Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    07. Siječanj 2020. 10:16

Imala sam isto iskustvo, ali ja sam zbog jakog krvarenja morala na kiretažu. Koliko sam čitala iskustva, tablete traju nešto dulje. Budi doma, opremi se ulošcima i pripremi na kontrakcije maternice. Nabavi i tablete protiv bolova. Sigurna sam da će brzo proći, da ćešs e brzo oporaviti i vratiti u normalu! Sretno!

• jel40
    07. Siječanj 2020. 10:23

Koje tabkete za bolove uzmen? Koliko to traje vremenski ..rekla mi je u roku 24 sata kako popijem da bi trebalo krenuti sve..joj bas sam prestrasena ..molim iskustva koliko traje koliko boli...:(

Pipin
    07. Siječanj 2020. 10:34

Nažalost to ne znam jer nisam proživjela...ali kod većine sam čula da taj najgori dio traje jedan dan, onda nakon bude kao kalsična menstruacija, kao nakon kiretaže isto. Nakon sto to izade sve nece te boljeti vise. Mislim da možeš bilo koje tablete protiv bolova. Znam da te strah jer situacija je tužna i grozna, ali drži se i znaj da su sve žene s ove teme uz tebe. Sve smo to prošle na neki način i vremenom je lakse. 

• jel40
    07. Siječanj 2020. 11:55

Ako moze netko da se javi sa iskustvom mifegyne tablete 3 (spontani pobacaj)...uzela sam neofen 400 nedaju mi u apoteci nesto jace...

Orhideja13
    07. Siječanj 2020. 13:49

jel40

Ako moze netko da se javi sa iskustvom mifegyne tablete 3 (spontani pobacaj)…uzela sam neofen 400 nedaju mi u apoteci nesto jace…

Ista situacija, dala Mi tablete Od kojih Sam prvi dan imala Jake bolove, kao menstrualne samo dosta jace, I pila Sam ibubrufen(protiv bolova)..kasnije su bolovi bili dosta blazi,.. Cini mi se da Sam ih 5 Dana pila, tako nesto,.. Na sledecem pregledu je sve bilo cisto. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• jel40
    07. Siječanj 2020. 16:53

Zabrinuta jeli kod tebe bio i plod i gen.vrecica ili ..na mom nalazu mi pise gv 3.3x3.45 cm neznam ni jeli to nesto veliko ili ne..

• jel40
    07. Siječanj 2020. 16:54

Oprostite mi ali sama sam u ovome i samo ti Zabrinuta mi dajes informacije i hvala ti unaprijed na svakoj napisanoj rijeci...:(

• jel40
    07. Siječanj 2020. 17:47

E da meni jos na nalazu danas pise endometrij decidualno zadebljan? Inace mi je endometrij bio 8 zadnje..:(

Orhideja13
    07. Siječanj 2020. 20:03

jel40

Zabrinuta jeli kod tebe bio i plod i gen.vrecica ili ..na mom nalazu mi pise gv 3.3x3.45 cm neznam ni jeli to nesto veliko ili ne..

Samo pitaj, ako mogu pomoci tu Sam,. Razumijem te, isto Sam prosla,.. Plod je prije otisao, ostala samo Gast. Vr. Nisam kuci trenutno da pogledam nalaz,.. Ali nemoj previse da se brines, pola ti je samo otislo a ostalo ce uz pomoc Tableta,. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Nova19
    07. Siječanj 2020. 20:13

Jel40 ja sam dobila tablete u 9.mjesecu za čišćenje, bolilo me možda pola sata, kao malo jači M bolovi, ali bila sam sva u strahu jer nisam znala šta me čeka.. 
    Bila u 10tt i plod je otišao bez problema. Ostalo je još nešto malo ali to sam se sama očistila..
    Krvarila sam normalno 4 dana koliko mi i M traje...
    Tablete protiv bolova nisam uzimala jer nisam trebala, ali to je moje iskustvo, bolje da ti se nađu.
    Želim ti da sve brzo prođe i što bezbolnije... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.