Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bluew
    07. Lipanj 2020. 12:53

PeaceLily

Bluew

Hej, dobro jutro svima.. Meni je danas krenulo vec lagano krvarenje, kao kad menzis tek dolazi.. Je li vama bilo tako nakon 1.tablete ili ste tek pocele krvariti u bolnici nakon dvije?

Ja sam nakon jedne sve izbacila. Nakon 22 sata je počelo jače krvarenje i bolovi. Drugu tabletu nisam dobila više.
    Ja sam i dalje u bolnici,i ostat ću još par dana. Imam tu upalu maternice i dodali su mi još jedan antibiotik jer crp ne pada. I baš im nije jasno zašto se to javilo tako, moguće da se neka od bakterija zavukla di ne treba nakon što je krenulo čišćenje . Ponadala sam se da ću danas doma tako su jučer rekli, ali danas nalazi nisu baš nešto pa moram još malo ostati.

Ajoj bas mi je zao, valjda ce sutra biti bolje pa ces napokon kuci..
    Mene je jucer navecer isto bolilo, ali sam popila tabletu.. Citala sam po forumu da se smije popiti tableta protiv bolova, nadam se da nisam pogrijesila

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Bluew
    07. Lipanj 2020. 12:55

Bebac9697

Bluew

Hej, dobro jutro svima.. Meni je danas krenulo vec lagano krvarenje, kao kad menzis tek dolazi.. Je li vama bilo tako nakon 1.tablete ili ste tek pocele krvariti u bolnici nakon dvije?

Dobro jutroo,super znaci da je tableta vec pocela reagovati. I meni je tako bilo posle prve tablete jedino kod mene je bilo obilno krvarenje, kasnije je onda kao lagano islo. Onda opet nakon dvije tablete je bilo obilno.

Jedva cekam da to sutra prode i nadam se da ce brzo ici.. Ovo iscekivanje me ubija 

Pokušavamo od 2./2020.

• Mara Kokosica
    07. Lipanj 2020. 13:26

Meni se nije nista desilo nakon prve tablete. Ali i dr mi je objasnila da je svacije tijelo drigacije i nema pravila. U svakom slucaju bolje da ti je prije pocelo tijelo reagirati to je dobar znak. 

Mene danas bolucka stomak. Bas se osjecam nemocno nekako. Valjda sam se jucer preforsirala

06/20 blighted ovum 8tt.

• Bluew
    07. Lipanj 2020. 13:33

Mara Kokosica

Meni se nije nista desilo nakon prve tablete. Ali i dr mi je objasnila da je svacije tijelo drigacije i nema pravila. U svakom slucaju bolje da ti je prije pocelo tijelo reagirati to je dobar znak.

Mene danas bolucka stomak. Bas se osjecam nemocno nekako. Valjda sam se jucer preforsirala

Da i ja mislim da je to ok.. 

Vjerojatno si se preforsirala, lipo vrime pa te povuce i opustis se.. 

Pokušavamo od 2./2020.

Bella⭐
    07. Lipanj 2020. 19:24

Bluew kako ide.?

👱‍♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

• Bluew
    07. Lipanj 2020. 19:34

PeaceLily

Bluew kako ide.?

Krvarenje je zasad isto, bez ugrušaka.. Ali me malo jace boli.. 
    Kako si ti 

Pokušavamo od 2./2020.

• Bluew
    07. Lipanj 2020. 19:38

E jeste vi nosile sa sobom one vir uloske ili obicne tipa always? 

Pokušavamo od 2./2020.

• Bebac9697
    07. Lipanj 2020. 19:56

Bluew

E jeste vi nosile sa sobom one vir uloske ili obicne tipa always?

Ja sam nosila always nocne,iako eto nisu trebale, samo na dan izlaska te stavila. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

• Bluew
    07. Lipanj 2020. 20:55

Ja sam spremila i vir i te obicne.. Pocinje me malo jace boliti, ali i dalje isto krvarenje.. 

Pokušavamo od 2./2020.

• Bluew
    07. Lipanj 2020. 22:25

Evo da se javim.. Pocelo mi je obilnije krvarenje, vec par ugrušaka.. 

Pokušavamo od 2./2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani