Samo da izjadam dušu malo. Danas me pere plač, od jutra. Osjećam se sama, iako je podrška obitelji tu. Kao neki osjećaj da čovjek zakaže, a ne može ništa poduzeti…
Znam da ima i gorih slučajeva, ali sad me opralo pošteno. Do sada sam hrabro u sebi govorila da je ok. Ali 2x mi je ipak previše. Teško mi je gledati i veseliti se, prijateljicama koje su trudne. Ja ne znam dali je ovo sebićni ili djetinjasti osjećaj, ali jednostavno ne mogu. Oprostite još jednom ali morala sam se izjadat.
MAmica21 samo polako, daj si vremena, isplaci se.. I samoj Mi je tako.. Ja Sam dvije sedmice samo plakala, nisam ni jela kako treba, dok muz nije reagovao.. Jednostavno bila Sam propala skroz, blijeda, Sa oooogromnim podocnjacima.. I Onda Sam se Malo trgla,.. Evo skoro dva I po mjeseca je proslo, Ali I dalje zaplacem I na reklamu Sa bebom, I kad vidim na ulici, Onda pocnem psovati, 🙈 pa se vratim koliko toliko u normalu😁.. Sta cemo, moramo dalje nastaviti, PA doci ce valjda I Nas sretni plusic 😊❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Jel isla koja od vas, prije keritaze na pregled kod internista? Ja sam dobila na moram napraviti neke pretrage prije, ukljucujuci i to, a na internista se ceka minimalno 2tjedna. Sad ne znam sto se biti u ponedjeljak kad dodjem a nemam to.
Jel isla koja od vas, prije keritaze na pregled kod internista? Ja sam dobila na moram napraviti neke pretrage prije, ukljucujuci i to, a na internista se ceka minimalno 2tjedna. Sad ne znam sto se biti u ponedjeljak kad dodjem a nemam to.
Prije kiretaže vadila sam krvnu sliku, krvnu grupu i kod interniste snimka srca, za sve to sam dobila interne uputnice na kojima je pisalo hitno i obavila sve isti dan, drugi dan s tim nalazima kod anesteziologa. Ne znam kakva je situacija kod tebe trenutno, ali trebala bi imati prednost.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Pozdrav curke!
Imala sam spontani 22.01 u 12 tjednu trudnoće. Još uvijek krvarim, malo je kao bilo stalo, onako išlo smećkasto jako malo i sad prije 3-4 dana opet je počelo, baš svježa krv. Da li je to normalno ili?
Zao mi je draga😘😘 normalno je, i meni je kao stalo pa opet krenilo, dok nemas neke bolove sve je ok 😘 drzi se, proc ce i ovo!
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Zao mi je draga😘😘 normalno je, i meni je kao stalo pa opet krenilo, dok nemas neke bolove sve je ok 😘 drzi se, proc ce i ovo!
😊♥️
Danas je prvi dan da ne krvarim otkad sam 31.1. bila u bolnici na medikamentoznom. U petak trebam na kontrolu.
Još sam ovaj tjedan na bolovanju jer imam super ginekologicu.
Al eto, ne znam jesam luda... Jedino o čemu razmišljam je kako želim bebu i ne želim čekat i samo razmišljam o tome da bi već ovaj mjesec prije prve menge opet probala. Mori me to što smo skoro imali sve i ostali bez toga.
Znam da sad imamo opet priliku, ali ona donosi toliko nesigurnosti i neizvjesnosti i osjećam da ne mogu čekati.
Danas je prvi dan da ne krvarim otkad sam 31.1. bila u bolnici na medikamentoznom. U petak trebam na kontrolu.
Još sam ovaj tjedan na bolovanju jer imam super ginekologicu.
Al eto, ne znam jesam luda… Jedino o čemu razmišljam je kako želim bebu i ne želim čekat i samo razmišljam o tome da bi već ovaj mjesec prije prve menge opet probala. Mori me to što smo skoro imali sve i ostali bez toga.
Znam da sad imamo opet priliku, ali ona donosi toliko nesigurnosti i neizvjesnosti i osjećam da ne mogu čekati.
U potpunosti te razumijemo svi ovdje. Ja bih svakako preporučila da sačekaš prvu menstruaciju da se sve vrati na svoje mjesto. Nakon toga, ako je tvojem doktoru to uredu, bacite se na posao. Teško je vratiti se na početnu točku, ali doći će opet trenutak kad ćete imati sve.
U potpunosti te razumijemo svi ovdje. Ja bih svakako preporučila da sačekaš prvu menstruaciju da se sve vrati na svoje mjesto. Nakon toga, ako je tvojem doktoru to uredu, bacite se na posao. Teško je vratiti se na početnu točku, ali doći će opet trenutak kad ćete imati sve.
Hvala ti :)
red robin mi smo se odma sljedeci ciklus bacili na posao, skroz te razumin.
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji