Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chupachups
    10. Veljača 2020. 12:42

Imam pitanje u vezi zatvaranja komplikacija. 07.02 su mi zatvorene od strane ginekologa obzirom na spontani. Moje je pitanje samo da li moram obavijestiti i doktoricu opće prakse o zatvaranju bolovnja ili to nije potrebno?

Pusa za sve vas lavice i ne odustajte, doći će naše vrijeme ♥️♥️

Jado
    10. Veljača 2020. 12:56

chupachups

Imam pitanje u vezi zatvaranja komplikacija. 07.02 su mi zatvorene od strane ginekologa obzirom na spontani. Moje je pitanje samo da li moram obavijestiti i doktoricu opće prakse o zatvaranju bolovnja ili to nije potrebno?

Pusa za sve vas lavice i ne odustajte, doći će naše vrijeme ♥️♥️

Ne moraš ništa sa općom praksom rješavati. Jedino ako nisi u nekoj kombi i sa njima bila da nisam isčitala?

Ajme ja ne znam da li se usudim, baš me strah, nakon prvog spontanoga sam rekla ajmo opet ovo ono, sva nabrijana, sada me toliko strah.....ne znam jednostavno
    A opet kad vidim bebicu mirisnu slatku buhtlastu, i ovu moju slatkicu koja raste ko gljivica..... <3 svega me strah :D

Valevale1410
    10. Veljača 2020. 16:30

Evo, ja sam kiretirana, sve je proslo ok, samo doktor kaze da imam pregradu u maternici, nisam ga bas poslije anestezije ista dobro slusala. Ali to bi mogao bit uzrok spontanih. 

11. Veljača 2020. 11:58

Valevale1410

Evo, ja sam kiretirana, sve je proslo ok, samo doktor kaze da imam pregradu u maternici, nisam ga bas poslije anestezije ista dobro slusala. Ali to bi mogao bit uzrok spontanih.

Drago mi je da je dobro prošlo. 
    Držim fige da će se ta pregrada lako riješiti i da ćeš ubrzo biti opet u akciji. 

Valevale1410
    11. Veljača 2020. 17:59

Ugl, imam taj septum uterus, trebali su vidjeti ginekolozi, ali nisu. Vjerovatno jer ne gledaju to, i nije tolika cesta pojava. Sad kad pogledam prosle ultrazvuke, tocno se vidi. I ta pregrada nije mala.

11. Veljača 2020. 19:41

Ja sam se sjetila da sam prije par godina imala krvarenja usred ciklusa i otišla privatno gdje mi je rekao da imam polipe na maternici i preporučio operaciju (kod njega, fkors). Onda sam išla svojoj, ona je rekla da nije to ništa strašno da su ful mali, da se ni ne vide i dala mi Evine kapi da pijem. Nakon par mjeseci su mi prestala krvarenja i nekak sam smatrala to riješenim. Sad sam ih se neki dan sjetila... moguće da su oni razlog ovakvom ishodu, ako su još prisutni. Problem je što se nekad ni ne vide (ovisno o tome u kojem se dijelu ciklusa UZV radi) i ova socijalna mi ih nikad pravo nije ni vidjela. 
    Vale, ovo za taj septum je čudno da ti ga prije nisu skužili. Što su ti rekli za dalje? Operacija? 

Slee
    11. Veljača 2020. 19:49

Pozdrav zene, ja nisam imala spontani, ali sam imala vanmaternicnu evo sutra dva tjedna kako su me operirali i izvadili oba jajovoda. Dosla sam tu jer na temi vanmaternicna nitko nije bas aktivan, a jako mi je tesko nosit se sa svime i lakse mi je kada citam da se i drugi tesko nose (koliko god to glupo i ruzno zvucilo, nije da drugima zelim lose, samo mi je lakse kada znam da nisam sama). Buduci da nemam vise jajovode, jedina nada nam je sada mpo i tome se, nakon sto sam isplakala suza i suza, zapravo bas veselim.
    Kako se vi nosite s boli? Znam da je glupo pitanje, ali eto.
    Vidim i neke poznate nickove koji su bili sa mnom na temi trudnice, redrobin zao mi je :(

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Valevale1410
    11. Veljača 2020. 21:14

RedRobin

Ja sam se sjetila da sam prije par godina imala krvarenja usred ciklusa i otišla privatno gdje mi je rekao da imam polipe na maternici i preporučio operaciju (kod njega, fkors). Onda sam išla svojoj, ona je rekla da nije to ništa strašno da su ful mali, da se ni ne vide i dala mi Evine kapi da pijem. Nakon par mjeseci su mi prestala krvarenja i nekak sam smatrala to riješenim. Sad sam ih se neki dan sjetila… moguće da su oni razlog ovakvom ishodu, ako su još prisutni. Problem je što se nekad ni ne vide (ovisno o tome u kojem se dijelu ciklusa UZV radi) i ova socijalna mi ih nikad pravo nije ni vidjela.
    Vale, ovo za taj septum je čudno da ti ga prije nisu skužili. Što su ti rekli za dalje? Operacija?

Nakon sto se sve smiri, zahvat taj - histerokomija.
    Ne znam kkao nisu vidjeli, nije da nisam isla na preglede na kojima su rekli da je sve u redu. 
    Ni poslije prvog spontanog u Ginekosu nisu vidjeli. 

Odi provjeriti te polipe, mogu smetatiti itekako, uzmi vremena i pregledaj sve kako treba. 

Ginny
    11. Veljača 2020. 21:17

Slee bas mi je zao 😘😘 a sta da ti kazem, neke dane bolje, neke losije, ljubomorna sam na trudnice koje svuda viđam, povremeno mislim koji bi tt sad bila i kako bi se dica veselila bebici i tako to, kod nas je srica sta imamo dvoje vec pa ni ne stignem zapravo puno razmisljat o ovom izgubljenom al ce zauvik biti u ❤️
    Naravno da je lakse kad s nekim podilis i vidis da nisi sam, da i druge zene to prolaze, ne znam, meni je bar lakse onda, vidim da se to nije samo nama dogodilo i da se to zapravo jako cesto događa. 
    Želim vam puno srice u mpo vodama😘

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

12. Veljača 2020. 10:20

Slee, baš mi je žao zbog razvoja situacije, ali vjerujem da će mpo biti uspješna i da ćeš na kraju uživati sa svojim bebačem. 
    Mene tuga uzima u valovima, kad se sjetim da bi sad već bili na kraju prvog tromjesečja i znali kojeg je spola (vjerujem da je bio dečko), da se trebao roditi oko mog rođendana... pa mi ljudi govore da ne mislim na to i imaju pravo, a s druge strane ne želim se ponašati ko da to malo čudo nikad nije postojalo. 
    Nisam mogla s frendicom dva tjedna skoro pričati jer se nisam htjela dovoditi u situaciju gdje moram slušati o njezinom dojenju, iako kad sam se čula na kraju nije bilo tako strašno. I ne želim se vratiti na posao gdje se opet vraćam u život koji sam u svojim mislima napustila. Zvučim ko luđakinja, al obzirom da se ovako ponašam kao da je sve u redu, dođem se ovdje ispucati. 
    Vale, nadam se da ipak pričaš o histeroskopiji. Ja sam se naručila kod Radončića u Repromed na pregled, mislim da je on kad je riječ o takvim zahvatima vrlo stručan (ako će biti potreban). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.