Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    06. Studeni 2019. 18:25

Malamarelica od zadnjeg spontanog me boli lijevi jajnik za poludit drugi dan menge... prije nikad! Možda je i meni nešto kao tebi... to ću napomenuti giniću sljedeći put kada ću ići na pregled...
    Lemon čitala sam te na drugoj temi, strašno mi je žao šta ovo sve proživljavaš... nemam odgovor na tvoje pitanje, ali se nadam da će ti sve proći što bezbolnije i što prije 😢 drži se

yvette
    06. Studeni 2019. 18:35

Lemon sjecam te se s druge teme, strasno mi je zao. Kako se nosis sa svime i odakle crpis snagu?
    Drzi se, zelim ti da prodes sa sto manje trauma. Jos jednom, jako mi je zao  Grlim.

malamarelica
    06. Studeni 2019. 18:51

Lemon, oprosti, nisam bila pazljiva s citanjem. Drzi se, mislit cu na tebe. Javi se ovdje, tu smo za tebe ❤

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• skrobac
    06. Studeni 2019. 22:14

Hej cure....imala sam spontani u 6 tjednu trudnoće, odnosno samo sam procurila, komadi, ogromni, završila u bolnici, dali su mi injekciju i prestala sam krvarit no drugi dan sam isla na kiretazu....ne mogu vam opisati koliko to boli, koliko se duša raspada....ovo mi je prva trudnoća, i spontani....zanima me nakon koliko ste vi ostale trudne kasnije i je li sve ok bilo s bebom ❤

yvette
    07. Studeni 2019. 00:02

Skrobac zao mi je, odboluj i daj si vremena. Nakon 1 spontanog nazalost ne daju uputnice, ali uvijek mozes radi sebe provjeriti tsh i feritin. Tako sam i ja.
    Ukoliko nemas problem sa plodnoscu, vjerojatno ces brzo ponovno ostati trudna. 
    Ja sam pocetkom prosle godine nakon 2 god pokusavanja ostala trudna, ali sam imala spontani. Mi smo neplodni i imamo dijagnozu pa je bilo nerealno ocekivati da cemo opet uspjeti, ali sam se nadala. To sto kazes bolila me dusa jer nakon toliko vremena docekamo cudo da na kraju bi se samo razocarali. Pogodi me svaki slucaj koji procitam jer zamislim kako je meni bilo i kako bi mi bilo da mi se opet dogodi. Uh.  Sad sam trudna nakon icsija, dosla sam do 9 tt i ovo mi je potpuno novo iskustvo. Bojim se i svasta, ali se drzim. 

07. Studeni 2019. 07:48

Lemon

Ne vjerujem za opću, koliko znam ne ide ni jedna jer moram imati trudove

Lemon, šokirala sam se kada sam pročitala. Tako mi je žao. Budi hrabra i snažna. Možeš ti to. Uz tebe smo. 

07. Studeni 2019. 07:49

Draga, žao mi je. To ej sve teško proživljeti ali vjeruj mi s vremenom bude lakše i okreneš se ka novo trudnoći. Ja ostala trudna točno nakon dva mjeseca i 1 menge. 

07. Studeni 2019. 07:50

mrvičak

Draga, žao mi je. To ej sve teško proživljeti ali vjeruj mi s vremenom bude lakše i okreneš se ka novo trudnoći. Ja ostala trudna točno nakon dva mjeseca i 1 menge.

Ovo je za skrobac

Lemon
    07. Studeni 2019. 09:46

Hvala, teško je ali moram, nemam izbora.. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

yvette
    07. Studeni 2019. 13:22

Lemon Ne mogu rijecima opisati koliko mi je zao, to sto ti se dogodilo nitko nikad nebi trebao dozivjeti. Ne mogu uopce zamisliti, place mi se dok citam. Strasno mi je zao i zelim ti puno snage.❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.