Pozdrav cure,
s obzirom da sam jučer čitav dan iščitavala vaše postove i iskustva, imala sam potrebu javiti vam se jer sam se već čitajući osjećala kao da nisam sama u svemu ovome. Naime, jučer mi je u 7. TT ustanovljen prestanak kucanja srca i plod nije pokazao nikakvu akciju :( Došla sam kući izbezumljena i još me to drži. Iako još nisam počela krvariti, bila sam danas u Vinogradskoj na pregledu da provjerim kakva je procedura jer idu i ovi neradni dani i sve pa su me naručili za kiretažu u ponedjeljak ujutro, neka dođem ranije ako se pojavi krvarenje. Pročitala sam vaša iskustva i to mi je dalo snagu i utjehu da barem fizički nije bolan proces? Razmišljam o općoj anesteziji jer samo želim prespavati sve ovo, ima li netko slično iskustvo s tim? Sve vas od srca pozdravljam i želim vam reći da ste nestvarno hrabre lavice i da je uz ovakve forume ipak lakše podnijeti sve kad se tuga podijeli. ❤️
Candy žao mi je da i ti kroz to prolaziš i da si na ovoj temi... ali vjerujem da češ i ti uspješno i brzo prebroditi ovo razdoblje, mi smo žene ipak zmajevi 💪
Preporučam ti opću anesteziju... da samo to prođe a da i ne znaš... to uglavnom kratko traje i brzo si puštena kući. Najteže je psihički, pa si daj vremena to sve prebroditi i oporaviti se koliko ti treba 💖
Candyžao mi je da i ti kroz to prolaziš i da si na ovoj temi… ali vjerujem da češ i ti uspješno i brzo prebroditi ovo razdoblje, mi smo žene ipak zmajevi 💪
Preporučam ti opću anesteziju… da samo to prođe a da i ne znaš… to uglavnom kratko traje i brzo si puštena kući. Najteže je psihički, pa si daj vremena to sve prebroditi i oporaviti se koliko ti treba 💖
Hvala puno @Nova19 :)) I ja se nadam da će tako biti, znam da će puno duže trebati da zacijele emocionalne rane, ali sada samo želim da sve što prije završi i da se mogu početi polako oporavljati. Kad čitam vaše postove, vidim da je i vama tako (bilo) i da je kasnije bilo i lijepih vijesti i to mi je zaista najveća utjeha i snaga 💟
Mrvicak cestitam ti! Bas mi je drago. Evo primjecujem da i na ovoj temi u zadnje vrijeme ima vise lijepih nego tuznih vijesti
Ja sam odlucila pricekati dva ciklusa i onda probat. Nama je i prvi put trebalo dulje da se primi tako da ne bi htjela cekati.
Candy zao mi je sto se i tebi to dogodilo. Kako je i nova rekla, nije fizicki bolan ni tezak taj proces, psihicki je puno teze i oporavak duze traje. Ja sam dobila lokalnu anesteziju plus jos nesto sto me osamutilo, dakle bila sam budna i nije bilo bolno, samo sam kratak period osjetila grceve u trbuhu. Poslije sam imala jako slabo krvarenje i nikakve bolove.
Jel to bila prva trudnoca?
Mrvicak cestitam ti! Bas mi je drago. Evo primjecujem da i na ovoj temi u zadnje vrijeme ima vise lijepih nego tuznih vijesti
Ja sam odlucila pricekati dva ciklusa i onda probat. Nama je i prvi put trebalo dulje da se primi tako da ne bi htjela cekati.
Candy zao mi je sto se i tebi to dogodilo. Kako je i nova rekla, nije fizicki bolan ni tezak taj proces, psihicki je puno teze i oporavak duze traje. Ja sam dobila lokalnu anesteziju plus jos nesto sto me osamutilo, dakle bila sam budna i nije bilo bolno, samo sam kratak period osjetila grceve u trbuhu. Poslije sam imala jako slabo krvarenje i nikakve bolove.
Jel to bila prva trudnoca?
