Clio, jesi dobila? Meni evo krenulo nešto skroz slabo. Prije nekakvih sat i pol. I to svijetlocrvena krv, ni blizu onoga kako inace imam mengu. Imam blage menstrualne bolove, nista strasno, ali ovo su mi barem poznati bolovi. Sad cemo vidjet kako ce izgledati i koliko ce trajati. Jel kome od vas cura bila takva prva menga? Meni je ova dosla nakon 40 dana.
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Clio, jesi dobila? Meni evo krenulo nešto skroz slabo. Prije nekakvih sat i pol. I to svijetlocrvena krv, ni blizu onoga kako inace imam mengu. Imam blage menstrualne bolove, nista strasno, ali ovo su mi barem poznati bolovi. Sad cemo vidjet kako ce izgledati i koliko ce trajati. Jel kome od vas cura bila takva prva menga? Meni je ova dosla nakon 40 dana.
Nisam jos. Uzasno sam nervozna jer nemam jos nikakve naznake da cu dobit. Citala sam da prva menga nakon kiretaze je drugacija nego inace. Da zna biti oskudna ili cak obilna. Ajde glavno da je nesto krenulo.👏👏 Nadam se da ce i meni uskoro.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Meni je trajao ciklus 40 dana. Imas jos vremena, ali vjerujem ti da si skroz napeta vec, tako je i meni bilo. Nisam ni ja imala nikakve naznake, to nek te ne brine. A i ovo sad mi je skroz cudno krvarenje, zato me i zanima sta druge cure kazu
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Kali žao mi je da se osjećaš usamljeno, to je sada što ti najmanje treba. Koliko si bila trudna? Imaš li kakvu prijateljicu kojoj bi se mogla povjeriti, da je baš obzirna i da misliš da bi te potpuno razumjela? Ili mamu, sestru, sestričnu. Mislim da tvom dečku možda je teško, ali zasigurno nije kao tebi i ti si sad ta kojoj treba razumijevanje
Malamarelica bila sam trudna nekih 4 tjedna nisam sigurna tocno . Nazalost niko nije ni znao za tu trudnocu cak ni decko do zadnjeg trenutka. Pa sam nekako sama u ovome svemu . 10 dana vec je proslo i samo je ostala ta neka bol i dalje . Kako sam se toliko vezala za sve kada nisam ni ocekivala to malo cudo. I pocinje me strah biti ove krvi nakon 10 dana malo je ima malo ne. I bol u jajniku neka probadajuca
Pozdrav svima , zanima me vas odgovor ako zelite pomoci hvala , imala sam mengu 29.10 i odnose 13 na 14.11 (u 1 ujutro) da li mislite da su odnosi bili u plodnim danima ili s tim da su mi menge nepravilne od 26 do 32 dana , zadnja dva puta su po 32 dana ciklusi) i da li je moguce imati plodne dane od 9 do 11.11 (tad sam imala prozirnu sluz da bi sutra 12 ili 13.11 imala vec manje prozirnu tj bijelu guscu sluz ) . Hvala pozdrav
Ivancica,kriva tema,ovdje zene pisu,nažalost, o spontanim pobacajima. Nitko od nas ne moze znati da li su tebi plodni dani,vec nagadjat. Uz svu silu danasnjih metoda pracenja (LH trakice, mikroskop na sluz, folikulometrija kod ginekologa) mislim da imas izbora i konkretnih rjesenja tvojih pitanja jer ovdje nitko od nas ne moze znati to sto ti pitas. Sretno.
Ivancica,kriva tema,ovdje zene pisu,nažalost, o spontanim pobacajima. Nitko od nas ne moze znati da li su tebi plodni dani,vec nagadjat. Uz svu silu danasnjih metoda pracenja (LH trakice, mikroskop na sluz, folikulometrija kod ginekologa) mislim da imas izbora i konkretnih rjesenja tvojih pitanja jer ovdje nitko od nas ne moze znati to sto ti pitas. Sretno.
Znam da nije tema ali mi je jedina iskocila i tu sam nova ne znam kako forum funkcionira , pod tolikim sam stresom da je sad kasno da radim ikakve testove , trazila sam samo misljenje od nekog ko nije toliki laik a ne napadacki stav , hvala i sretno
Znam da nije tema ali mi je jedina iskocila i tu sam nova ne znam kako forum funkcionira , pod tolikim sam stresom da je sad kasno da radim ikakve testove , trazila sam samo misljenje od nekog ko nije toliki laik a ne napadacki stav , hvala i sretno
Mislim da Lavica27 nije mislila nista lose, samo te upozorila na krivu temu.. I niko ti ovdje ne moze dati tacan odgovor na tvoje pitanje. Ja npr imam redovne menstruacije, a ovulacija Mi je znala biti tri Dana prije iste.. Tako da... Najbolje ti je radi test, I ako zelis pratiti plodne Dane prati pomocu trakica jer su najsigurnije.
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Mislim da Lavica27 nije mislila nista lose, samo te upozorila na krivu temu.. I niko ti ovdje ne moze dati tacan odgovor na tvoje pitanje. Ja npr imam redovne menstruacije, a ovulacija Mi je znala biti tri Dana prije iste.. Tako da… Najbolje ti je radi test, I ako zelis pratiti plodne Dane prati pomocu trakica jer su najsigurnije.
Tako mi je izgledalo nemam nikakvo lose misljenje , zanimalo mr samo u vezi te sluzi da li je to ovulacija i sutra dan da li sa tom bjelkastom oskudnijom sluzi prestaje ovulacija
Kako nisam mogla naći puno iskustava o medikamentoznom prekidu trudnoće nakon što je prestalo kucati srce (hvala Nova19 na tvom iskustvu) ukratko ću samo opisati. Dakle, nakon što u bolnici utvrde da se radi o missed ab, prima se prva tableta mifepristona koji blokira djelovanje progesterona (ja sam dobila 3 komada odjednom) nakon kojih sam išla kući i upućena da se vratim u bolnicu za 2 dana. Odmah sljedeći dan nakon mifepristona počelo je krvarenje. Dva dana nakon prve tableta vratila sam se u bolnicu i primljena u dnevnu bolnicu jer davanje drugog lijeka koji sadrži mizoprostol, a služi za izazivanje kontrakcija maternice i omekšavanja grlića maternice zahtjeva nadzor. Meni nisu trebali lijekovi protiv bolova, boljelo me kao obična menstruacija. Nakon par sati dežurni doktor obavlja ultrazvuk i ako je sve ok pušta kući te kroz neko vrijeme treba doci na pregled na provjeru da li je sve očišćeno.
Gea123
Sortiraj odgovore
Najstariji