Hej samo da vas pitam, sto ste nosile sa sobom u bolnicu? Meni nisu nista rekli, samo da dođem u 8..
Ja sam bila sve ponijela spavacicu, i dvije rezervne pidzame, ogrtac, par komada gacica,papuce, uloske, vlazne maramice, vodu, hranu. Jer su mi na ginekologiji rekli da nosim sve svoje. Ali kad sam gore dosla u bolnicu nista mi nisu dali da nosim svoje sem papuca.
Njihova je bila spavacica, gacice, uloske, pa cak i hrana. Ehh sad ne znam kako je tu gdje si ti, mouda da nazoves i pitas kako kod njiha ide ili da poneses kao i ja za svaki slucaj da imas.
Ja sam u ZD.. Ponit cu i ja tako, pa lako ostavim ako ne budem smjela nositi na odjel..
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Bluew sretno i javljaj se.
Evo popila sam prije pola sata tabletu.. U ponedjeljak u bolnicu.. Nadam se da necu imati neke nuspojave sad..
Pokušavamo od 2./2020.
Bluew sretno i javljaj se.
Evo popila sam prije pola sata tabletu.. U ponedjeljak u bolnicu.. Nadam se da necu imati neke nuspojave sad..
Hej kako si??
06/20 blighted ovum 8tt.
Zasad je sve ok, nadam se da ce tako i ostati...
Pokušavamo od 2./2020.
Ja sam ok, još sam u bolnici. Sutra navodno idem doma ..jeeej😁 dobivam te antibiotike svako malo i čekam da vidimo jel to kakav bakterija bila ili je nekaj drugo. Psihički sam dobro, fizički može i bolje al sve u svemu je ok😊
Kako si ti.?
Ja sam ok, još sam u bolnici. Sutra navodno idem doma ..jeeej😁 dobivam te antibiotike svako malo i čekam da vidimo jel to kakav bakterija bila ili je nekaj drugo. Psihički sam dobro, fizički može i bolje al sve u svemu je ok😊
Kako si ti.?
Super lily, drago mi je da ide na bolje. 😊
I ja sam ok, danas sam nekako posebno raspolozena, lijepo vrijeme pa me kako fizocki tako i psihicki fino odmorilo. Imam jos smeđarenje koje prestane na par sati pa se pojavi opet. Sve u svemu hvala Bogu dobro je.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji