Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    05. Veljača 2020. 09:43

red robin po mojim nalazima kao triba terapija za trombofiliju (nisam jos bila u ginekologa s njima, danas cu) , kiretaza je bila u 12tt a plod je stao rasti u 9tt. s tim da sam prije ovog iznila dvi najdosadnije moguce trudnoce , osim sto su bili poprilicno sitni- sad citam da moze bit od toga. 
    slazem se s ovim za ne cekanje, ako se ima za sta uhvatit, ako se maternica oporavila uhvatit ce se . 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

MAmica21
    05. Veljača 2020. 10:42

Ovako sada sam bila na pregledu. Kaže da hormoni sigurno nisu problem. Probala je gin cak tu u austriji naci način da naprave analizu embrija i kiretazu kako bi eventualno vidjeli poremećaj, ali nažalost to nitko ne radi, nije tolko bitna stvar.

Ali sad sam dobila tablete za pobačaj, manje nego prvi put, koje uzimam u petak ako prije toga ne izade samo. Onda za 2tj uzv da se vidi da je stvarnk sve ok. Pošto smo u toj proceduri sad, zamolila me je jasno da nemamo odnose bez zaštite kako sada nebj došlo do trudnoće prije rezultata, što je jasno.

Trombofilija je njena prva pretpostavka, ako ne onda na genetičku analizu, muž i ja. 

05. Veljača 2020. 11:10

MAmica21

Ovako sada sam bila na pregledu. Kaže da hormoni sigurno nisu problem. Probala je gin cak tu u austriji naci način da naprave analizu embrija i kiretazu kako bi eventualno vidjeli poremećaj, ali nažalost to nitko ne radi, nije tolko bitna stvar.

Ali sad sam dobila tablete za pobačaj, manje nego prvi put, koje uzimam u petak ako prije toga ne izade samo. Onda za 2tj uzv da se vidi da je stvarnk sve ok. Pošto smo u toj proceduri sad, zamolila me je jasno da nemamo odnose bez zaštite kako sada nebj došlo do trudnoće prije rezultata, što je jasno.

Trombofilija je njena prva pretpostavka, ako ne onda na genetičku analizu, muž i ja.

Dakle misli da je trombofilija. Kad ces ic na te pretrage? 
    Ja mislim za tjedan dana kad mi se tijelo malo ocisti od tih tableta i analgetika. Ne znam moze li to utjecati na rezultate pretrage. 

05. Veljača 2020. 11:17

Sad sam isla zvat petrovu 3 gdje se pretraga radi da pitam utjecu li tablete protiv bolova i ostalo na tu pretragu, rekla mi je zena da ne utjecu da slobodno napravim pa cu sutra ic to obavit. 

MAmica21
    05. Veljača 2020. 11:17

RedRobin

MAmica21

Dakle misli da je trombofilija. Kad ces ic na te pretrage?
    Ja mislim za tjedan dana kad mi se tijelo malo ocisti od tih tableta i analgetika. Ne znam moze li to utjecati na rezultate pretrage.

Za točno 2 tjedna imam uzv i onda možda već tada uzme nalaze krvi, da ustanovi da je trudnoća stvarno prekinuta i onda vjerojatno odmah nakon. Kakve si ti tablete dobila?

Zadnji puta sam imala traumatično iskustvo, skoro sam se srušila od bolova, ali sam uzela jednu tabletu u bolnici i onda nakon 48h 3 dana 3x2 kroz dan. Sad kaže da cim se dogodi "pljuc" da pukne GV, i krenu kakti trudovi, onda više ne moram uzimati tablete.

Koliko imas godina RedR? Ja 28 pa im je sad dobro vrijeme za rješavanje problema. Ja se toplo nadam da je trombof. jer jer rekla da ako je, onda je terapija jednostavna. Uzimaju se folne u kombinaciji sa aspirinom i to je to. 

MAmica21
    05. Veljača 2020. 11:18

RedRobin

Sad sam isla zvat petrovu 3 gdje se pretraga radi da pitam utjecu li tablete protiv bolova i ostalo na tu pretragu, rekla mi je zena da ne utjecu da slobodno napravim pa cu sutra ic to obavit.

Super. Koliko te košta?
    Ovdje je navodno skupo, ali ce probat preko zdravstenog. Morat ce o eventualno reci da sam pobacila 3,umjesto 2x. Ali to je samo zato što je gin svjesna koliko su inače nemarni. 

05. Veljača 2020. 11:45

MAmica21

RedRobin

Super. Koliko te košta?
    Ovdje je navodno skupo, ali ce probat preko zdravstenog. Morat ce o eventualno reci da sam pobacila 3,umjesto 2x. Ali to je samo zato što je gin svjesna koliko su inače nemarni.

Dobila sam uputnicu pa mi pokriva zdravstveno, a kod privatnika je 1500kn. 

Imam 30 godina, mi smo malo kasnije krenuli. 
    Za pobacaj sam dobila prvi dan tri tablete antiprogesterona (zab sam kak se tocno zove lijek), onda sam dosla drugi dan i nakon 24h popila 2 tablete misprengola (tak se nekak zove) koji potice kontrakcije, a kak mi nije krenulo, onda sam dobila jos 1 tabletu i nakon toga je krenulo. To je bilo u petak, u sub sam isla doma. Jos krvarim, malo mi se smanji pa opet pojaca. Al dns ujutro su mi opet izlazili neki ugrusci. Nadam se da ce mi sve izac, da necu morat na kiretazu. 
    Trebala bi sljedeci petak ili nakon toga (2 tj nakon uzimanja tableta) kod svoje ginicke da provjeri jel sve otislo. 

Ginny
    05. Veljača 2020. 12:11

MAmica21

Super. Koliko te košta?

i kod nas je skupa pretraga, meni je cak gin na uputnici napisao ponavljajuci abortus i rekao da kazem da sam imala 3 ako ko pita, inace ne daju tu uputnicu prije 3 spontana....
    sta se kiretaze tice, imam super iskustvo, koliko takvo nesto uopce moze bit super hahahah

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

MAmica21
    05. Veljača 2020. 12:40

RedR javi sta si rekli, kada nalazi dolaze.... Itd! I sretno😊💪
    Crook kada si ti imala  spontani? Srecom, imas dobro iskustvo.
    Meni je nakon ovog drugog puta, nekako i lakse, jer znam kako može biti i doći, bolovi kao onda, teško da ce se ponoviti. Sama sebi sam rekla, da u idućoj trudnoći necu ic na uzv prije 8 tt, ne mogu to psihički izdržati, da opet dođu nagađanja dali je razvoj ok.

Ginny
    05. Veljača 2020. 12:51

17.12.2019  ja sam rekla da necu ic prije 9+tt  hahahah

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.