Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    29. Svibanj 2015. 01:25

Za par dana ce 5mj
    Mrkvu skuham, a jabuku i bananu sirove tek sam s tim pocela :) 

Hvalaa 😄

I njoj raste zub gornja jedinica tu je, osjeti se,vidi se, al nikako da probije skroz, sva sreca ne smeta joj toliko :)

crnamala
    29. Svibanj 2015. 14:46

Moj ce 18-og 6 mj i tek smo poceli s dohranom. Jucer probao mrkvu prvi put i svidja mu se. Dala sam mu gotovu kasicu.
    Njemu su odjednom izbila dva dole nisu jos skroz vani ali mi se cini da i gornji izbijaju pa je na momente bas grintav. Sve se mislim uzet onaj gel za zubice.

Tonka18
    29. Svibanj 2015. 17:25

Mojoj se mrkva i nije baš svidila al kad sam je pomišala sa jabukom bilo je ok
    ja imam taj gel, kupila sam ga ranije, iskoristila sam ga dva puta kad sam mislila da su zubi i to je to...

znam da je lakše dat gotove, al kad sam već doma mogu i napravit i ovako je dobra pa nemam šta posebno radit

Dare12
    29. Svibanj 2015. 19:43

crnamala, drago mi je da je i kod tebe sve ok i da si kuci... evo mi nasisavamo po cile dane, to mi malo neobicno jer prvog bas nisam dojila...al eto dok dur - dur... jedva se cekam pokrenit iz kuce, slabo mi je rez zarasta pa me pece zadnja dva dana....al prezivit cemo i to...

crnamala
    01. Lipanj 2015. 00:13

Dare12

crnamala, drago mi je da je i kod tebe sve ok i da si kuci… evo mi nasisavamo po cile dane, to mi malo neobicno jer prvog bas nisam dojila…al eto dok dur - dur… jedva se cekam pokrenit iz kuce, slabo mi je rez zarasta pa me pece zadnja dva dana….al prezivit cemo i to…

Ma neka cicka kad moze. Ja ono malo sta je moj uspio dojit bi priplakala od srece. To je stvarno i poseban osjecaj i prednost za bebu. A bemu misa za ranu. Meni je dosta zena govorilo da octenisept pomaze.   A ako je otisa punat zar ne moraju zasit oprt? Valja je ipak lakse od carskog?!?
     Nadam se da cete se oporavit pa u djir. 
    Moja mrva napokon ne fibra pa smo ovih dana u pogonu. Jedva docekali iskoristit ovo lipo vrime.

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tonka18
    30. Svibanj 2015. 08:58

mene su dosta rezali tolik da se mjesec dana nisam mogla ustat iz kreveta zbog reza a i niskog tlaka kasnije

Dare12
    30. Svibanj 2015. 11:54

ma j aiman samo 4 punta....nije to nesto strasno, ali eto...neki dan sam podigla i starijeg, a nisan smila mozda...

Tonka18
    30. Svibanj 2015. 12:45

s obziro da nije carski smiješ sve šta ti ne smeta

Dare12
    31. Svibanj 2015. 17:57

Da, ali ima bit da mi je jedan punat popustija pa se rana rasirila... 

Tonka18
    01. Lipanj 2015. 16:48

mi smo jučer otiši pšrvi put  u jokera sa malenom..ostala je začuđena koliko ima ljudi, a liftom pogotovo...pa smo išli na krov popit kavu pa se smijala djeci na trampulinu :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani