Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    05. Prosinac 2019. 18:21

Anawannabemama ja sam imala 3 spontana ali svaki drugačiji... 2 puta nisam krvarila, samo se ustanovilo da srce ne kuca, prvi put bila na kiretazi drugi put rješila sa tabletama, ali me nisu toliko puta slali vaditi betu... za vanmateričnu trudnoću ne znam koji su simptomi, možda će ti neka cura bolje objasniti... meni tu izgleda kao da ti Beta ne pada jako pa zato te toliko maltretiraju sa time... nadam se da ćeš brzo riješiti! Javi svakako!! 😣
    Kris ja sam samo za jedan pobačaj saznala razlog jer sam bila na kiretazi i poslali plod na analizu... 3 spontana i svaki iz drugog razloga, tako je valjda trebalo biti...
    Cure bit ćemo mi sve ok, držite se 🥰

Ana.wannabemama
    05. Prosinac 2019. 18:39

Nova zao mi je sto si morala toliko outa prolaziti kroz to 😥💖
    a kako ti je bilo treci put? jesi onda krvarila?
    beta mi je u nedjelju bila 880 a jucer sam kod privatnika vadila i bilo je 745 i onda su mi opet isti dan u bolnici vadili i bilo je 805 kaze doktor da to sve zavisi od labosa do labosa al da je premali pad, sutra ujutro vadim ponovo pa cemo vidjet nadam se da se smanjila dosta da mogu kuci vise, ovdje se nista nemogu odmoriti ni psihicki ni fizicki 😔

Nova19
    05. Prosinac 2019. 20:19

Ana stvarno ti malo pada i sve nekako čudno... nadam se da će ti se uskoro sve stabilizirati i da ćeš znati šta je točno... ne znam šta bi ti rekla, psihicki je najteže ali prebrodimo mi sve 😔
    Treći put sam krvarila uz tablete, inače nisam znala da je bilo sve gotovo već tjedan dana ranije...
    Tako i prvi put, drugi put sam prokrvarila i to je bilo to.. 
    uh, drži se draga, želim ti da ti slijedeća godina bude puno mirnija i veselija 💕

Mrvica2019
    05. Prosinac 2019. 21:39

Ana.wannabemama

cure nisam ni mogla pomisliti da cu vam se prizdruziti na ovoj temi ali eto me.. zanime menkakva su vasa iskustva u ranom spontanom ili vanmaternicnoj? koji su van simptomi? kako ste se osjecale? kolika vam je beta bila? jeste jako krvarile?
    lezim tu u bolnici neznam sta se desava, doktori nista ne govore samo vade betu po 8. put i sada cekam sutra ujutro da mi je izvade ako je pala idem kuci i dobro je sve ako nije neznam sta je onda.. pa evo dok tu zjapim cekajuci sutra zanima me kako ste vi prolazile kroz to?

Ja sam imala prvo smedi iscjedak koji je brzo prosao, nakon nekih 10ak dana ponovo se pojavio, ali ovaj put nije prosao vec je pocelo krvarenje (ne jako) i menstrualni bolovi. Jel imas kakve bolove?
    Zao mi je da kroz to prolazis i nadam se da ce brzo sve proc. Sretno

Ana.wannabemama
    05. Prosinac 2019. 23:33

Nova hvala ti 💖 da bas jedva cekam da ova godina zavrsi, nije bila nikako moja 

Mrvica ja sam napocetku imala neki bijelo rozi iscjedak koji bi bio samo kad bi se obrisala i tako 2 dana i onda sam prokrvarila u nedjelju ujutro i tu sam se prepala, nisam imala nikakve jake bolove samo neko lagano grcenje al sam to pripisivala rastezanju maternice i u srijedu sam pocela bas bas jako krvarit i imat uzasno jake grceve u valovima, kaze doktor kao trudovi i nakon par sati sam otisla na wc i izbacila neki ugrusak i od tad mi je bilo lakse, sad su mi onako kao menstrualni..
    hvala draga

MIAMirjana
    05. Prosinac 2019. 23:39

Tina , ne znam kako da pričam o ovoj temi 10 dana sam imala pobačaj i kiretazu poslije . Nikako da se oporavim , u 20 tjednu djete je ostalo bez plodove -sve moguće pretrage sam obavila hromozomi uredu,bubrezi bebini i mokraćni mjehur uredu srce uredu ali nažalost morala sam pobaciti bila sam dva dana u bolnici na svaka 4 sata su mi davali tablete za pobačaj djete se rodilo živo i nakon 2 min umrlo moja curica - duša me zabolila kad sam je vidjela tako malenu a opet prelijepu kao malena lutkica .. Ne znam da li ću ikada uspjeti da se oporavim nisam plakala samo sam prestala da pričam o njoj jednostavno sam cutala prva 4 dana jer ako bih progovorila ne bih mogla prestati plakati. Molim te  da mi objasniš ti i druge žene koje su imale slično iskustvo kako da se oporavim jer ja evo priznajem da ne mogu da svake noći ne pomislim da sam mogla imati cerku i biti mama .... 

