Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bluew
    05. Lipanj 2020. 14:51

Mara Kokosica

Bluew pripremi teritorij i odmori tijelo i dusu. Kad stigne zakljucaj kucu hehhee.
    Lily kad ti mislis onda pokusat?

Da, nema druge.. Cim dode krecemo turbo 🤣 jeste vi kome vec bile rekle za trudnoću?
    Meni je dosta ljudi znalo i sad znam za ubuduće da prije 12.og tjedna necu apsolutno nikome govoriti.. 

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Bebac9697
    05. Lipanj 2020. 15:04

Bluew

Mara Kokosica

Bluew pripremi teritorij i odmori tijelo i dusu. Kad stigne zakljucaj kucu hehhee.
    Lily kad ti mislis onda pokusat?

Da, nema druge.. Cim dode krecemo turbo 🤣 jeste vi kome vec bile rekle za trudnoću?
    Meni je dosta ljudi znalo i sad znam za ubuduće da prije 12.og tjedna necu apsolutno nikome govoriti..

Ja nisam nikom rekla sem mojoj mami, i dobro je sto nisam. Nebi mogla podnijeti da me sada svako ispituje sta je bilo, kako mi je, jer tesko je svakom pojedinacno objasnjavati. Bas zbog ovoga i nismo htjeli govoriti drugima, bilo je u planu da cekamo do 12-14tj pa da kazemo ali eto nije bilo sudbine. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

• Mara Kokosica
    05. Lipanj 2020. 15:07

Mi smo rekli prije a evo sad sam javila i na poslu posto me nema. Nije mi zao sto smo rekli ali nismo sirili na sva zvona. Planirali smo nakon pregleda ali eto nije se desilo. 

Mi isto planiramo odmah nakon prve mjesecnice.

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    05. Lipanj 2020. 15:09

Mi nismo planirali nikome reći bar do 12tjedna ali pošto sam morala strogo mirovati i ići na komplikacije morala sam reć na poslu, pa smo rekli i obitelji i još možda 3 prijatelja i to je to. Drago mi je da jesmo jer mi je lakše kroz to prolaziti tako nego skrivati ,jer roditelji žive jako blizu nas i ne bi mogli to sakriti. 

• Mara Kokosica
    05. Lipanj 2020. 16:43

Da i mi isto. 

06/20 blighted ovum 8tt.

• Bluew
    05. Lipanj 2020. 18:32

I ja sam odmah isla na komplikacije pa sam morala reci,5-6 susjeda s kojima smo stvarno super i koji su skuzili jer ne idem raditi, mojim i njegovim roditeljima, braci, troje prijatelja i to je to.. Ali opet mi se i sad to previse cini.. 
    Al opet uvik mislis da ce biti sve ok i ponese to podiliti s drugima.. 

Pokušavamo od 2./2020.

• Mara Kokosica
    05. Lipanj 2020. 22:40

Ja jedva cekam ici u nove akcije a i pozelila sam se akcijanja😁

06/20 blighted ovum 8tt.

• Bebac9697
    05. Lipanj 2020. 22:47

Mara Kokosica

Ja jedva cekam ici u nove akcije a i pozelila sam se akcijanja😁

Haha ja vec svog muža spopadam al dzaba mi kad jos ne mogu 😕 

🧔-34
    🙎‍♀️-24

• Bluew
    05. Lipanj 2020. 23:36

Hej samo da vas pitam, sto ste nosile sa sobom u bolnicu? Meni nisu nista rekli, samo da dođem u 8.. 

Pokušavamo od 2./2020.

• Bebac9697
    05. Lipanj 2020. 23:48

Bluew

Hej samo da vas pitam, sto ste nosile sa sobom u bolnicu? Meni nisu nista rekli, samo da dođem u 8..

Ja sam bila sve ponijela spavacicu, i dvije rezervne pidzame, ogrtac, par komada gacica,papuce, uloske, vlazne maramice, vodu, hranu. Jer su mi na ginekologiji rekli da nosim sve svoje. Ali kad sam gore dosla u bolnicu nista mi nisu dali da nosim svoje sem papuca. 
    Njihova je bila spavacica, gacice, uloske, pa cak i hrana. Ehh sad ne znam kako je tu gdje si ti, mouda da nazoves i pitas kako kod njiha ide ili da poneses kao i ja za svaki slucaj da imas. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.