Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Prosinac 2019. 11:41

MIAMirjana

Meni je tesko jer sam u stranom svijetu i nemam nikoga svolga ovdje muz je to prihvatio kao heroj sjedi je jedan dan i bebinu spremnjenu sobu i isplakao se vec sledeceg dana bio je dobro . Ja samo prva 4 dana cutala i izbjegavala svakoga sada sam bolje . Uvece mojoj bebi pozelim laku noc - tAko mi je lakse . Nekad sam vesela i dobro a onda naidjem na odjecu koju sam nosila u trudnoci i isplacem se i vristala bih da mogu onako iz sveg glasa. Ovdje gdje zivim ljudi su hladni i niko me ne razumije „ dobro je Ionako nije bila velika trudnoca“ itd komentarisu moju tugu - ali odlucila sam idem kuci u Bosnu bicu 2 -3 sedmice sa mojima najblizim i znam da cu biti bolje . Kasnije cu Kristininu sobu zakljucati dok ne ostanem opet trudna nekad ima vremena -ja ne odustajem samo evo pokusacu nekako da sastavim ovo moje slomljeno srce i zasijem rane Koje su unutra jer ove spolja mi nisu toliki problem. Imam jednog malenog andjela , moram ostati jaka a ove prolaznice ciju djecu grlim i divim im se valjda bi razumjele zbog cega ja to. Ovaj sajt mi mnogo pomaze jer ovdje nalazim sve vas drage moje mame andjela koje su prosle kao i ja istu bol i osjetile isti gubitak Hvala vam. Mozda zvucim sebicno Ali mnogo mi je lakse kada ovdje otvorim dusu i izjadam se

Di zivis? Ja sam u Njemackoj, Augsburg

MIAMirjana
    11. Prosinac 2019. 18:54

Martina1982

MIAMirjana

Meni je tesko jer sam u stranom svijetu i nemam nikoga svolga ovdje muz je to prihvatio kao heroj sjedi je jedan dan i bebinu spremnjenu sobu i isplakao se vec sledeceg dana bio je dobro . Ja samo prva 4 dana cutala i izbjegavala svakoga sada sam bolje . Uvece mojoj bebi pozelim laku noc - tAko mi je lakse . Nekad sam vesela i dobro a onda naidjem na odjecu koju sam nosila u trudnoci i isplacem se i vristala bih da mogu onako iz sveg glasa. Ovdje gdje zivim ljudi su hladni i niko me ne razumije „ dobro je Ionako nije bila velika trudnoca“ itd komentarisu moju tugu - ali odlucila sam idem kuci u Bosnu bicu 2 -3 sedmice sa mojima najblizim i znam da cu biti bolje . Kasnije cu Kristininu sobu zakljucati dok ne ostanem opet trudna nekad ima vremena -ja ne odustajem samo evo pokusacu nekako da sastavim ovo moje slomljeno srce i zasijem rane Koje su unutra jer ove spolja mi nisu toliki problem. Imam jednog malenog andjela , moram ostati jaka a ove prolaznice ciju djecu grlim i divim im se valjda bi razumjele zbog cega ja to. Ovaj sajt mi mnogo pomaze jer ovdje nalazim sve vas drage moje mame andjela koje su prosle kao i ja istu bol i osjetile isti gubitak Hvala vam. Mozda zvucim sebicno Ali mnogo mi je lakse kada ovdje otvorim dusu i izjadam se

U St. Gallen Svajcarskoj,daleko smo ... 

12. Prosinac 2019. 11:12

MIAMirjana

Martina1982

MIAMirjana

U St. Gallen Svajcarskoj,daleko smo …

Da. Pomislih da smo mozda blizu. 

• kris1122
    13. Prosinac 2019. 00:00

👋🏻
    Evo mene opet 🙈
    Zapravo moje pitanje od neki dan (dali je komu pisalo na nalazu o cemu se radi) je povezano s necim malo vecim sto me muci vec neko vrijeme.

Znaci nakon kiretaze krvarila sam jace od mjesec dana, ne znam 34/5 dana, ne obilno vec pomalo ali svaki dan popraceno uz slabije i jace bolove, grcenja, mucnine, a znalo je bit i temperature pokoji dan.. (misljenja su bila podjeljena da odem i da ne trebam ici kad cu i tako brzo na kontrolu) nakon tog perioda sam dobila m. Kroz par dana skupila sam nalaz i otisla svom ginek. Ljepo sam se javila sestri da sam dosla na pregled poslje kir. Samo me mrko pogledala i rekla ok. Nista, cekam ja debela 2 sata (ja 3. Po redu, mala mjesna ordinacija, u meduvremenu doslo ih je jos par) konacno je dosa “moj red” idem prema vratima a ona se prodera na mene da di cu ja.. da nije moj red .. da ja uopce nisam upisana .. tu smo se pocele svadat di su i druge cure potvrdile da sam tu vec dugo i da sam joj se javila kada sam dosla..(nije prvi put da nece da upise ili zaboravi)
     doktor je to cuo i rekao da udem.. unutra sam bila cirka 20sec di je on samo pogleda nalaz i reka da je trudnoca bila potvrdena, nista vise i da mogu ici ca.. skupila sam se i otisla vise uopce nemam zelju pojavit se tu .. ali jaki bolovi i mucnina su ostali ..

