Da, ali možda možeš doći i do doktorice Stipoljev koja je glavna za to da joj kažeš i da zna, posto ti je prvi put treba i neke papire popuniti. Ako si išla kod Hafnera u amb.za rizične trudnoće ona ti je preko puta gdje su staklena vrata. Bolje da što više njih zna da se pripreme ali svakako napomeni kad ti to krene da netko ne zaboravi. Nadam se da je samo priroda tako odlučila i da nemate nikakav problem sa kromosomima
Bila bih sretnija da već nisam imala jedan spontani u 7tt prije 6 godina, ali se i sama nadam da je ipak slučajnost. Nadam se da će nam svima sljedećea trudnoća biti školska.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Lemon koliko si bila u bolnici i što bi si trebala ponijet osim osobne higijene, spavaćice, šlape, ulošci.... Oprosti ako gnjavim.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Ja sam bila 5 dana, nisam iz Zg pa zato, ako si blizu bolnice prva dva dana si doma, a onda kada idu druge tablete onda budeš tamo. Mislim da ti ništa više ne treba, ponesi dosta uložaka i gaca, bar je meni trebalo, vlažne m.isto. Sapuna i papira ima. I uzmi svoje nalaze i sve papire ako će trebati.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja sam bila 5 dana, nisam iz Zg pa zato, ako si blizu bolnice prva dva dana si doma, a onda kada idu druge tablete onda budeš tamo. Mislim da ti ništa više ne treba, ponesi dosta uložaka i gaca, bar je meni trebalo, vlažne m.isto. Sapuna i papira ima. I uzmi svoje nalaze i sve papire ako će trebati.
Nisam ni ja iz zg, valjda će mi objasniti ovo mi je samo da se ipak malo pripremim, više psihički. Torbu sam već spremila jer me prošli put iznenadilo i sve sam u tom šoku krivo ponijela, umjesto spavaćice ja sam zagrabila neku majicu ma koma.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Clio, drago mi je da je sve ok proslo, a to sto je kasnila stvarno i je normalno. Ali kuzim da si se brinula jer i ja sam. U takvoj situaciji sve je novo i ne znamo sta ocekivati.
Marta, ja te ne zelim plasiti, ali znam da doktori na to uglavnom odmahuju rukom, na ovaj sindrom o kojem je Mika pisala. I on se ne moze vidjeti ultrazvukom. Govorim to sve samo iz dobre namjere, da znas opcije koje imas jer doktori cesto ne kazu sve pa i mi zene saznamo jedne od drugih. Ja bih privatno napravila taj pregled, rade ga i u poliklinikama. Ali opet je odluka na tebi, koliko vjerujes svom ginekologu. Mozda je on zaista u pravu, samo ja znam da ne bih imala mira i potrgala bih se da iskljucim svaku mogucnost. Nadam se svakako da ce ti menga doci uskoro i bez ikakvih tableta i da ces moci poceti normalno planirati buducu trudnocu, bez ove opterecenosti. Sretno od ❤
Evo danas opet bila na pregledu, doktor odbacuje mogućnost Ashermana, kaze da ja to nemam. Predložila sam dijagnostičku histeroskopija ali kaže ne. Privatno sam zvala Cito, kod njih košta 3000kn.Ali opet ne bi na svoju ruku. Dao mi je tablete Estrofem 2mg,7 dana piti 3x1 i nakon toga Duphastone 2x1 12dana. Toplo se nadam da je u pravu i da ću prokrvariti.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Marta, u Repromedu ti je 1600 kn, kod doktora Radoncica. U Viliju je mislim 1700. Probaj poslati doktoru Radoncicu mail, na njihovoj stranici saljes na sluzbeni mail. Meni je odmah odgovorio i stvarno je jako ljubazan. Zao mi je da se toliko mucis s tom mengom i voljela bih da ti se jave jos cure koje su imale takvu situaciju, a mozes uz savjet ovoga svoga traziti i misljenje drugog lijecnika, to nije zabranjeno
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Marta, u Repromedu ti je 1600 kn, kod doktora Radoncica. U Viliju je mislim 1700. Probaj poslati doktoru Radoncicu mail, na njihovoj stranici saljes na sluzbeni mail. Meni je odmah odgovorio i stvarno je jako ljubazan. Zao mi je da se toliko mucis s tom mengom i voljela bih da ti se jave jos cure koje su imale takvu situaciju, a mozes uz savjet ovoga svoga traziti i misljenje drugog lijecnika, to nije zabranjeno
Hvala ti na savjetu, a najiskrenije se nadam da je moj ginekolog u pravu, jer reka mi je ako imam Asherman da je gotovo sta se tiče trudnoće.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Hvala ti na savjetu, a najiskrenije se nadam da je moj ginekolog u pravu, jer reka mi je ako imam Asherman da je gotovo sta se tiče trudnoće.
Ma nijeeee, imas toliko primjera gdje su zene poslije imale normalnu trudnocu. Nemoj se plasiti. Istina da bi bilo bolje da nije, meni bi prije svega psiha stradala..jer nikad kraja toj prici, ali ne brini, bit ce sve ok. Javljaj situaciju
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
cure nisam ni mogla pomisliti da cu vam se prizdruziti na ovoj temi ali eto me.. zanime menkakva su vasa iskustva u ranom spontanom ili vanmaternicnoj? koji su van simptomi? kako ste se osjecale? kolika vam je beta bila? jeste jako krvarile?
lezim tu u bolnici neznam sta se desava, doktori nista ne govore samo vade betu po 8. put i sada cekam sutra ujutro da mi je izvade ako je pala idem kuci i dobro je sve ako nije neznam sta je onda.. pa evo dok tu zjapim cekajuci sutra zanima me kako ste vi prolazile kroz to?
Caoo curke, ne pisem vise tako cesto, ali pratim dogadanja i nadam se da ce biti bolje❤️
Aaa ii imam malo pitanjce .. kad ste dobile nalaze, jeli vam pisalo nesto konkretno, tj. Razlog pobacaja?
Sortiraj odgovore
Najstariji