci, vrtoglavica, jaka i cesta glavobolja, cesto mokrenje, mucnina ali bez povracanja… ne znam da li da jos pricekam par dana ili da napravim test…
    P.S. Imam bolove ponekad kao pred menstruaciju kao nekakvi grcevi, ali tako je bilo i u prvoj trudnoci…
    Sorry na dugom postu❤️♥️

Jesi napravila test?

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

• Happy 2011
    25. Srpanj 2020. 11:53

Pozdrav 
    Naime, radi se o tome da sam 17.juna imala spontani pobačaj u 6 sedmici (prva trudnoća), kompletni spontani, prosla bez kiretaže. Krvarila 8 dana, na kontrolnom pregledu utvrđeno čisto materište i kanali.  Poslije toga imali smo nezaštićene odnose. Da napomenem da nisam dobila menustraciju u narednom periodu poslije krvarenja prilikom spontanog. Danas sam uradila test i pokazao je plusić, jako me obradovao, ali me zaintigriralo zar je moguće ako nisam dobila niti jedan menzes poslije krvarenja od spontanog?  Ako je neko imao slično iskustvo bilo bi mi drago da podijeli isto. Hvala.

• Mara Kokosica
    25. Srpanj 2020. 18:08

Bok cure. Dugo me nije bilo. Evo me javljam se opet. Nakon spontanog krvarila sam 15ak dana pa smedjarila tj dana te zatim dobila. Menst.je trajala 10 dana. Po kalendaru sam trebala dobit prije 4 dana. Buduci da je dr rekla da se mozemo bacit na posao odmah nakon prve menst mi smo to i ucinili. Kontrola mi je 10.8. 
    Zanima me dal se jos ikome menst poremetila nakon spontanog? Nisam radila test jos.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    25. Srpanj 2020. 18:09

Hanaa

Pozdrav
    Naime, radi se o tome da sam 17.juna imala spontani pobačaj u 6 sedmici (prva trudnoća), kompletni spontani, prosla bez kiretaže. Krvarila 8 dana, na kontrolnom pregledu utvrđeno čisto materište i kanali. Poslije toga imali smo nezaštićene odnose. Da napomenem da nisam dobila menustraciju u narednom periodu poslije krvarenja prilikom spontanog. Danas sam uradila test i pokazao je plusić, jako me obradovao, ali me zaintigriralo zar je moguće ako nisam dobila niti jedan menzes poslije krvarenja od spontanog? Ako je neko imao slično iskustvo bilo bi mi drago da podijeli isto. Hvala.

Joj cestitam. Najsigurnije ti je uraditi betu. Stvarno nemam iskustva previse. Evo mozes procitat i moju pricu ispod. Sretno

06/20 blighted ovum 8tt.

• Happy 2011
    25. Srpanj 2020. 19:21

Mara Kokosica

Hanaa

Pozdrav
    Naime, radi se o tome da sam 17.juna imala spontani pobačaj u 6 sedmici (prva trudnoća), kompletni spontani, prosla bez kiretaže. Krvarila 8 dana, na kontrolnom pregledu utvrđeno čisto materište i kanali. Poslije toga imali smo nezaštićene odnose. Da napomenem da nisam dobila menustraciju u narednom periodu poslije krvarenja prilikom spontanog. Danas sam uradila test i pokazao je plusić, jako me obradovao, ali me zaintigriralo zar je moguće ako nisam dobila niti jedan menzes poslije krvarenja od spontanog? Ako je neko imao slično iskustvo bilo bi mi drago da podijeli isto. Hvala.

Joj cestitam. Najsigurnije ti je uraditi betu. Stvarno nemam iskustva previse. Evo mozes procitat i moju pricu ispod. Sretno

Zelim vam da uskoro vidite plusic na testu. Ja sam presretna hvala Bogu, samo eto u dilemi sam kako je moguce ako nisam imala niti jednu mengu poslije krvarenja od spontanog... Uradim betu svakako. 

Bowlica
    25. Srpanj 2020. 21:16

Mara Kokosica

Bok cure. Dugo me nije bilo. Evo me javljam se opet. Nakon spontanog krvarila sam 15ak dana pa smedjarila tj dana te zatim dobila. Menst.je trajala 10 dana. Po kalendaru sam trebala dobit prije 4 dana. Buduci da je dr rekla da se mozemo bacit na posao odmah nakon prve menst mi smo to i ucinili. Kontrola mi je 10.8.
    Zanima me dal se jos ikome menst poremetila nakon spontanog? Nisam radila test jos.

Kokosica zar i ti?! Uh...zao mi je.... i ja imala spontani racunam 20.6.kad je sve izaslo u bolnici pod tabletom. Smedjarila sam i malo isla krv 3 tjedna pa stalo. Ovih dana mozda od mora hladnog malo kod brisanja smedje. Menge mi jos nema q proslo je 35,36 dana...cekam...

Hanna mislim da aam citala da se alicno dogodilo vec nekim zenama, ali nemam iskustva. Neka je sa srecom i nadam se da bude sve ok.

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.