Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    06. Veljača 2020. 10:20

mamice to je skroz normalni osjecaj , meni se ponekad cini da su sve oko mene trudne, samo ja vise nisam :( bude mi tesko ponekad, sigurna sam da je bila curica i dala sam joj i ime, eto vidis, sve smo mi bedaste na neki nacin draga, znam da je floskula, al vrime lici sve rane :-* a doc ce i nase vrime, osjecam da ce ovo bit nasa godina <3

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Jado
    06. Veljača 2020. 10:47

Drage moje bok, još jedna tužnica sa vama......
    Trudna, vidjeli plodu srčeko, no imala spontani u srpnju 2019; stalo srce par dana iza pregleda u 6tt; kiretirana, opet ostala trudna na veselje, no opet spontani u 6tt; ovaj puta preporuka medikamenti - od prve tablete grozna reakcija, skoro iskrvarila, hitna me odvezla u bolnicu, bila u bolnici 2 dana, dobila transfuziju krvi.
    No tu ne staju moji jadi, otpuštena iz bolnice iako su vidjeli da ima još tkiva u maternici - kažu isčistiti će se sa menstruacijom, išla ja kod svog private doktora na drugo mišljenje poludio je čovjek. Kao ima neka prokrvljenost u tom tkivu, i poslao me sada hitno na betu i čekamo to. I vjerojatno opet na kiretažu idem nakon svega što sam prošla.
    Jedini tračak svjetla je to što imam curicu od 3g doma, no jadna sam, em radi spontanih em sada se ovo odužilo.....grlim nas sve eto, nemam šta pametno reći iskreno.....

MAmica21
    06. Veljača 2020. 11:44

Crooks ❤️ hvala na utjesi!!!

Jado, žao mi je i suosjećam. Nadam se da ce se sve nedoumice iskristalizirati i brzo završiti! Jaka si, kao i mi sve tu, jer usprkos svemu i dalje imaš snage💪 imala sam spontane skoro u razmaku kao i ti, i sada nakon drugog puta (posto nemam još djecu), ce mo raditi daljnje pretrage. I onda cemo vidjeti u cemu je problem, nadam se pukoj slučajnosti i da problem ne postoji! Kao sto se nadam da ce tebi i ostalim curama sljedeći pokušaj biti uspješan 💙 drži se, uzivaj sa curicom i probaj negativnu energiju usmjerit pozitivno i ljubi ju još vise! Braco ili seka ce vam se pridružit brzo, samo glavu gore! 
    Držim fige da bu sutra bolje, kao i svaki novi dan! 

Pipin
    06. Veljača 2020. 11:49

Danas je takav dan, i ja sam danas tužna. Zagrljaj svima <3

06. Veljača 2020. 12:55

I ja mislim da je takav dan. Mene isto tugica hvata. Dva sam dana bila ok i optimistična, danas me opet poklopila. 
    Išla sam u Petrovu da napravim pretragu za trombofiliju, tam rade samo dio pretraga koje mi je dala ginićka da napravim pa su me poslali na Rebro gdje rade isto samo dio i naručili me tek za 19.3. Na kraju sam se vratila u Petrovu da mi naprave te pretrage koje mogu za trombofiliju, a ostale idem sutra privatno. 
    A ovi kaj sam zvala privatno su mi rekli da dođem na tašte najbolje, a u Petrovoj 3 me nitko nije pitao jesam li na tašte niti sam ikad dobila uputu da budem na tašte (ni na Rebru nisu rekli na tašte). Nisam bila na tašte i nemam pojma hoće li to utjecati na rezultate pretrage. 
    Tak da osim što sam tužna još se osjećam i malo glupo. 
    Mamica, isplači se. Pusti to iz sebe, proći će ta najveća tuga. Doći će i nama naša sunca. A ove male zrake ćemo zauvijek čuvati u srcima. Ali da, danas sam baš tužna u ovoj svojoj koži. 

Ginny
    06. Veljača 2020. 13:13

red robin nisu ni meni to rekli al imam prijateljicu doktoricu koja mi je sricom rekla da budem nataste :/ 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

06. Veljača 2020. 13:32

Ma zakon, sad sam bacila hrpu nvaca u vjetar. Bas se osjecam kao debil.

06. Veljača 2020. 13:36

Sad sam zvala petrovu da bas provjerim, rekli su da ne mora na taste. Sad se osjecam manje glupo. 

Jado
    06. Veljača 2020. 14:20

Mamica21 hvala <3 

Joj ta mala mi je jedina i utjeha, ovaj drugi spontani valjda radi toliko otezanja baš teško podnosim.
    I došla beta da je 214.nešto - kaže doktor da je to i dalje visoko ali umjereno, neka ja odem za 2 dana opet i bitno nam je ofc da pada, a ne raste ili stagnira.
    + ja imam 38 g, sa prvom curkom nam je trebalo 18mj cca da zatrudnim a sve ok bilo, onda ova druga trudnoća cca 8mj, i sada ova samo 3. Što je super za nas.
    No kad vidim ovo načekavanje za testove, još ako mi se ovaj oporavak oduži ajme...neću ja dočekati svog drugog anđela kako mi se čini.

I vidim sve smo tunže dns posebno, biće takav dan, plače mi se a kuliram se na poslu 

RedRobin pa super - al ja sam krenula na SVE pretrage natašte pa nek vide, ko da se oni ičega sjete.
    jesi pisala negdje na koje pretrage ideš sve? I mene to čeka, dns sam mislila da mi doktor napiše koje a ovo me šokiralo kad je pop kad je vidio uzv

06. Veljača 2020. 16:54

Dala mi je uputnicu za valjda markere za trombofiliju (AT III, FV Leiden, FII protrombin, MTFHR, Protein S, LAC, APC rezistencija, anti beta 2 glikoprotein alfa, ACA). 
    Ova zadnja tri se ne mogu u Petrovoj raditi, ostali mogu. Na Rebru isto. Ako si u Zagrebu, mozda najbolje da probas u Vinogradskoj, oni mozda sve rade.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.