Za par dana ce 5mj
Mrkvu skuham, a jabuku i bananu sirove tek sam s tim pocela :) 
Hvalaa 😄
I njoj raste zub gornja jedinica tu je, osjeti se,vidi se, al nikako da probije skroz, sva sreca ne smeta joj toliko :)

Moj ce 18-og 6 mj i tek smo poceli s dohranom. Jucer probao mrkvu prvi put i svidja mu se. Dala sam mu gotovu kasicu.
Njemu su odjednom izbila dva dole nisu jos skroz vani ali mi se cini da i gornji izbijaju pa je na momente bas grintav. Sve se mislim uzet onaj gel za zubice.

Mojoj se mrkva i nije baš svidila al kad sam je pomišala sa jabukom bilo je ok
ja imam taj gel, kupila sam ga ranije, iskoristila sam ga dva puta kad sam mislila da su zubi i to je to...
znam da je lakše dat gotove, al kad sam već doma mogu i napravit i ovako je dobra pa nemam šta posebno radit

crnamala, drago mi je da je i kod tebe sve ok i da si kuci... evo mi nasisavamo po cile dane, to mi malo neobicno jer prvog bas nisam dojila...al eto dok dur - dur... jedva se cekam pokrenit iz kuce, slabo mi je rez zarasta pa me pece zadnja dva dana....al prezivit cemo i to...

crnamala, drago mi je da je i kod tebe sve ok i da si kuci…evo mi nasisavamo po cile dane, to mi malo neobicno jer prvog bas nisam dojila…al eto dok dur - dur… jedva se cekam pokrenit iz kuce, slabo mi je rez zarasta pa me pece zadnja dva dana….al prezivit cemo i to…
Ma neka cicka kad moze. Ja ono malo sta je moj uspio dojit bi priplakala od srece. To je stvarno i poseban osjecaj i prednost za bebu. A bemu misa za ranu. Meni je dosta zena govorilo da octenisept pomaze.   A ako je otisa punat zar ne moraju zasit oprt? Valja je ipak lakse od carskog?!?
 Nadam se da cete se oporavit pa u djir. 
Moja mrva napokon ne fibra pa smo ovih dana u pogonu. Jedva docekali iskoristit ovo lipo vrime.

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

mene su dosta rezali tolik da se mjesec dana nisam mogla ustat iz kreveta zbog reza a i niskog tlaka kasnije

ma j aiman samo 4 punta....nije to nesto strasno, ali eto...neki dan sam podigla i starijeg, a nisan smila mozda...

Da, ali ima bit da mi je jedan punat popustija pa se rana rasirila... 

mi smo jučer otiši pšrvi put u jokera sa malenom..ostala je začuđena koliko ima ljudi, a liftom pogotovo...pa smo išli na krov popit kavu pa se smijala djeci na trampulinu :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji