Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama 39
    02. Studeni 2019. 12:53

Lavica27

Jasa ja sam malo zbunjena
    Ako ti je nakon tjedan dana beta 228 to ne znaci da je sve otišlo (plod je al se moras od ugrusaka i svega očistiti). Ja sam isla na kiretazu i nakon tjedan dana je bila beta 310,a dotad sam se gnjavila jos injekcijama onog ergomicina ili kako se vec zove da izbacim ugruske,nije islo i poslana sam na drugu kiretazu

Imam jos jednu kontrolu u petak 8.11 da provjerimo betu, trebala bi biti na 0 mada hormon jako sporo pada ponekad cak i mjesec dana treba da bude na 0. Necu pametovat jel mi je ovo prvo iskustvo. Nisam imala upale niti infekcije. Krvarila sam baš jako jako 8 dana i izlazili su ugrušci velicine kao pola dlana. Rađeni su mi ultrazvuk također i vaginalni uzv 4 puta. Zato mislim da je sve otislo prirodnim putem. Ugl ne zelim se igrati doktora, samo zelim podjeliti svoje iskustvo s vama. Svaka prica je drugacija. Ugl sretno 🤗

Lavica27
    02. Studeni 2019. 13:19

Ma ne pametujem ti ja,ja sam oskudno krvarila. Zato sam ja sebi zbunjena jer zasto sam isla na ponovnu kiretazu...Zapravo ja sam mirovala a naknadno su mi rekli da treba bit mobilan bas da krvarim da sve izađe. Sretno u nove pobjede!

Mama 39
    02. Studeni 2019. 13:32

Lavica27

Ma ne pametujem ti ja,ja sam oskudno krvarila. Zato sam ja sebi zbunjena jer zasto sam isla na ponovnu kiretazu…Zapravo ja sam mirovala a naknadno su mi rekli da treba bit mobilan bas da krvarim da sve izađe. Sretno u nove pobjede!

Također sretno i tebi 🤗 

Ivo& Ivana💙♥️
    02. Studeni 2019. 17:05

malamarelica

'Jutro, cure. Htjela bih s vama podijeliti neke info, cisto da vidim sto mislite, a i mozda nekome tko cita bude isto pa si pronadje odgovor. Danas mi je 25.dan od kiretaze i kad sam isla na wc imala sam bas puno one rastezljive, prozirne sluzi kao bjelanjak, zelatina..znate. Radila sam lh trakicu, pokazala mi je 2 crtice, ali ona druga je jos malo svjetlija od kontrolne. Ipak, radila sam tu trakicu i nekad oko 15, 17.dana i nije se uopce pojavljivala ta druga crtica pa ovo smatram pozitivnim. Prema svemu smatram da bi sad nekako trebala biti ovulacija. Imam li pravo? I jel onda ocekujem mengu za 14 dana? Puno pitanja, oprostite, ali ne sjecam se da mi je ikada ovako kasno bila ta sluz. U svakom slucaju mi je drago da ju vidim

Probaj opet napraviti lh trakicu da vidis jeli ista kao i kontrolna. Ali sigurno da je ovulacija tu. Saf bi otprilike trebala dobiti za 12-16 dana, kolika je ova druga, lutealna faza. Meni je 23 dan i primjetila sam prije dva dana da mi je iscjedak malo tamniji, malo je smeđ. Nije mi bilo svejedno kad sam vidila ali sam odlučila ne panicarit i cekat menzes. Nista me ne boli niti pece tako da mislim da infekcija nije. Pijem cajeve i kapi pa se nadam da ce pomoci 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

malamarelica
    02. Studeni 2019. 21:12

Clio, mozda je ono ovulacijako krvarenje? Mislim da se ne trebas brinuti, a moze biti i predznak menge.
    Radila sam poslijepodne jos jednu trakicu i tad je bila tamnija od kontrolne pa sam sad sigurna da je to to. Znaci za nekih 2 tjedna menga. Izgleda da mi je dobro pogodila onda da ce mi kasniti. A dobro, bitno da dodje i da vidim te pozitivne pomake. Ja jedva cekam da ju dobijem i krenem dalje. Cure, ne mogu docekati, vec sam u napasti da ni ne cekam da produ ta 2, 3 ciklusa

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

MAmica21
    03. Studeni 2019. 17:44

mrvičak

Cure da vam dam malo nade. Sve vec znate moju pricu, a evo krecem s jednom novom pricom. Trudna sam opet. Dva mjeseca nakon spontanog, 1 ciklus. Odmah smo uspjeli. Meni je spontani bio u 10, ali je plod odumro vec u 8 tjednu. Rečeno mi da ne moram čekati, ili eventualno 1-2 ciklusa.

Bok mrvičak! Dugo sam pratila forum, i tek aad pišem jer sam vidjela da si se opet javila sa lijepim vijestima! Ja sam isto, nažalost, imala spontani sredinom 9. Mjeseca (8tt, plod ostao u 6.), dobila sam ljekove.... Ne moram da detalje pišem kako sam se osjećala. Ali me zanima dali su tebi ciklusi bili normalni između zadnje i nove trudnoće? Meni su od tada prošla dva ciklusa i bili su dosta kratki 24 i 22 (prije su bili cirka 30dana).
    Mi idemo u nove pobjede čim mi vještica završi. Lp i zdravu trudnoću ti želim 😊

03. Studeni 2019. 19:33

MAmica21

mrvičak

Cure da vam dam malo nade. Sve vec znate moju pricu, a evo krecem s jednom novom pricom. Trudna sam opet. Dva mjeseca nakon spontanog, 1 ciklus. Odmah smo uspjeli. Meni je spontani bio u 10, ali je plod odumro vec u 8 tjednu. Rečeno mi da ne moram čekati, ili eventualno 1-2 ciklusa.

Bok mrvičak! Dugo sam pratila forum, i tek aad pišem jer sam vidjela da si se opet javila sa lijepim vijestima! Ja sam isto, nažalost, imala spontani sredinom 9. Mjeseca (8tt, plod ostao u 6.), dobila sam ljekove…. Ne moram da detalje pišem kako sam se osjećala. Ali me zanima dali su tebi ciklusi bili normalni između zadnje i nove trudnoće? Meni su od tada prošla dva ciklusa i bili su dosta kratki 24 i 22 (prije su bili cirka 30dana).
    Mi idemo u nove pobjede čim mi vještica završi. Lp i zdravu trudnoću ti želim 😊

Hvala ti draga na lijepim željama, nadam se da ovoga puta neće biti problema. Ja sma ti za spontani saznala 2.9., 4.10. dobila mengu, a plus na testu mi se pokazao 29.10., menga trebala stići 31.10. Znači po tome ispada nešto dulji ciklus, alo budući da je to prva menstruacija nakon spontanog i nije nešto puno duži. Ovulacija mi je bila kasnije nego inače. Inače mi je od 12-16 dana, a sada je bila između 17.-21.dana

• candy
    04. Studeni 2019. 16:45

Bok cure, samo da javim da sam upravo puštena kući s kiretaže. Bila sam pod kratkom općom anestezijom, ne sjećam se zahvata, probudila se brzo u sobi, nakon 20 min. Sestre i doktori ljubazni i korektni, ali sam na kiretažu otišla poslije 14 h, a došla u bolnicu u 07:30, užasna je gužva bila, no izdrži se. Dobila antibiotike i za 10 radnih dana kontrola. Rekli su samo da dođem ako budem jako krvarila doma, zasad mi je kao menstruacija. Ali mi nisu spominjali temperaturu, a znam da je dosta vas pisalo o tome? Jeste li mirovale nakon kiretaže i koliko dugo? Ja se trenutno i ne osjećam sposobnom ustati iz kreveta, a u otpusnom pismu mi piše mirovanje doma. I još nešto, saznala sam tamo da sam negativna krvna grupa, a bila sam uvjerena da sam pozitivna (nikad mi nitko prije nije vadio grupu), a muž je pozitivna pa sumnjam da je zbog toga možda došlo do problema, ima li netko iskustva s time? Nitko mi to ništa nije prokomentirao niti me pitao :/ Nadam se da vas nisam udavila pitanjima, ali svi su bili tako oskudni s informacijama i imam osjećaj da sve moram sama kopati i zaključivati :(( 

Betty
    04. Studeni 2019. 17:10

Draga Candy ,ja sam imala temp nakon kiretaze,koliko se sjećam nije prelazila 38..bolovanje sam dobila 2tj i toliko sam odmarala,mirovala,nisam ni bila za drugo,nakon toga te nitko ne pita,zatvaraju bolovanje i na posao..za krvnu grupu ti ne znam reći,mozda se javi netko isto sa negativnom ..

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• candy
    04. Studeni 2019. 18:02

Betty

Draga Candy ,ja sam imala temp nakon kiretaze,koliko se sjećam nije prelazila 38..bolovanje sam dobila 2tj i toliko sam odmarala,mirovala,nisam ni bila za drugo,nakon toga te nitko ne pita,zatvaraju bolovanje i na posao..za krvnu grupu ti ne znam reći,mozda se javi netko isto sa negativnom ..

Draga Betty, hvala ti puno na odgovoru! :)) Čini mi se da zasad nemam temp, ali me zanimalo što u slučaju da se pojavi kad mi već nisu ništa rekli :/ I ja mislim da ću mirovati barem dok malo ne dođem k sebi od svega pa ću vidjeti kasnije :) O tim kombinacijama s krvnim grupama sam čitala dok sam saznala za trudnoću, ali me to uopće nije brinulo jer sam bila uvjerena da sam + :( Sad je svakako gotovo, ali ću se raspitati zbog budućnosti. :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.