Pozdrav cure.. Nisam se dugo javljala... Zao Mi je zbog svega sto ste prosle, posebno VI Koje ste osjetile svoje bebice 😭..
Mene zanima posle koliko vremena ste dobile prvu menstruaciju, posle pobacaja.. Ja sam posle ovog zadnjeg, a imala Sam 3 ukupno, posle 2 sedmice, nekako Mi se to cini rano,. 🤔🤔
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Zabrinuta ja sam svaki put dobila nakon 30-tak dana (više-manje)... meni su se ciklusi odmah stabilizirali kao da nije ništa bilo (a imala 3 spontana)... 2 tjedna je rano, ali svatko je drugačiji... najbolje češ znati sa sljedećim ciklusom ako ti se vraća u normalu jer je ovo još friško... želim ti da se što prije stabilizira pa u nove pobjede 💕
Ovisi li pauza nakon spontanog koja se preporuca o vrsti kiretaze i slicno ili o doctoru? Aevo i ja imala spontani nazalost ☹️
Ovisi li pauza nakon spontanog koja se preporuca o vrsti kiretaze i slicno ili o doctoru? Aevo i ja imala spontani nazalost ☹️
Žao mi je Acqua, nadam se da ćeš brzo ponovo ugledati svoj plusić...
pauza ovisi o tjednu trudnoće u kojim si bila kada se desilo spontani... Ako je spontani bio u prvom tromjesečju onda kao 3 mjeseca, ali ni to više nije pravilo. Nakon kiretaže se više preporuča ta 3 mjeseca nego ako si se sama očistila.
Hvala Nova <3 radilo se o abort. incompl. s vaukmskom aspiracijom 12 tjedana! Ocekivam onda da mi kazu 3 mjeseca minimalno...☹️
Hvala Nova <3 radilo se o abort. incompl. s vaukmskom aspiracijom 12 tjedana! Ocekivam onda da mi kazu 3 mjeseca minimalno…☹️
minimalno sigurno 3 mjeseca, a možda čak i 6 mjeseci...najbolje ti je pitati ginekologa na slijedećem pregledu.
Treba tijelu i organima da se vrate kolko tolko u normalu da bi se zdravo moglo krenuti od početka... ma da puno puta cure ostaju T mjesec-dva nakon spontanog pa bude sve ok... pitaj doktora to ti je najbolje. sretno!
Zao Mi je 😥😥.. Neki Dr preporucuju cuvanje par mjeseci, pogotovo nasi, ja Sam u De, pa Mi Dr rekla u prosla dva spontana da mogu odmah posle prve M pokusati, kazu da ne valja ni puno cekati.. Sretno ❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Neki kazu da ne valja puno cekati neki da se treba cekati, e koga slusati...javim sto su rekli i hvala cure
Drage zenskice, evo i mene sa tuznim vijestima. Jucer sretna isla na 3 uzv da vidim kako se razvija moja bebica i ono sok. Vasoj bebi srceko stalo :(
UZV prije 2 tjedna sve super. Nema mirovanja, mama morate raditi i sasvim normalno funkcionirati. Nikakvih naznaka, bez krvarenja, bolova.... samo tako i kazu uzrok se nemoze znati. Dali da sebe krivim, jel moguce da sam nesto krivo pojela, popila, neki krivi pokret napravila....tisuce pitanja nema odgovora. I sada je moja bebica od 10 tj u meni i ceka da ju organizam sam izbaci. Kazu necemo raditi kiretazu, dalje sve normanlo, dva dana bolovanja zbog psihe i idemo dalje. Wtf. Imam osjecaj ko da sa u tvornici, ajmo dalje, slijedeci... dobro znam da sam u njemackoj gdje nazalost je tako. Voljela bi znati koliko dugo je sada normalno cekati da majka priroda odradi svoje i koliko se inace mora cekati do slijedeceg pokusaja ? Inace bili smo na ICSI , 2 et transfera od ukupno 3 jajne stanice. Sve dobro proslo. Dijagnoza: endometrioza od kad znam za sebe, 2 x laparaskopija, 1 x histeroskopija, trombofilija dokazana, 5 biokemijskih spon, 1 kiretaza. Zadnjih 10 god bez prirodnog zaceca. Prvi puta smo bili na potpomognutoj, uspjeli ali...😭 (imam 39) . Do jucer sam se pikala Clexaneom zbog trombofilije. Ako nam se to sada dogodilo kada smo stvarno mislili da je sve super da li to znaci da se moze isto ponoviti
Teabezj nažalost se može ponoviti, nema pravila, ali treba ostati pozitivan i vjerovati da će malo čudo doći kada bude pravo vrijeme... a ovo za tvornicu no comment, nažalost doktori nemaju takta jer je njima to kao dobar dan a ima jaaaako puno slučajeva spontanih. Meni su dali tabletu da pokrene čišćenje, ovako bi ti moglo potrajati ... nadam se da neće jer je to za psihu najteže... drži se, bit će sve ok uskoro 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji