Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    19. Studeni 2019. 18:36

malamarelica

Geazao mi je, nadam se da ces se brzo oporaviti. Ja sam dobila 14 radnih dana bolovanja. Imala sam kiretazu. Nisu mi bili potrebni jer sam se fizicki osjecala dobro, a ne radim ni fizicki tezak posao, ali sam ostala doma 10 radnih dana jer mi je tako psihicki odgovaralo.
    Clio evo danas sam prokrvarila. Ide bas prava crvena krv, ne vidim da je nesto drukcija, mozda malo svjetlija nego obicno. I cijeli dan imam menstrualne bolove. Tako da to je to, sad cemo vidjeti koliko ce trajati ova menga i koliko ce biti obilna.
    Ja ti nisam imala nikakve simptome, osim sto mi je jucer krenulo to smedje sto inace nikad nije bio slucaj tako da ti to ne mora znaciti nista ako nemas simptome. Pricekaj onako kako su ti rekli pa odi na pregled. Znam da ti je rekla 10 dana da pricekas. Vjerujem da ce ti doci, ali vidis kako je to sve individualno. Bit ces mirnija kad odes na pregled, sigurno je i do psihe. Javljaj situaciju

Bas mi je drago da ti je napokon dosla, da je normalna 🤗. Mislim da nista nisam jedva cekala da dođe kao ovu mengu. A i to sto kažeš vjetojatno je i do psihe jer stalno mislim o tome pa sam i dosta nervozna. Javljam situaciju 😉

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

malamarelica
    19. Studeni 2019. 19:35

Vjeruj mi, sigurno je. Ja sam svaki dan samo o tome mislila, procitala sve moguce o tome, plakala, ma luda sam bila. Znam tocno kako se osjecas. Misli na pregled, sad ce on brzo. A dotad mozda i dobijes. Ako ne, na pregledu ce ti sve objasniti. Ako trrba, dat ce ti tablete, ma bit ce sve ok ❤

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Nova19
    19. Studeni 2019. 19:38

Gea123

Hvala Nova, nadam se da će se sve očistiti..Koliko si bila na bolovanju nakon toga?

Gea ja sam uzela cijeli tjedan bolovanje, samo radi moje psihe jer nisam htjela sa nikim razgovarati i baš mi je trebalo vemena jer sam bila u rasulu...
    Inače 2-3 dana nakon spontanog sam već fizički bila ok...

Mrvica2019
    19. Studeni 2019. 20:58

I ja sam isto bila na bolovanju cijeli tjedan nakon kiretaze iako samo isto fizicki mogla i ranije ic raditi, ali kao i kod ostalih i meni je trebao psihicki oporavak.
    Dobila sam nalaze briseva i sve je u redu tako da mozemo nakon iduce menge krenut opet radit na trudnoci. 
    Ja sam prvu mengu dobila 23.dan ciklusa, a drugu bi trebala za 10ak dana prema trakicama. Ovulacija je bila 17.dc (malo kasnije nego sto mi je inace).
    Kad cete vi krenut (ili vec jeste) s ponovnim pokusajima? 

Orhideja13
    19. Studeni 2019. 22:05

Cure, jel ima koja da nije Isla na kiretazu, da Ste se same cistile? Koliko dugo ste krvarile? Ja Od cetvrtka krvarim.. Danas onako, Malo slabije.. Sutra imam pregled I iskreno se nadam da nece biti potrebna kiretaza

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

malamarelica
    20. Studeni 2019. 19:11

Zabrinuta kak je proslo? Sta su ti rekli?

Talija
    20. Studeni 2019. 21:22

Zabrinuta_7

Cure, jel ima koja da nije Isla na kiretazu, da Ste se same cistile? Koliko dugo ste krvarile? Ja Od cetvrtka krvarim.. Danas onako, Malo slabije.. Sutra imam pregled I iskreno se nadam da nece biti potrebna kiretaza

Krvarila sam kao menstrualni ciklus.. 5/6 dana.
    Kako je prosao pregled?

malamarelica
    23. Studeni 2019. 07:29

Bok, cure. Zna li netko protumačiti ovakav nalaz:
    FV-Leiden: utvrđen normalan genotip tipa GG

FII-20210A: utvrđen normalan genotip tipa GG

PAI-1 4G/5G Polimorfizam: utvrđen promijenjeni genotip 4G5G. U genu za PAI-1 utvrđen je heterozigotni genotip (delecija G u jednom homolognom kromosomu) što ukazuje na genetičku predispoziciju za umjereno povećanu aktivnost proteina.

MTHFR 677T MUTACIJA
    Mutacija C677: utvrđen normalan genotip tipa CC
    Mutacija 1298C: utvrđeni promijenjeni genotip tipa AC
    U genu za MTFHR pozicija 1298 utvrđen je heterozigotni genotip (promjena alela u jednom homolognom kromosomu)što ukazuje na genetičku predispoziciju za umjereno smanjenu aktivnost proteina. 

Orhideja13
    25. Studeni 2019. 22:01

Talija

Zabrinuta_7

Krvarila sam kao menstrualni ciklus.. 5/6 dana.
    Kako je prosao pregled?

Cure nije me bilo par Dana tu, pa na pregledu nije sve izaslo, dala Mi tablete Koje ce pomoci tome, pila Sam ih 5 dana(Danas peti Dan) sutra opet pregled PA vidjet cemo.. Bas me ovaj put izmucilo, I dugo traje vec.. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Orhideja13
    25. Studeni 2019. 22:03

I da, zanima me jel koja Isla na provjeru kompatibilnosti, ili kako se to vec zove na nasem.. Meni je Dr rekla da ce muza I mene da posalje da provjerimo to...?? 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.