Zabrinuta jeli kod tebe bio i plod i gen.vrecica ili ..na mom nalazu mi pise gv 3.3x3.45 cm neznam ni jeli to nesto veliko ili ne..
Oprostite mi ali sama sam u ovome i samo ti Zabrinuta mi dajes informacije i hvala ti unaprijed na svakoj napisanoj rijeci...:(
E da meni jos na nalazu danas pise endometrij decidualno zadebljan? Inace mi je endometrij bio 8 zadnje..:(
Zabrinuta jeli kod tebe bio i plod i gen.vrecica ili ..na mom nalazu mi pise gv 3.3x3.45 cm neznam ni jeli to nesto veliko ili ne..
Samo pitaj, ako mogu pomoci tu Sam,. Razumijem te, isto Sam prosla,.. Plod je prije otisao, ostala samo Gast. Vr. Nisam kuci trenutno da pogledam nalaz,.. Ali nemoj previse da se brines, pola ti je samo otislo a ostalo ce uz pomoc Tableta,.
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Jel40 ja sam dobila tablete u 9.mjesecu za čišćenje, bolilo me možda pola sata, kao malo jači M bolovi, ali bila sam sva u strahu jer nisam znala šta me čeka..
Bila u 10tt i plod je otišao bez problema. Ostalo je još nešto malo ali to sam se sama očistila..
Krvarila sam normalno 4 dana koliko mi i M traje...
Tablete protiv bolova nisam uzimala jer nisam trebala, ali to je moje iskustvo, bolje da ti se nađu.
Želim ti da sve brzo prođe i što bezbolnije...
Kad si radila prvi pregled? ja bi sto prije da vidim da je sve izaslo ok naravno kad se smanji krvarenje nemislin sutra :) evo sam se i nasmijala ..
Hvala nova bas tako u strahu sam jer neznam sta me ceka bas si dobro rekla ja tako uvjek nadam se najgorem a to je kad si slabic od zene sta cu takva sam znam najgora za sebe ..u roku koliko sati ti je pocelo evo ja sam 9 sati nakon popijenih tableta?
Jel40 moja situacija prosle godine pobacaj u 9tt. Dali mi tablete. Prvi dan par sati iza tableta krenulo krvarenje, ugrusci. Ali kod mene sutradan je krenulo bas jace krvarenje i tad se sve ocistilo. Trajalo je krvarenje mozda 4 ili 5 dana i jos toliko ono kao po kap smedjeg. Ja nisam pila tablete protiv bolova iako mi je doktorica tada rekla da sam mogla uzet nesto protiv bolova. Takodjer zelim da ti prodje sto bezbolnije
Hvala nova bas tako u strahu sam jer neznam sta me ceka bas si dobro rekla ja tako uvjek nadam se najgorem a to je kad si slabic od zene sta cu takva sam znam najgora za sebe ..u roku koliko sati ti je pocelo evo ja sam 9 sati nakon popijenih tableta?
Joj ne znam više točno, mislim da mi je počelo 12 sati nakon zadnje tablete... ja mislila da će odmah krenuti a ono šipak... ne brini, i nisi slaba nikako, treba to sve izdržati, najviše psihički! Mi smo tu pa se javljaj/izjadaj/olakšaj...
Ja sam išla na prvu kontrolu tjedan dana nakon spontanog pa opet tjedan dana kasnije. Bila nestrpljiva i htjela biti sigurna da je sve izašlo.
Sretno 💗
Hvala puno da krenuli su ugrusci pri mokrenju vidim u wc ..stomak utrnut boli ali nista za neizdrzat za sad ..hvala vam svima sto postojite i olaksavate mi ovaj grozan trenutak ..hvala svima od srca sa vama mi je lakse..
Sortiraj odgovore
Najstariji