Mrvica 2019, hvala puno na ohrabrenju i na tome što si podijelila svoje iskustvo :) Da, nažalost, bila je prva trudnoća pa sam nekako baš isprepadana i nadam se da će to jednog dana proći i dati mi snagu da opet pokušamo jer bih zaista voljela da imamo bebicu. Mislim, možda bi mi nekako bilo lakše da već imam dijete pa da u njemu nađem snagu, ali svima je to jednako teško iskustvo, čitala sam i o curama kojima je koma jer dječica pitaju kad će braco ili seka, tako da nema lakše sudbine i bolje varijante. Samo da to prihvatimo i vjerujemo kako će u pravo vrijeme doći svima naša željena bebica 🙏😇💓
Razumijem te skroz! I meni je bila prva trudnoca i radili smo na tome oko pola godine tako da mi je tesko to sve skupa palo. Sad je vec lakse iako me uhvati nekad lose raspolozenje zbog sveg tog, nije jos proslo ni mjesec dana od tad.
Daj si vremena, jos ti je sve to jako svjeze. Pisi nam tu ako ce ti biti lakse, znam da je meni bilo.
Razumijem te skroz! I meni je bila prva trudnoca i radili smo na tome oko pola godine tako da mi je tesko to sve skupa palo. Sad je vec lakse iako me uhvati nekad lose raspolozenje zbog sveg tog, nije jos proslo ni mjesec dana od tad.
Daj si vremena, jos ti je sve to jako svjeze. Pisi nam tu ako ce ti biti lakse, znam da je meni bilo.
Jako mi je žao Mrvica2019, suosjećam u potpunosti. I tvoje je još dosta svježe i trebamo si dati vremena i nadati se da ono donosi neko olakšanje. Vjerujem da će i nama jednom uspjeti i da će se trudnoće s bebicama lijepo razvijati kad bude bio pravi trenutak za to. Puno mi je lakše jer osjetim razumijevanje od svih cura koje su to nažalost morale proći, nikad prije nisam bila uključena na neki forum, ali ovo mi je stvarno postala neka sigurna zona na kojoj se možemo pojadati jedna drugoj i pružiti si međusobnu podršku i motivaciju i onda je nekako sve ipak lakše 💗
'Jutro, cure. Htjela bih s vama podijeliti neke info, cisto da vidim sto mislite, a i mozda nekome tko cita bude isto pa si pronadje odgovor. Danas mi je 25.dan od kiretaze i kad sam isla na wc imala sam bas puno one rastezljive, prozirne sluzi kao bjelanjak, zelatina..znate. Radila sam lh trakicu, pokazala mi je 2 crtice, ali ona druga je jos malo svjetlija od kontrolne. Ipak, radila sam tu trakicu i nekad oko 15, 17.dana i nije se uopce pojavljivala ta druga crtica pa ovo smatram pozitivnim. Prema svemu smatram da bi sad nekako trebala biti ovulacija. Imam li pravo? I jel onda ocekujem mengu za 14 dana? Puno pitanja, oprostite, ali ne sjecam se da mi je ikada ovako kasno bila ta sluz. U svakom slucaju mi je drago da ju vidim
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Drage moje lijepi pozdrav 🤗
Imala sam prije par dana spontani p. u 10 tjednu trudnoće. Dali su mi tjedan dana rok da tjelo odbaci samo sac i hvala bogu je, nisam morala ići na kiretažu. Jučer smo vadili krv da provjerimo betu i bila je 227 što je kaže dr odlično. U prosli petak je beta bila 800. Ugl znači da je sve izašlo. Zanima me vas savjet dali trebam čekati i koliko da pokušamo ponovno. Imam kćer od 17 god 😊 jako je velika razlika ali ova bebica se nije dogodila nego smo ju zaista svi željeli. Iskreno se nadam da će nam se želja uskoro ostvariti 🙏😊
Želim vam puno sreće i brz oporavak svima 😘
Jasa ja sam malo zbunjena
Ako ti je nakon tjedan dana beta 228 to ne znaci da je sve otišlo (plod je al se moras od ugrusaka i svega očistiti). Ja sam isla na kiretazu i nakon tjedan dana je bila beta 310,a dotad sam se gnjavila jos injekcijama onog ergomicina ili kako se vec zove da izbacim ugruske,nije islo i poslana sam na drugu kiretazu
Sortiraj odgovore
Najstariji