Mozes sama otici privatno izvaditi betu ako te to toliko brine, pa tako i sama mozes provjeriti svoje stanje
A brine me, jer sam postala jako veliki panicar jos od prve trudnoce. A sad jos bolje. Vidjet cu u ponedjeljak, budem otisla kod gin da vidim sta ce mi reci pa cu ga probati pitati
Molim Vas pomoc i iskustvo ..prva trudnoca (umjetna oplodnja) pojavio se smedarenje prije 10 dana raden ultrazvuk crl 3.3 mm (0.3) bez srcane akcije (po ultrazvuku 6tt) sumljivo im sto ne cuju otkucaje..narucena za 7 dana ponovo ultrazvuk jucer na ultra zvuku stanje nepromjenjeno plod ne raste nema srcane akcije smedarenje jos prisutno i povecano s obzirom na prije 7 dana,sve stalo jos prije 3 sedmice ..znaci otkucaja nikad nije bilo.. stavljala sam inace od transfera 3x2 utrogestan vaginalete rekli su mi da prestanem sa terapijom i da je to sve jako malo da se prirodno ocistim (u slucaju jakog krvarenja i bolova doci)..pitanje ako je netko u istom stanju koliko vam je nakon prestanka trerapije da prokrvarite i da to sve prode? I drugo jeli to zaista malo da moze bez kiretaze se ocistit? Hvala vam puno svima ...
Molim Vas pomoc i iskustvo ..prva trudnoca (umjetna oplodnja) pojavio se smedarenje prije 10 dana raden ultrazvuk crl 3.3 mm (0.3) bez srcane akcije (po ultrazvuku 6tt) sumljivo im sto ne cuju otkucaje..narucena za 7 dana ponovo ultrazvuk jucer na ultra zvuku stanje nepromjenjeno plod ne raste nema srcane akcije smedarenje jos prisutno i povecano s obzirom na prije 7 dana,sve stalo jos prije 3 sedmice ..znaci otkucaja nikad nije bilo.. stavljala sam inace od transfera 3x2 utrogestan vaginalete rekli su mi da prestanem sa terapijom i da je to sve jako malo da se prirodno ocistim (u slucaju jakog krvarenja i bolova doci)..pitanje ako je netko u istom stanju koliko vam je nakon prestanka trerapije da prokrvarite i da to sve prode? I drugo jeli to zaista malo da moze bez kiretaze se ocistit? Hvala vam puno svima …
Zao Mi, je..
U novembru Sam imala spontani, I sve je samo otislo, bez kiretaze..cim Sam pocela krvariti prestala Sam piti utrogest,.. Krvarila Sam nekih 6 Dana otprilike kada Sam otisla na kontrolu, I kako nije sve bilo izaslo, Dr Mi je dala tablete Koje ce kao da izbace to sve, tako je I bilo..
Zelim ti brz oporavak I da prodje sve bez kiretaze ❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Hvala puno ja sam prestala utogestan i u nakon 36 sati pocela crvena krv do tada bilo smede/crno.. i ciscenje evo traje 2 dana ali nemam veliko krvarenje izbacujem jetrice mokrenjem jer pijem puno vode..imam grceve stalno - podnosljivo ali uopce ne krvarim toliko ..u utorak sam na pregledu pa cu vidjeti stanje..koliko ste bili tjedana trudni?
Hvala puno ja sam prestala utogestan i u nakon 36 sati pocela crvena krv do tada bilo smede/crno.. i ciscenje evo traje 2 dana ali nemam veliko krvarenje izbacujem jetrice mokrenjem jer pijem puno vode..imam grceve stalno - podnosljivo ali uopce ne krvarim toliko ..u utorak sam na pregledu pa cu vidjeti stanje..koliko ste bili tjedana trudni?
Jesu ti rekli da smijes piti nesto protiv bolova? Ja Sam tokom proslog spontanog pila tablete protiv bolova, jer su bili nepodnosljivi, dok u zadnjem nisam imala Jake.. Bila sam öko 6-7tt
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Ne jedino u slucaju jakih bolova i jakog krvarenja odmah doci ali sve to mi je podnosljivo boli ali ne da nemogu podnijeti...brine me to sto to ne ide krv kao kod menzes vec ispadaju komadi bez velike krvi..oprostite na opisu ..da i meni je tolika trudnoca 7tt i crl (velicina ploda 3.3 mm 0.3 mm)..
Ne jedino u slucaju jakih bolova i jakog krvarenja odmah doci ali sve to mi je podnosljivo boli ali ne da nemogu podnijeti…brine me to sto to ne ide krv kao kod menzes vec ispadaju komadi bez velike krvi..oprostite na opisu ..da i meni je tolika trudnoca 7tt i crl (velicina ploda 3.3 mm 0.3 mm)..
I kod mene je tako bilo na pocetku krvarenja, prva dva tri Dana, mislim da je to normalno.. Javi Nam se sutra posle pregleda ❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
A jeli vam onda nakon tih 2-3 dana bilo jace ili isto?
Jest bilo malo jace krvarenje kasnije..
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Evo me plod mi je izasao ali genetska vrecica nije dobila sam tabete..iskustvo molim vas?
Sortiraj odgovore
Najstariji