Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tita 13
    06. Lipanj 2015. 11:14

ej žene, možete li mi preporučit nekog dobrog pedijatra? brojimo još malo, pa se pripremam :)

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

Dare12
    06. Lipanj 2015. 12:04

Evo nam i novih mama i trudnica , dobrodosle...a jeste vi "stare" kukale da cette ostat bez trudnica kad ja rodim...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Sara2
    06. Lipanj 2015. 13:09

dobrodošlica svima!!!  

Dare, ideja o kavi ti nije luda  Samo zbog vrućina, mislim da će nam neki od trgovačkih centara biti neizbježan, iako ih zaobilazam u širokom luku...

StellaMaris
    07. Lipanj 2015. 00:28

Zarita dobrodosla nam i ti 
    Super da ima novih cura, samo ostanite tipkati s nama 

Tita Mi smo u Dr. Matica i sta reci osim da smo prezadovoljni, nema zamjerke, mislim da je on prepun ali tu i tamo se oslobodi neko mjesto, trebalo bi stalno zvati. I cula sam s vise strana da je bas dobra Dr. Kapor isto radi na dispanzeru na Skalicama

<3 2/2013 <3

Tita 13
    07. Lipanj 2015. 09:23

hvala, zvat ću pa ću vidit iako bi mi više pasa neki u centru jer smo u varošu, al mi je važnije da je dr. ok i dostupan :)

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

StellaMaris
    07. Lipanj 2015. 09:38

Tita pa mislim da ih baš u centru i nema, dispanzer na skalicama ti je najbliži, to ti je kraj hotela Globo

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.