I ja sam odmah isla na komplikacije pa sam morala reci,5-6 susjeda s kojima smo stvarno super i koji su skuzili jer ne idem raditi, mojim i njegovim roditeljima, braci, troje prijatelja i to je to.. Ali opet mi se i sad to previse cini..
Al opet uvik mislis da ce biti sve ok i ponese to podiliti s drugima..
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Ja jedva cekam ici u nove akcije a i pozelila sam se akcijanja😁
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja jedva cekam ici u nove akcije a i pozelila sam se akcijanja😁
Haha ja vec svog muža spopadam al dzaba mi kad jos ne mogu 😕
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Hej samo da vas pitam, sto ste nosile sa sobom u bolnicu? Meni nisu nista rekli, samo da dođem u 8..
Pokušavamo od 2./2020.
Hej samo da vas pitam, sto ste nosile sa sobom u bolnicu? Meni nisu nista rekli, samo da dođem u 8..
Ja sam bila sve ponijela spavacicu, i dvije rezervne pidzame, ogrtac, par komada gacica,papuce, uloske, vlazne maramice, vodu, hranu. Jer su mi na ginekologiji rekli da nosim sve svoje. Ali kad sam gore dosla u bolnicu nista mi nisu dali da nosim svoje sem papuca.
Njihova je bila spavacica, gacice, uloske, pa cak i hrana. Ehh sad ne znam kako je tu gdje si ti, mouda da nazoves i pitas kako kod njiha ide ili da poneses kao i ja za svaki slucaj da imas.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Bluew sretno i javljaj se.
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Ja sam bila sve ponijela spavacicu, i dvije rezervne pidzame, ogrtac, par komada gacica,papuce, uloske, vlazne maramice, vodu, hranu. Jer su mi na ginekologiji rekli da nosim sve svoje. Ali kad sam gore dosla u bolnicu nista mi nisu dali da nosim svoje sem papuca.
Njihova je bila spavacica, gacice, uloske, pa cak i hrana. Ehh sad ne znam kako je tu gdje si ti, mouda da nazoves i pitas kako kod njiha ide ili da poneses kao i ja za svaki slucaj da imas.
Ja sam u ZD.. Ponit cu i ja tako, pa lako ostavim ako ne budem smjela nositi na odjel..
Pokušavamo od 2./2020.
Evo popila sam prije pola sata tabletu.. U ponedjeljak u bolnicu.. Nadam se da necu imati neke nuspojave sad..
Pokušavamo od 2./2020.
Evo popila sam prije pola sata tabletu.. U ponedjeljak u bolnicu.. Nadam se da necu imati neke nuspojave sad..
Hej kako si??
06/20 blighted ovum 8tt.
Bluew što god da bude uvijek se možeš javiti u bolnicu.
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji