Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chupachups
    10. Veljača 2020. 09:02

Crookshanks

Zao mi je draga😘😘 normalno je, i meni je kao stalo pa opet krenilo, dok nemas neke bolove sve je ok 😘 drzi se, proc ce i ovo!

😊♥️

10. Veljača 2020. 10:33

Danas je prvi dan da ne krvarim otkad sam 31.1. bila u bolnici na medikamentoznom. U petak trebam na kontrolu.
    Još sam ovaj tjedan na bolovanju jer imam super ginekologicu. 
    Al eto, ne znam jesam luda... Jedino o čemu razmišljam je kako želim bebu i ne želim čekat i samo razmišljam o tome da bi već ovaj mjesec prije prve menge opet probala. Mori me to što smo skoro imali sve i ostali bez toga. 
    Znam da sad imamo opet priliku, ali ona donosi toliko nesigurnosti i neizvjesnosti i osjećam da ne mogu čekati. 

Pipin
    10. Veljača 2020. 11:22

RedRobin

Danas je prvi dan da ne krvarim otkad sam 31.1. bila u bolnici na medikamentoznom. U petak trebam na kontrolu.
    Još sam ovaj tjedan na bolovanju jer imam super ginekologicu.
    Al eto, ne znam jesam luda… Jedino o čemu razmišljam je kako želim bebu i ne želim čekat i samo razmišljam o tome da bi već ovaj mjesec prije prve menge opet probala. Mori me to što smo skoro imali sve i ostali bez toga.
    Znam da sad imamo opet priliku, ali ona donosi toliko nesigurnosti i neizvjesnosti i osjećam da ne mogu čekati.

U potpunosti te razumijemo svi ovdje. Ja bih svakako preporučila da sačekaš prvu menstruaciju da se sve vrati na svoje mjesto. Nakon toga, ako je tvojem doktoru to uredu, bacite se na posao. Teško je vratiti se na početnu točku, ali doći će opet trenutak kad ćete imati sve.

10. Veljača 2020. 12:07

Pipin

U potpunosti te razumijemo svi ovdje. Ja bih svakako preporučila da sačekaš prvu menstruaciju da se sve vrati na svoje mjesto. Nakon toga, ako je tvojem doktoru to uredu, bacite se na posao. Teško je vratiti se na početnu točku, ali doći će opet trenutak kad ćete imati sve.

Hvala ti :) 

Ginny
    10. Veljača 2020. 12:12

red robin mi smo se odma sljedeci ciklus bacili na posao, skroz te razumin.

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

chupachups
    10. Veljača 2020. 12:42

Imam pitanje u vezi zatvaranja komplikacija. 07.02 su mi zatvorene od strane ginekologa obzirom na spontani. Moje je pitanje samo da li moram obavijestiti i doktoricu opće prakse o zatvaranju bolovnja ili to nije potrebno?

Pusa za sve vas lavice i ne odustajte, doći će naše vrijeme ♥️♥️

Jado
    10. Veljača 2020. 12:56

chupachups

Imam pitanje u vezi zatvaranja komplikacija. 07.02 su mi zatvorene od strane ginekologa obzirom na spontani. Moje je pitanje samo da li moram obavijestiti i doktoricu opće prakse o zatvaranju bolovnja ili to nije potrebno?

Pusa za sve vas lavice i ne odustajte, doći će naše vrijeme ♥️♥️

Ne moraš ništa sa općom praksom rješavati. Jedino ako nisi u nekoj kombi i sa njima bila da nisam isčitala?

Ajme ja ne znam da li se usudim, baš me strah, nakon prvog spontanoga sam rekla ajmo opet ovo ono, sva nabrijana, sada me toliko strah.....ne znam jednostavno
    A opet kad vidim bebicu mirisnu slatku buhtlastu, i ovu moju slatkicu koja raste ko gljivica..... <3 svega me strah :D

Valevale1410
    10. Veljača 2020. 16:30

Evo, ja sam kiretirana, sve je proslo ok, samo doktor kaze da imam pregradu u maternici, nisam ga bas poslije anestezije ista dobro slusala. Ali to bi mogao bit uzrok spontanih. 

11. Veljača 2020. 11:58

Valevale1410

Evo, ja sam kiretirana, sve je proslo ok, samo doktor kaze da imam pregradu u maternici, nisam ga bas poslije anestezije ista dobro slusala. Ali to bi mogao bit uzrok spontanih.

Drago mi je da je dobro prošlo. 
    Držim fige da će se ta pregrada lako riješiti i da ćeš ubrzo biti opet u akciji. 

Valevale1410
    11. Veljača 2020. 17:59

Ugl, imam taj septum uterus, trebali su vidjeti ginekolozi, ali nisu. Vjerovatno jer ne gledaju to, i nije tolika cesta pojava. Sad kad pogledam prosle ultrazvuke, tocno se vidi. I ta pregrada nije mala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.