Ako si dobila nakon kiretaze me steuaciju normalno i ona je prestala, te ako vise nemas simptome sto si napisala mislim da ne trebas ponovno. Jedino na redovnu kontrolu. Ukoliko su ti simptomi i dalje prisutni i krvaris ili sta vec onda otidi ginekologu. I btw. Mijenjaj ginekologa pod hitno ak se tak ponasaju. I sretno dalje :)
Hvala ti. ❤️
Krvarenje je stalo.. ali bolovi, mucnine, vrtoglavice su ostale.. to traje vec od 03.10 koji dan zna bit malo lakse.. ali znam se toliko jako grcit da se ne mogu pomaknit jer bolovi budu jos jaci ..ne znam niti kako bi opisala...🙈
Bok, curke. Imala sam sistematski pa su mi gledali i stitnjacu i tsh. Iznosi 3.6. Nisu mi naznacili da je problematicno jer je unutar vrijednosti koje su od 0.4 do 4.0. Ali citala sam da za trudnocu ne smije biti iznad 2. Ici cu svojoj doktorici pa cu reci da planiram trudnocu i cuti onda sto ce mi reci, ali me zanima sljedece: znam da se u trudnoci sve vrijednosti povecaju pa je li moguce da su mi ostale povecane nakon spontanog koji je bio 6.10. Ne znam koliko dugo treba da se normalizira stanje s hormonima pa u tom smislu ne znam je li ovo vjerodostojan nalaz. Gledala sam nalaz od proslogodisnjeg sistematskog i tad mi je tsh bio 1.4.
Inace, radili su mi i ginekoloski pregled. Sve ok, kaze doktor bila ovulacija, endo 11 mm. Tijekom pregleda ja sam rekla sve o spontanom i imao je samo pozitivne stvari za reci. Ja kazem kako mi je moja doktorica rekla 3 ciklusa cuvanja, kaze on da to kazu stari udzbenici, da se ne mora uopce cekati, nego eventualno zbog psihe. Eto, svaki doktor tvrdi drukcije 🤷♀️
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Bok, curke. Imala sam sistematski pa su mi gledali i stitnjacu i tsh. Iznosi 3.6. Nisu mi naznacili da je problematicno jer je unutar vrijednosti koje su od 0.4 do 4.0. Ali citala sam da za trudnocu ne smije biti iznad 2. Ici cu svojoj doktorici pa cu reci da planiram trudnocu i cuti onda sto ce mi reci, ali me zanima sljedece: znam da se u trudnoci sve vrijednosti povecaju pa je li moguce da su mi ostale povecane nakon spontanog koji je bio 6.10. Ne znam koliko dugo treba da se normalizira stanje s hormonima pa u tom smislu ne znam je li ovo vjerodostojan nalaz. Gledala sam nalaz od proslogodisnjeg sistematskog i tad mi je tsh bio 1.4.
Inace, radili su mi i ginekoloski pregled. Sve ok, kaze doktor bila ovulacija, endo 11 mm. Tijekom pregleda ja sam rekla sve o spontanom i imao je samo pozitivne stvari za reci. Ja kazem kako mi je moja doktorica rekla 3 ciklusa cuvanja, kaze on da to kazu stari udzbenici, da se ne mora uopce cekati, nego eventualno zbog psihe. Eto, svaki doktor tvrdi drukcije 🤷♀️
Draga, ja ti ne mogu puno pomoci, jer ne znam puno o tomu, ali se nadam da je sve u redu i da ti nece poremetiti planove 🥰 🙌🏼🤞🏻
Što se tiče TSH vidim da naši ginekolozi forsiraju na snižavanju prije postupka dok je meni bio 3,2 prije postupka u Belgiji i rekli su mi da ne smeta..
Meni je nakon jedne kiretaze isto dok rekla da možemo odmah krenuti dalje ali ja sam čekala dva ciklusa jer mi se činilo prebrzo. Ovisi kako se ti osjećaš
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Što se tiče TSH vidim da naši ginekolozi forsiraju na snižavanju prije postupka dok je meni bio 3,2 prije postupka u Belgiji i rekli su mi da ne smeta..
Meni je nakon jedne kiretaze isto dok rekla da možemo odmah krenuti dalje ali ja sam čekala dva ciklusa jer mi se činilo prebrzo. Ovisi kako se ti osjećaš
Djevojke meni je doktorica rekla da odmah nakon kiretaze i prestanka krvarenja mogu planirati drugu trudnoću . Ali ja imam problem sa suprugom jer on nije spreman zato čekamo . Ali ne morate da čekate već nakon prvog - drugog ciklusa možete planirati drugu trudnoću..
Pozdrav cure.. Nisam se dugo javljala... Zao Mi je zbog svega sto ste prosle, posebno VI Koje ste osjetile svoje bebice 😭..
Mene zanima posle koliko vremena ste dobile prvu menstruaciju, posle pobacaja.. Ja sam posle ovog zadnjeg, a imala Sam 3 ukupno, posle 2 sedmice, nekako Mi se to cini rano,. 🤔🤔
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Zabrinuta ja sam svaki put dobila nakon 30-tak dana (više-manje)... meni su se ciklusi odmah stabilizirali kao da nije ništa bilo (a imala 3 spontana)... 2 tjedna je rano, ali svatko je drugačiji... najbolje češ znati sa sljedećim ciklusom ako ti se vraća u normalu jer je ovo još friško... želim ti da se što prije stabilizira pa u nove pobjede 💕
Ovisi li pauza nakon spontanog koja se preporuca o vrsti kiretaze i slicno ili o doctoru? Aevo i ja imala spontani nazalost ☹️
Ovisi li pauza nakon spontanog koja se preporuca o vrsti kiretaze i slicno ili o doctoru? Aevo i ja imala spontani nazalost ☹️
Žao mi je Acqua, nadam se da ćeš brzo ponovo ugledati svoj plusić...
pauza ovisi o tjednu trudnoće u kojim si bila kada se desilo spontani... Ako je spontani bio u prvom tromjesečju onda kao 3 mjeseca, ali ni to više nije pravilo. Nakon kiretaže se više preporuča ta 3 mjeseca nego ako si se sama očistila.
Hvala Nova <3 radilo se o abort. incompl. s vaukmskom aspiracijom 12 tjedana! Ocekivam onda da mi kazu 3 mjeseca minimalno...☹️
Sortiraj odgovore
Najstariji