Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    06. Veljača 2020. 13:13

red robin nisu ni meni to rekli al imam prijateljicu doktoricu koja mi je sricom rekla da budem nataste :/ 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

06. Veljača 2020. 13:32

Ma zakon, sad sam bacila hrpu nvaca u vjetar. Bas se osjecam kao debil.

06. Veljača 2020. 13:36

Sad sam zvala petrovu da bas provjerim, rekli su da ne mora na taste. Sad se osjecam manje glupo. 

Jado
    06. Veljača 2020. 14:20

Mamica21 hvala <3 

Joj ta mala mi je jedina i utjeha, ovaj drugi spontani valjda radi toliko otezanja baš teško podnosim.
    I došla beta da je 214.nešto - kaže doktor da je to i dalje visoko ali umjereno, neka ja odem za 2 dana opet i bitno nam je ofc da pada, a ne raste ili stagnira.
    + ja imam 38 g, sa prvom curkom nam je trebalo 18mj cca da zatrudnim a sve ok bilo, onda ova druga trudnoća cca 8mj, i sada ova samo 3. Što je super za nas.
    No kad vidim ovo načekavanje za testove, još ako mi se ovaj oporavak oduži ajme...neću ja dočekati svog drugog anđela kako mi se čini.

I vidim sve smo tunže dns posebno, biće takav dan, plače mi se a kuliram se na poslu 

RedRobin pa super - al ja sam krenula na SVE pretrage natašte pa nek vide, ko da se oni ičega sjete.
    jesi pisala negdje na koje pretrage ideš sve? I mene to čeka, dns sam mislila da mi doktor napiše koje a ovo me šokiralo kad je pop kad je vidio uzv

06. Veljača 2020. 16:54

Dala mi je uputnicu za valjda markere za trombofiliju (AT III, FV Leiden, FII protrombin, MTFHR, Protein S, LAC, APC rezistencija, anti beta 2 glikoprotein alfa, ACA). 
    Ova zadnja tri se ne mogu u Petrovoj raditi, ostali mogu. Na Rebru isto. Ako si u Zagrebu, mozda najbolje da probas u Vinogradskoj, oni mozda sve rade.

Orhideja13
    06. Veljača 2020. 17:43

MAmica21

Samo da izjadam dušu malo. Danas me pere plač, od jutra. Osjećam se sama, iako je podrška obitelji tu. Kao neki osjećaj da čovjek zakaže, a ne može ništa poduzeti…
    Znam da ima i gorih slučajeva, ali sad me opralo pošteno. Do sada sam hrabro u sebi govorila da je ok. Ali 2x mi je ipak previše. Teško mi je gledati i veseliti se, prijateljicama koje su trudne. Ja ne znam dali je ovo sebićni ili djetinjasti osjećaj, ali jednostavno ne mogu. Oprostite još jednom ali morala sam se izjadat.

MAmica21 samo polako, daj si vremena, isplaci se.. I samoj Mi je tako.. Ja Sam dvije sedmice samo plakala, nisam ni jela kako treba, dok muz nije reagovao.. Jednostavno bila Sam propala skroz, blijeda, Sa oooogromnim podocnjacima.. I Onda Sam se Malo trgla,.. Evo skoro dva I po mjeseca je proslo, Ali I dalje zaplacem I na reklamu Sa bebom, I kad vidim na ulici, Onda pocnem psovati, 🙈 pa se vratim koliko toliko u normalu😁.. Sta cemo, moramo dalje nastaviti, PA doci ce valjda I Nas sretni plusic 😊❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Valevale1410
    07. Veljača 2020. 19:00

Jel isla koja od vas, prije keritaze na pregled kod internista? Ja sam dobila na moram napraviti neke pretrage prije, ukljucujuci i to, a na internista se ceka minimalno 2tjedna. Sad ne znam sto se biti u ponedjeljak kad dodjem a nemam to. 

Orhideja1
    08. Veljača 2020. 13:38

Valevale1410

Jel isla koja od vas, prije keritaze na pregled kod internista? Ja sam dobila na moram napraviti neke pretrage prije, ukljucujuci i to, a na internista se ceka minimalno 2tjedna. Sad ne znam sto se biti u ponedjeljak kad dodjem a nemam to.

Prije kiretaže vadila sam krvnu sliku, krvnu grupu i kod interniste snimka srca, za sve to sam dobila interne uputnice na kojima je pisalo hitno i obavila sve isti dan, drugi dan s tim nalazima kod anesteziologa. Ne znam kakva je situacija kod tebe trenutno, ali trebala bi imati prednost.

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

chupachups
    09. Veljača 2020. 20:57

Pozdrav curke!

Imala sam spontani 22.01 u 12 tjednu trudnoće. Još uvijek krvarim, malo je kao bilo stalo, onako išlo smećkasto jako malo i sad prije 3-4 dana opet je počelo, baš svježa krv. Da li je to normalno ili? 

Ginny
    09. Veljača 2020. 21:46

Zao mi je draga😘😘 normalno je, i meni je kao stalo pa opet krenilo, dok nemas neke bolove sve je ok 😘 drzi se, proc ce i ovo! 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.