Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    30. Studeni 2019. 18:41

Malamarelica dobila sam nakon 43 dana i trajalo 5 dans kao i obicno. Sad cu naruciti femisan A kaši, cula sam za njih da su jako dobre za regulaciju hormona, pa cemo vidjeti. Mislila sam ovaj tjedan ici vadit krv za tronbofiliju jer sam ja prije 10 god. prebolila trombozu sinusa. Pa mi je gin. dao uputnicu da upak idem provjeriti iako on kaze da trombofilija steti plodu i izaziva spontani nakon 10tj.trudnoce.jos mi nisu dosli nalazi od kiretaze. To valjda ide sporije. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Lemon
    30. Studeni 2019. 19:28

Clio koje nalaze čekaš? Redovno što rade ili nešto dodatno testiraju? Nama trebaju doći nalazi sa citogenetike od ploda i još sam i plodnu vodu vadila prije, ali to znam da može trajati dugo 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Ivo& Ivana💙♥️
    30. Studeni 2019. 21:30

Lemon

Clio koje nalaze čekaš? Redovno što rade ili nešto dodatno testiraju? Nama trebaju doći nalazi sa citogenetike od ploda i još sam i plodnu vodu vadila prije, ali to znam da može trajati dugo

Redovne nalaze, nakon kiretaze su poslali plod na analizu. Mislim da se zove phd nalaz

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Orhideja1
    30. Studeni 2019. 21:38

Pozdrav svima, nisam se nadala da ću se uključiti baš u ovu grupu ali evo me.... Nakon što su mi u 11tt na uzv vidjeli anomalije ploda nespojive s životom prijedlog je prekid trudnoće. Preporuka je da prekid napravim na sv. Duhu pa je svaka informacija dobro došla što i kako dalje. Djelomično sam se pomirila da je tako moralo biti, a s druge strane grozan osjećaj pogotovo jer želim da sve ovo što prije završi 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    30. Studeni 2019. 21:41

Lemon ako se ne varam imala si sličnu situaciju, koliko si čekala odluku komisije? 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Marta82
    30. Studeni 2019. 21:50

Mika111

Martašto se tice ovog nedobivanja m 3 mjeseca od spontanog mislim da je to stvarno dosta vremena i slazem se s curama koje su spomenule da treba napraviti histeroskopiju, kod nekih zena nastanu poslije kiretaze priraslice to je tzv.Ashermanov sindrom i krv me moze otjecati, ako si radila hostero i sve je ok zanemari ovaj post☺

Doktor je rekao da nema riječi o tom sindromu, ultrazvukom je pregledao cijelu maternica i jajnici funkcioniraju, folikuli se stvaraju, endometrij je zadebljan. Ako mi do utorka ne dođe kaže da će mi dat tablete da me reseriraju i da počne krvarenje. 

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

malamarelica
    01. Prosinac 2019. 08:18

Clio, drago mi je da je sve ok proslo, a to sto je kasnila stvarno i je normalno. Ali kuzim da si se brinula jer i ja sam. U takvoj situaciji sve je novo i ne znamo sta ocekivati.
    Marta, ja te ne zelim plasiti, ali znam da doktori na to uglavnom odmahuju rukom, na ovaj sindrom o kojem je Mika pisala. I on se ne moze vidjeti ultrazvukom. Govorim to sve samo iz dobre namjere, da znas opcije koje imas jer doktori cesto ne kazu sve pa i mi zene saznamo jedne od drugih. Ja bih privatno napravila taj pregled, rade ga i u poliklinikama. Ali opet je odluka na tebi, koliko vjerujes svom ginekologu. Mozda je on zaista u pravu, samo ja znam da ne bih imala mira i potrgala bih se da iskljucim svaku mogucnost. Nadam se svakako da ce ti menga doci uskoro i bez ikakvih tableta i da ces moci poceti normalno planirati buducu trudnocu, bez ove opterecenosti. Sretno od ❤

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Lemon
    01. Prosinac 2019. 08:52

Clio baš čudno da tako dugo čekaš te općenite nalaze
    Orhideja da išla sam tamo, prvi pregled privatno, onda u petak tamo gdje je više njih to potvrdilo i u pon sam zaprimljena. Znaci brzo oni to odobre. Vjerojatno će ti dati tablete, lakše je poslije nego poslije kiretaze i ne stanjuju ti endometrij nepotrebno. Ne znam koliko će ti to trajati jer je manja trudnoća od moje. Ja sam od 8 ujutro primala tablete a porodila se u 1 u noći. Ali daju ti protiv bolova. Obavezno traži da pošalju plod na citogenetiku, tamo kod njih se to radi da vide točno šta je i da znate za dalje. Ako ti nije problem reći, kakve anomalije plod ima, na mozgu ili? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Orhideja1
    01. Prosinac 2019. 09:45

Lemon

Clio baš čudno da tako dugo čekaš te općenite nalaze
    Orhideja da išla sam tamo, prvi pregled privatno, onda u petak tamo gdje je više njih to potvrdilo i u pon sam zaprimljena. Znaci brzo oni to odobre. Vjerojatno će ti dati tablete, lakše je poslije nego poslije kiretaze i ne stanjuju ti endometrij nepotrebno. Ne znam koliko će ti to trajati jer je manja trudnoća od moje. Ja sam od 8 ujutro primala tablete a porodila se u 1 u noći. Ali daju ti protiv bolova. Obavezno traži da pošalju plod na citogenetiku, tamo kod njih se to radi da vide točno šta je i da znate za dalje. Ako ti nije problem reći, kakve anomalije plod ima, na mozgu ili?

Lemon hvala ti na informaciji, ja bi baš htjela izbjeć kiretažu ako je moguće. Meni je u 9tt bila uvećana žumanjčana vrećica za duplo što je bilo za pretpostavku da se trudnoća neće dobro razvijati. Dogovorila sam drugo mišljenje privatno i tamo mi je prošli tjedan potvrđeno da plod ne izgleda zdravo. Niti su organi na svom mjestu niti je ostala anatomija dobra, ali srce kuca i zbog toga moram na komisiju. Znači sama im moram napomenut da želim da plod ide na citogenetiku? 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Lemon
    01. Prosinac 2019. 10:02

Da, ali možda možeš doći i do doktorice Stipoljev koja je glavna za to da joj kažeš i da zna, posto ti je prvi put treba i neke papire popuniti. Ako si išla kod Hafnera u amb.za rizične trudnoće ona ti je preko puta gdje su staklena vrata. Bolje da što više njih zna da se pripreme ali svakako napomeni kad ti to krene da netko ne zaboravi. Nadam se da je samo priroda tako odlučila i da nemate nikakav problem sa kromosomima 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.