Kiretaza je bila 3.10 .. sad ne znam jeli razlog za paniku? Ili mozda mora biti tako posto od ginek. Tada nisam dobila nikakav odgovor🙈

13. Prosinac 2019. 14:52

Ako si dobila nakon kiretaze me steuaciju normalno i ona je prestala, te ako vise nemas simptome sto si napisala mislim da ne trebas ponovno. Jedino na redovnu kontrolu. Ukoliko su ti simptomi i dalje prisutni i krvaris ili sta vec onda otidi ginekologu. I btw. Mijenjaj ginekologa pod hitno ak se tak ponasaju. I sretno dalje :) 

• kris1122
    13. Prosinac 2019. 22:48

Martina1982

Ako si dobila nakon kiretaze me steuaciju normalno i ona je prestala, te ako vise nemas simptome sto si napisala mislim da ne trebas ponovno. Jedino na redovnu kontrolu. Ukoliko su ti simptomi i dalje prisutni i krvaris ili sta vec onda otidi ginekologu. I btw. Mijenjaj ginekologa pod hitno ak se tak ponasaju. I sretno dalje :)

Hvala ti. ❤️
    Krvarenje je stalo.. ali bolovi, mucnine, vrtoglavice su ostale.. to traje vec od 03.10 koji dan zna bit malo lakse.. ali znam se toliko jako grcit da se ne mogu pomaknit jer bolovi budu jos jaci ..ne znam niti kako bi opisala...🙈

malamarelica
    14. Prosinac 2019. 08:31

Bok, curke. Imala sam sistematski pa su mi gledali i stitnjacu i tsh. Iznosi 3.6. Nisu mi naznacili da je problematicno jer je unutar vrijednosti koje su od 0.4 do 4.0. Ali citala sam da za trudnocu ne smije biti iznad 2. Ici cu svojoj doktorici pa cu reci da planiram trudnocu i cuti onda sto ce mi reci, ali me zanima sljedece: znam da se u trudnoci sve vrijednosti povecaju pa je li moguce da su mi ostale povecane nakon spontanog koji je bio 6.10. Ne znam koliko dugo treba da se normalizira stanje s hormonima pa u tom smislu ne znam je li ovo vjerodostojan nalaz. Gledala sam nalaz od proslogodisnjeg sistematskog i tad mi je tsh bio 1.4.
    Inace, radili su mi i ginekoloski pregled. Sve ok, kaze doktor bila ovulacija, endo 11 mm. Tijekom pregleda ja sam rekla sve o spontanom i imao je samo pozitivne stvari za reci. Ja kazem kako mi je moja doktorica rekla 3 ciklusa cuvanja, kaze on da to kazu stari udzbenici, da se ne mora uopce cekati, nego eventualno zbog psihe. Eto, svaki doktor tvrdi drukcije 🤷‍♀️

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• kris1122
    16. Prosinac 2019. 21:20

malamarelica

Bok, curke. Imala sam sistematski pa su mi gledali i stitnjacu i tsh. Iznosi 3.6. Nisu mi naznacili da je problematicno jer je unutar vrijednosti koje su od 0.4 do 4.0. Ali citala sam da za trudnocu ne smije biti iznad 2. Ici cu svojoj doktorici pa cu reci da planiram trudnocu i cuti onda sto ce mi reci, ali me zanima sljedece: znam da se u trudnoci sve vrijednosti povecaju pa je li moguce da su mi ostale povecane nakon spontanog koji je bio 6.10. Ne znam koliko dugo treba da se normalizira stanje s hormonima pa u tom smislu ne znam je li ovo vjerodostojan nalaz. Gledala sam nalaz od proslogodisnjeg sistematskog i tad mi je tsh bio 1.4.
    Inace, radili su mi i ginekoloski pregled. Sve ok, kaze doktor bila ovulacija, endo 11 mm. Tijekom pregleda ja sam rekla sve o spontanom i imao je samo pozitivne stvari za reci. Ja kazem kako mi je moja doktorica rekla 3 ciklusa cuvanja, kaze on da to kazu stari udzbenici, da se ne mora uopce cekati, nego eventualno zbog psihe. Eto, svaki doktor tvrdi drukcije 🤷‍♀️

Draga, ja ti ne mogu puno pomoci, jer ne znam puno o tomu, ali se nadam da je sve u redu i da ti nece poremetiti planove 🥰 🙌🏼🤞🏻

Lemon
    17. Prosinac 2019. 12:39

malamarelica

Što se tiče TSH vidim da naši ginekolozi forsiraju na snižavanju prije postupka dok je meni bio 3,2 prije postupka u Belgiji i rekli su mi da ne smeta.. 
    Meni je nakon jedne kiretaze isto dok rekla da možemo odmah krenuti dalje ali ja sam čekala dva ciklusa jer mi se činilo prebrzo. Ovisi kako se ti osjećaš

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

MIAMirjana
    17. Prosinac 2019. 20:15

Lemon

malamarelica

Što se tiče TSH vidim da naši ginekolozi forsiraju na snižavanju prije postupka dok je meni bio 3,2 prije postupka u Belgiji i rekli su mi da ne smeta..
    Meni je nakon jedne kiretaze isto dok rekla da možemo odmah krenuti dalje ali ja sam čekala dva ciklusa jer mi se činilo prebrzo. Ovisi kako se ti osjećaš

Djevojke meni je doktorica rekla da odmah nakon kiretaze i prestanka krvarenja mogu planirati drugu trudnoću . Ali ja imam problem sa suprugom jer on nije spreman  zato čekamo . Ali ne morate da čekate već nakon prvog - drugog ciklusa možete planirati drugu trudnoću..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.