Kali žao mi je da se osjećaš usamljeno, to je sada što ti najmanje treba. Koliko si bila trudna? Imaš li kakvu prijateljicu kojoj bi se mogla povjeriti, da je baš obzirna i da misliš da bi te potpuno razumjela? Ili mamu, sestru, sestričnu. Mislim da tvom dečku možda je teško, ali zasigurno nije kao tebi i ti si sad ta kojoj treba razumijevanje
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Narucili su me u ponedjeljak na kontrolu, ne nadam se nicem iskreno.
Dandy ima li sta novo?? Kako si?

09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Kali žao mi je da se osjećaš usamljeno, to je sada što ti najmanje treba. Koliko si bila trudna? Imaš li kakvu prijateljicu kojoj bi se mogla povjeriti, da je baš obzirna i da misliš da bi te potpuno razumjela? Ili mamu, sestru, sestričnu. Mislim da tvom dečku možda je teško, ali zasigurno nije kao tebi i ti si sad ta kojoj treba razumijevanje
Najvise me strah sta sve ovo prolazim sama . Decko mi je potpuno paraliziran i ne komuniciramo o tome. A komunikacija mi je toliko potrebna .Samo tuga postaje jace i osjecam kako moje bebe vise nema i ostala je samo praznina.
Kali, zao je I meni sto se tako osjecas..ali kako je malamarelica vec napisala, ako imas prijateljicu provjeri joj se, ili Evo nama ovdje, olaksaj si dusu..
Evo ja Od cetvrtka krvarim, nemam Jake bolove, Ali dusa boli, treci put gubim, I hvala Bogu imam razumijevanje muza Koji je uz mene,. Ovaj put nisam nikome govorila za trudnocu ni spontani, znamo samo Nas dvoje, I nemam potrebu da nekome ispricam, iako imam prijateljice Kojima bih mogla sve reci, jednostavno Sam isplakala sve za ova 4 Dana.

09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
KaliKali žao mi je da se osjećaš usamljeno, to je sada što ti najmanje treba. Koliko si bila trudna? Imaš li kakvu prijateljicu kojoj bi se mogla povjeriti, da je baš obzirna i da misliš da bi te potpuno razumjela? Ili mamu, sestru, sestričnu. Mislim da tvom dečku možda je teško, ali zasigurno nije kao tebi i ti si sad ta kojoj treba razumijevanje
Bila sam trudna nekih 4 tjedna nisam sigurna tocno . Nazalost niko nije ni znao za tu trudnocu cak ni decko do zadnjeg trenutka. Pa sam nekako sama u ovome svemu . 10 dana vec je proslo i samo je ostala ta neka bol i dalje . Kako sam se toliko vezala za sve kada nisam ni ocekivala to malo cudo. I pocinje me strah biti ove krvi nakon 10 dana malo je ima malo ne. I bol u jajniku neka probadajuca
Kali, zao je I meni sto se tako osjecas..ali kako je malamarelica vec napisala, ako imas prijateljicu provjeri joj se, ili Evo nama ovdje, olaksaj si dusu..
Evo ja Od cetvrtka krvarim, nemam Jake bolove, Ali dusa boli, treci put gubim, I hvala Bogu imam razumijevanje muza Koji je uz mene,. Ovaj put nisam nikome govorila za trudnocu ni spontani, znamo samo Nas dvoje, I nemam potrebu da nekome ispricam, iako imam prijateljice Kojima bih mogla sve reci, jednostavno Sam isplakala sve za ova 4 Dana.
Uzasno mi je zao sta vam se to dogodilo opet. I prekrasno je dta imate nekoga uz sebe da prodete keoz sve ovo . I neznam sada kad pricam sa vama se osjecam ko da neko zaista slusa i osjeca to zapravo. Kao da nisam sama a samoca je sve sta sam osjecala ovih dana. Hvala vam puno na tome. Jer nemogu ovu tugu sama proc.
Clio, jesi dobila? Meni evo krenulo nešto skroz slabo. Prije nekakvih sat i pol. I to svijetlocrvena krv, ni blizu onoga kako inace imam mengu. Imam blage menstrualne bolove, nista strasno, ali ovo su mi barem poznati bolovi. Sad cemo vidjet kako ce izgledati i koliko ce trajati. Jel kome od vas cura bila takva prva menga? Meni je ova dosla nakon 40 dana.
Clio, jesi dobila? Meni evo krenulo nešto skroz slabo. Prije nekakvih sat i pol. I to svijetlocrvena krv, ni blizu onoga kako inace imam mengu. Imam blage menstrualne bolove, nista strasno, ali ovo su mi barem poznati bolovi. Sad cemo vidjet kako ce izgledati i koliko ce trajati. Jel kome od vas cura bila takva prva menga? Meni je ova dosla nakon 40 dana.
Nisam jos. Uzasno sam nervozna jer nemam jos nikakve naznake da cu dobit. Citala sam da prva menga nakon kiretaze je drugacija nego inace. Da zna biti oskudna ili cak obilna. Ajde glavno da je nesto krenulo.👏👏 Nadam se da ce i meni uskoro.

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Meni je trajao ciklus 40 dana. Imas jos vremena, ali vjerujem ti da si skroz napeta vec, tako je i meni bilo. Nisam ni ja imala nikakve naznake, to nek te ne brine. A i ovo sad mi je skroz cudno krvarenje, zato me i zanima sta druge cure kazu
Malamarelica bila sam trudna nekih 4 tjedna nisam sigurna tocno . Nazalost niko nije ni znao za tu trudnocu cak ni decko do zadnjeg trenutka. Pa sam nekako sama u ovome svemu . 10 dana vec je proslo i samo je ostala ta neka bol i dalje . Kako sam se toliko vezala za sve kada nisam ni ocekivala to malo cudo. I pocinje me strah biti ove krvi nakon 10 dana malo je ima malo ne. I bol u jajniku neka probadajuca
Pozdrav svima , zanima me vas odgovor ako zelite pomoci hvala , imala sam mengu 29.10 i odnose 13 na 14.11 (u 1 ujutro) da li mislite da su odnosi bili u plodnim danima ili s tim da su mi menge nepravilne od 26 do 32 dana , zadnja dva puta su po 32 dana ciklusi) i da li je moguce imati plodne dane od 9 do 11.11 (tad sam imala prozirnu sluz da bi sutra 12 ili 13.11 imala vec manje prozirnu tj bijelu guscu sluz ) . Hvala pozdrav
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji