Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • candy
    07. Studeni 2019. 14:39

@malamarelica, drago mi je da si barem saznala o čemu se radi, nisam upoznata s uzrocima povećanja jajnika, ali kao što je @Nova2019 spomenula, možda je posljedica spontanog isto, ipak su to velike promjene u tijelu i treba vremena da se sve vrati u normalu. 
    @skrabac i @lemon, također izražavam svoju žalost i suosjećanje. I ogromnu nadu da će ovo sve ostati u dalekoj prošlosti i nekim tmurnim sjećanjima, a da će ih zamijeniti neko novo, lijepo i pozitivno čudo. 🙏🙏🍀🍀

Mirtasiric1
    07. Studeni 2019. 14:54

skrobac

Hej cure….imala sam spontani u 6 tjednu trudnoće, odnosno samo sam procurila, komadi, ogromni, završila u bolnici, dali su mi injekciju i prestala sam krvarit no drugi dan sam isla na kiretazu….ne mogu vam opisati koliko to boli, koliko se duša raspada….ovo mi je prva trudnoća, i spontani….zanima me nakon koliko ste vi ostale trudne kasnije i je li sve ok bilo s bebom ❤

Evo mog iskustva, nakon dvije uredne trudnoće, nažalost treća završila spontanim u 7 tj.  Samu kiretažu i oporavak nisam ni osjetila ali bol iznutra, užas, prazni neki osjećaj. Evo hvala Bogu sad sam u 5 tj. i baš mislim sve pozitivno jer od loših misli samo gore. Zato glavu gore i sve se to posloži 😊

• Mari1313
    07. Studeni 2019. 14:59

Mirta koliko ti je proslo od spontanog do nove trudnoce? kod mene je bila ista situacija nakon dvije uredne trudnoce, treba nazalost spontani. tako je sad neki strah u meni :( divim se stvarno snazi nas zena opcenito, a pogotovo onima koje su nazalost to prosle vise puta

Mirtasiric1
    07. Studeni 2019. 19:44

Mirtasiric1

skrobac

Hej cure….imala sam spontani u 6 tjednu trudnoće, odnosno samo sam procurila, komadi, ogromni, završila u bolnici, dali su mi injekciju i prestala sam krvarit no drugi dan sam isla na kiretazu….ne mogu vam opisati koliko to boli, koliko se duša raspada….ovo mi je prva trudnoća, i spontani….zanima me nakon koliko ste vi ostale trudne kasnije i je li sve ok bilo s bebom ❤

Evo mog iskustva, nakon dvije uredne trudnoće, nažalost treća završila spontanim u 7 tj. Samu kiretažu i oporavak nisam ni osjetila ali bol iznutra, užas, prazni neki osjećaj. Evo hvala Bogu sad sam u 5 tj. i baš mislim sve pozitivno jer od loših misli samo gore. Zato glavu gore i sve se to posloži 😊

2 god. je prošlo, s tim da nismo baš intezivno radili od tada, premda mi je gin. rekao da možemo nakon 2-3 mj. Zadnja 3 mj. praćenje sa trakicama i bingo.  

jednalea
    07. Studeni 2019. 23:50

trecabeba

Poz svima nova sam evo da i ja podilim svoje bolno iskustvo sa 9tjedana izgubila sam bebica tjelesno sam se oporavila ali sudim ne jos i pitanje je jacu 14.6 cu pamtiti cili život . A desilo mi se tako da sam se ujutro ustala otiska na WC i obrisala se smjesa fleka otiska na hitnu ginekologiju di mi je rečeno da je stalo ❤️ kucati plakala sam 3 dana a onda sam se smirila . Sada moram na kontrolu sutra kod ginekologa . Sad me zanima kada su vama savjetovali da ponovo pokušate citam po forumima neko tvrdi dva ciklusa neko tri a neko odmah koga sad poslušati a gin mi nije mista rekao

Draga,i ja sam prošla istu stvar,i ta bol neće nikada nestati nažalost. To je nešto što nitko nikada neće znati kakav je to osjećaj i koja je to bol,osim nas žena koje smo to naravno i nažalost prošle. Samo,srce mojeg cuda prestalo je kucati sa 7+8,i još sad me boli taj gubitak,i nikad me neće to proči. To je nešto najgore što se jednoj ženi može dogoditi. Meni je rečeno da se može odmah nakon druge menstruacije na pokušaj sljedeće trudnoće. Ja ti samo mogu reći da ti želim svu sreću svijeta i da ti se to nikada više ne desi,jer je to jedno jako bolno iskustvo!!! Sretno dragaa! Imat ćemo mi opet,sve nas čeka jedno lijepo majčinstvoo!!!👶👶👶👶👶👶❤❤❤💕💕😘😘😘😘

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Studeni 2019. 16:20

Cure, kad ste dobile prvi menzes nakon spontanog,kiretaze?Meni je u nedjelju tocno mhesec dana od kiretaze. Ali nemam nikakvih simptoma da cu dobit. Osim sto mi je oscjedak obilniji i vodenast. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

08. Studeni 2019. 18:54

Lemon

Cure jel bio netko na induciranom porodu na Sv Duhu tak oko 20tt ? Zanima me da li daju nešto protiv bolova za vrijeme trudova ili ne?

Nisam bila u Hrvatskoj ali sam bila u Njemackoj. 23TT. Dobila sam i fuziju koktel ali zato jer nisam htjela epiduralnu. Znaci odmah po saznanju da nema otkucaja su mi rekli da mogu uzet epiduralnu ako zelim jer ide porod prirodnim putem induciran tabletom. Uglavnom dobila sam koktel ljekova koji su me drzali ravno pola sata. Tabletu sam popila u 13 sati a trudovi su krenuli drugi dan u  6 ujutro i u 10 sam se porodila. Zao mi je da nisam uzela epiduralnu jer bilo je strasno bolno. 

Mrvica2019
    08. Studeni 2019. 19:09

Clio35

Cure, kad ste dobile prvi menzes nakon spontanog,kiretaze?Meni je u nedjelju tocno mhesec dana od kiretaze. Ali nemam nikakvih simptoma da cu dobit. Osim sto mi je oscjedak obilniji i vodenast.

Ja sam dobila 23dana nakon kiretaze. Dosta rano, ocekivala sam ju tjedan dana kasnije. Dan, dva ranije sam se osjecala kao da cu ju dobiti, lagano me trbuh poceo boljet i dosla je.  Pricekaj jos 10ak dana, to je sve jos uvijek normalno. 
    Danas sam odradila briseve, cekam jos nalaze i za mjesec dana (nadam se) mozemo pokusati ponovno.

Lemon
    09. Studeni 2019. 09:39

Martina1982

Lemon

Cure jel bio netko na induciranom porodu na Sv Duhu tak oko 20tt ? Zanima me da li daju nešto protiv bolova za vrijeme trudova ili ne?

Nisam bila u Hrvatskoj ali sam bila u Njemackoj. 23TT. Dobila sam i fuziju koktel ali zato jer nisam htjela epiduralnu. Znaci odmah po saznanju da nema otkucaja su mi rekli da mogu uzet epiduralnu ako zelim jer ide porod prirodnim putem induciran tabletom. Uglavnom dobila sam koktel ljekova koji su me drzali ravno pola sata. Tabletu sam popila u 13 sati a trudovi su krenuli drugi dan u 6 ujutro i u 10 sam se porodila. Zao mi je da nisam uzela epiduralnu jer bilo je strasno bolno.

Hvala na iskustvu, pričala sam sa jednim doktorom doduše ne iz te bolnice, ali kaže da je moguće dobiti protiv bolova, tako da sam još zalosnija što je prvi put bilo bez ičega. Nadam se samo da će što prije biti gotovo. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Mrvica2019
    09. Studeni 2019. 11:39

Lemon jako mi zao sto moras kroz to prolazit :(
    Stvarno se nadam da ce bar fizicki proc sto bezbolnije pa bar bi to trebali omoguciti svim zenama koje prolaze kroz to. Drzi se, ne znam sto bi ti drugo rekla. Vidim da je skoro cijeli forum uz tebe, nadam se da ti to moze dat bar djelic dodatne snage. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.