Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tita 13
    06. Lipanj 2015. 11:14

ej žene, možete li mi preporučit nekog dobrog pedijatra? brojimo još malo, pa se pripremam :)

Bljubica
    06. Lipanj 2015. 16:35

dobro nam došle nove mame i trudnice 
    mi smo s Dragovoda (Mejaši) jako blizu Cityia  pijemo kavicu svako jutro u bašti obližnjeg kafića i onda trk u hladovinu kuće   kavica se već bila spominjala kao super ideja samo nikako je realizirat..

undefined

Tita 13

ej žene, možete li mi preporučit nekog dobrog pedijatra? brojimo još malo, pa se pripremam :)

mi smo u dr Brekalo na Visokoj, za sad smo zadovoljni! draga i pristupačna, za sad srećom nismo imali nekih problema sa zdravljem, tako da ne mogu više od toga komentirat. kad god sam zvala, dobila bi je na tel i pitala šta god me zanima, kad si naručen nema čekanja, a do sad nisam ni naišla na gužvu. kad sam se raspitivala za pedijatra preporučili su mi još i dr. Mladinić Vulić na Mertojaku. ja sam zvala obe pa koju sam prvu dobila tu sam se upisala 

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

Dare12
    06. Lipanj 2015. 12:04

Evo nam i novih mama i trudnica , dobrodosle...a jeste vi "stare" kukale da cette ostat bez trudnica kad ja rodim...

crnamala
    08. Lipanj 2015. 22:57

Dare12

Evo nam i novih mama i trudnica , dobrodosle…a jeste vi "stare" kukale da cette ostat bez trudnica kad ja rodim…

A i jesmo kukale. Dobrodosle nove mamice.Neka nas sta vise i da se okupimo bar jednom.  Ja sam na sinama kraj Stobreca.

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Sara2
    06. Lipanj 2015. 13:09

dobrodošlica svima!!!  

Dare, ideja o kavi ti nije luda  Samo zbog vrućina, mislim da će nam neki od trgovačkih centara biti neizbježan, iako ih zaobilazam u širokom luku...

StellaMaris
    07. Lipanj 2015. 00:28

Zarita dobrodosla nam i ti 
    Super da ima novih cura, samo ostanite tipkati s nama 

Tita Mi smo u Dr. Matica i sta reci osim da smo prezadovoljni, nema zamjerke, mislim da je on prepun ali tu i tamo se oslobodi neko mjesto, trebalo bi stalno zvati. I cula sam s vise strana da je bas dobra Dr. Kapor isto radi na dispanzeru na Skalicama

<3 2/2013 <3

Tita 13
    07. Lipanj 2015. 09:23

hvala, zvat ću pa ću vidit iako bi mi više pasa neki u centru jer smo u varošu, al mi je važnije da je dr. ok i dostupan :)

StellaMaris
    07. Lipanj 2015. 09:38

Tita pa mislim da ih baš u centru i nema, dispanzer na skalicama ti je najbliži, to ti je kraj hotela Globo

Tita 13
    08. Lipanj 2015. 15:59

StellaMaris

Tita pa mislim da ih baš u centru i nema, dispanzer na skalicama ti je najbliži, to ti je kraj hotela Globo

da, na dispanzer sam i mislila pod bliže u centru. a šta reć, čitam, al pola ko da i nisam pročitala. sama sebi parim žešći debil, ka da sam lobotomizirana, a ne trudna. al još malo pa će i to proć
    hvala još jednom

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani