Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    19. Studeni 2019. 11:40

Gea drago mi je da je konačno to iza tebe, želim ti brz oporavak i da se uskoro pratimo na veselijim temama 💕

• Gea123
    19. Studeni 2019. 14:40

Hvala Nova, nadam se da će se sve očistiti..Koliko si bila na bolovanju nakon toga?

Gea123

Ivo& Ivana💙♥️
    19. Studeni 2019. 16:41

Gea123

Hvala Nova, nadam se da će se sve očistiti..Koliko si bila na bolovanju nakon toga?

Gea123

Kako nisam mogla naći puno iskustava o medikamentoznom prekidu trudnoće nakon što je prestalo kucati srce (hvala Nova19 na tvom iskustvu) ukratko ću samo opisati. Dakle, nakon što u bolnici utvrde da se radi o missed ab, prima se prva tableta mifepristona koji blokira djelovanje progesterona (ja sam dobila 3 komada odjednom) nakon kojih sam išla kući i upućena da se vratim u bolnicu za 2 dana. Odmah sljedeći dan nakon mifepristona počelo je krvarenje. Dva dana nakon prve tableta vratila sam se u bolnicu i primljena u dnevnu bolnicu jer davanje drugog lijeka koji sadrži mizoprostol, a služi za izazivanje kontrakcija maternice i omekšavanja grlića maternice zahtjeva nadzor. Meni nisu trebali lijekovi protiv bolova, boljelo me kao obična menstruacija. Nakon par sati dežurni doktor obavlja ultrazvuk i ako je sve ok pušta kući te kroz neko vrijeme treba doci na pregled na provjeru da li je sve očišćeno.

Draga Gea zao mi je sto asi nazalost morala proco kroz sve to. Ja sam imala kiretazu pod lokalnom anastezijom 10.10.,krvarila sam taj dan i jos dan-dva nakpn toga ali malo. Odmarala sam 5 dana i vratila se na posao. S time da radim u uredu tako da sam vecinu vremena sjedila. Moj gin. je rekao i vezi bolovanja da ako si bila trudna 7 i vise tjedana(moslio je na ranu trudnocu) tad po zakonu imamo pravo minimum tjedan dana bolovanja.

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    19. Studeni 2019. 16:42

Malamarelica kakvo je stanje kod tebe? Ja danas imam neke cudne bolove dole, nekakav cudan odjecaj kao da bi trebala dobit ali jos nista

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

malamarelica
    19. Studeni 2019. 17:25

Gea zao mi je, nadam se da ces se brzo oporaviti. Ja sam dobila 14 radnih dana bolovanja. Imala sam kiretazu. Nisu mi bili potrebni jer sam se fizicki osjecala dobro, a ne radim ni fizicki tezak posao, ali sam ostala doma 10 radnih dana jer mi je tako psihicki odgovaralo.
    Clio evo danas sam prokrvarila. Ide bas prava crvena krv, ne vidim da je nesto drukcija, mozda malo svjetlija nego obicno. I cijeli dan imam menstrualne bolove. Tako da to je to, sad cemo vidjeti koliko ce trajati ova menga i koliko ce biti obilna. 
    Ja ti nisam imala nikakve simptome, osim sto mi je jucer krenulo to smedje sto inace nikad nije bio slucaj tako da ti to ne mora znaciti nista ako nemas simptome. Pricekaj onako kako su ti rekli pa odi na pregled. Znam da ti je rekla 10 dana da pricekas. Vjerujem da ce ti doci, ali vidis kako je to sve individualno. Bit ces mirnija kad odes na pregled, sigurno je i do psihe. Javljaj situaciju

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Ivo& Ivana💙♥️
    19. Studeni 2019. 18:36

malamarelica

Geazao mi je, nadam se da ces se brzo oporaviti. Ja sam dobila 14 radnih dana bolovanja. Imala sam kiretazu. Nisu mi bili potrebni jer sam se fizicki osjecala dobro, a ne radim ni fizicki tezak posao, ali sam ostala doma 10 radnih dana jer mi je tako psihicki odgovaralo.
    Clio evo danas sam prokrvarila. Ide bas prava crvena krv, ne vidim da je nesto drukcija, mozda malo svjetlija nego obicno. I cijeli dan imam menstrualne bolove. Tako da to je to, sad cemo vidjeti koliko ce trajati ova menga i koliko ce biti obilna.
    Ja ti nisam imala nikakve simptome, osim sto mi je jucer krenulo to smedje sto inace nikad nije bio slucaj tako da ti to ne mora znaciti nista ako nemas simptome. Pricekaj onako kako su ti rekli pa odi na pregled. Znam da ti je rekla 10 dana da pricekas. Vjerujem da ce ti doci, ali vidis kako je to sve individualno. Bit ces mirnija kad odes na pregled, sigurno je i do psihe. Javljaj situaciju

Bas mi je drago da ti je napokon dosla, da je normalna 🤗. Mislim da nista nisam jedva cekala da dođe kao ovu mengu. A i to sto kažeš vjetojatno je i do psihe jer stalno mislim o tome pa sam i dosta nervozna. Javljam situaciju 😉

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

malamarelica
    19. Studeni 2019. 19:35

Vjeruj mi, sigurno je. Ja sam svaki dan samo o tome mislila, procitala sve moguce o tome, plakala, ma luda sam bila. Znam tocno kako se osjecas. Misli na pregled, sad ce on brzo. A dotad mozda i dobijes. Ako ne, na pregledu ce ti sve objasniti. Ako trrba, dat ce ti tablete, ma bit ce sve ok ❤

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Nova19
    19. Studeni 2019. 19:38

Gea123

Gea ja sam uzela cijeli tjedan bolovanje, samo radi moje psihe jer nisam htjela sa nikim razgovarati i baš mi je trebalo vemena jer sam bila u rasulu...
    Inače 2-3 dana nakon spontanog sam već fizički bila ok...

Mrvica2019
    19. Studeni 2019. 20:58

I ja sam isto bila na bolovanju cijeli tjedan nakon kiretaze iako samo isto fizicki mogla i ranije ic raditi, ali kao i kod ostalih i meni je trebao psihicki oporavak.
    Dobila sam nalaze briseva i sve je u redu tako da mozemo nakon iduce menge krenut opet radit na trudnoci. 
    Ja sam prvu mengu dobila 23.dan ciklusa, a drugu bi trebala za 10ak dana prema trakicama. Ovulacija je bila 17.dc (malo kasnije nego sto mi je inace).
    Kad cete vi krenut (ili vec jeste) s ponovnim pokusajima? 

Orhideja13
    19. Studeni 2019. 22:05

Cure, jel ima koja da nije Isla na kiretazu, da Ste se same cistile? Koliko dugo ste krvarile? Ja Od cetvrtka krvarim.. Danas onako, Malo slabije.. Sutra imam pregled I iskreno se nadam da nece biti potrebna kiretaza

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.