yvette
    05. Prosinac 2019. 23:42

Jako mi je zao 😢😢😢😢

MIAMirjana
    06. Prosinac 2019. 00:23

yvette

Jako mi je zao 😢😢😢😢

Hvala , ne daj boze nikome 😢😢😘

06. Prosinac 2019. 03:10

MIAMirjana

Tina , ne znam kako da pričam o ovoj temi 10 dana sam imala pobačaj i kiretazu poslije . Nikako da se oporavim , u 20 tjednu djete je ostalo bez plodove -sve moguće pretrage sam obavila hromozomi uredu,bubrezi bebini i mokraćni mjehur uredu srce uredu ali nažalost morala sam pobaciti bila sam dva dana u bolnici na svaka 4 sata su mi davali tablete za pobačaj djete se rodilo živo i nakon 2 min umrlo moja curica - duša me zabolila kad sam je vidjela tako malenu a opet prelijepu kao malena lutkica .. Ne znam da li ću ikada uspjeti da se oporavim nisam plakala samo sam prestala da pričam o njoj jednostavno sam cutala prva 4 dana jer ako bih progovorila ne bih mogla prestati plakati. Molim te da mi objasniš ti i druge žene koje su imale slično iskustvo kako da se oporavim jer ja evo priznajem da ne mogu da svake noći ne pomislim da sam mogla imati cerku i biti mama ….

Pozz, slucajno uletim ovdje i procitam tvoj post.. Razumim te i tu tvoju bol prosla sam slicno samo ja nisam zeljela vidjeti bebicu jer mislim da bi mi ta slika bila pred ocima cijeli zivot i da bi mi bilo jos teze.. Moj savjet ti je da se isplaces i kad ti se place placi, to moras izbaciti iz sebe.. Tesko je o tome pricati al nemoj se povlaciti u sebe to sebi jos radis gore.. Zelim ti srecu u zivotu i drzim 🤞 da drugi put bude sve ok 

06. Prosinac 2019. 05:59

MIAMirjana

Tina , ne znam kako da pričam o ovoj temi 10 dana sam imala pobačaj i kiretazu poslije . Nikako da se oporavim , u 20 tjednu djete je ostalo bez plodove -sve moguće pretrage sam obavila hromozomi uredu,bubrezi bebini i mokraćni mjehur uredu srce uredu ali nažalost morala sam pobaciti bila sam dva dana u bolnici na svaka 4 sata su mi davali tablete za pobačaj djete se rodilo živo i nakon 2 min umrlo moja curica - duša me zabolila kad sam je vidjela tako malenu a opet prelijepu kao malena lutkica .. Ne znam da li ću ikada uspjeti da se oporavim nisam plakala samo sam prestala da pričam o njoj jednostavno sam cutala prva 4 dana jer ako bih progovorila ne bih mogla prestati plakati. Molim te da mi objasniš ti i druge žene koje su imale slično iskustvo kako da se oporavim jer ja evo priznajem da ne mogu da svake noći ne pomislim da sam mogla imati cerku i biti mama ….

Zao mi je sto si morala proc to. Nazalost prosla sam i sama. U 23TT. Bol ne prestaje nikada. Evo i nakon godinh i pol moja bol je u dalje ista i prisutna. Necu te tjesiti da ce biti lakse. Bit ce svakako. Imat ces dobrih i losih dana. Bit ce dana da ce ti se plakat, da ces pozeliti vriskat od boli koja ce te stezati. Ali ti ces to proc. Ti ces nauciti zivit sa tom boli. I ici ces dalje. I svaki dan ces ustat u novi dan i novu nadu. Zato sto si jaka. Zato sto si hrabra. Zato sto imas Andela na nebu koji te cuva i koji te pazi. Uradi sve kako bi sebi olaksala. Nemoj potiskivat osjecaje u sebi. Izbaci ih van. Kako god tebi pase. A kad bude tesko, sjeti da nisi sama. Sjeti se da ima zena koje osjecaju tvoju bol i prolaze isto sto i ti. Dodi ovdje. Napisi svoje osjecaje i kreni dalje. Nitko ti to ovdje nece zamjeriti a tebi ce biti lakse. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.