Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    16. Svibanj 2015. 07:40

Rodila i to prirodnim putem! Malog Duju... 2990g i 49 cm. Fala kokolo!

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

StellaMaris
    16. Svibanj 2015. 10:38

Dare cestitam vam. Zivio dugo i sretno mali Duje 

<3 2/2013 <3

• kokolo5
    17. Svibanj 2015. 09:19

Dare, pa to je super! Ako se dobro sjećam, prvi porod ti je bio carski? Baš bi volila čut kako je sve išlo, ako ti se bude dalo pisat
    Tonka, ma bravo!!! nisam ni sumnjala da ćeš uspjet!
    Neni, dobro nam došla! Nisam pametna po ovom vrimenu ni kako sebe obuć  
    Pozdrav svim ostalim curama!

crnamala
    17. Svibanj 2015. 18:50

Dare cestitke na bebacu od srca!!! Moram priznat i mene zanima tijek poroda s obzirom da sam ja na carski prvo a volila bih jednog dana dobit i br 2. 

Tonka cestitam na ispitima jos malo i free si. I da mislim da prof kod nas bas i ne bi dadiljali( cast iznimkama). 

samo update u uto sam se hvalila kako sam super od sride sam opet u bolnici.  nadam se da cu kuci brzo. Nesto mi je a nitko ne zna sta, al kazu bit cu ok. Umorna sam i iscrpljena, izbodena od infuzija i samo zelim doma svom bebolinu.  
    mazite i pazite svoje mrvice maksimalno 

Tonka18
    17. Svibanj 2015. 21:33

hvala cure <3
    Dare još jednom čestitam <3
    crnamala nadam se da ćeš brzo ozdravit i ić doma :D

Dare12
    18. Svibanj 2015. 06:23

Jutro zene, fala vam svima na cestitkama. Danas bi tribali kuci...pa kad dodjem do laptopa, sve vam napisem, s mobitela mo tlaka... imate pozdrave od nas dvoje...

StellaMaris
    18. Svibanj 2015. 07:57

Crnamala a jbm bas mi je zao sto si opet u bolnici. Cuvaj se i nadam se da ces brzo ozdravit 
    Dare i mene zanima prica i jel bilo lakse nego prvi put jer su meni rekli da cu drugi na carski zbog komplikacija na prvom porodu, a ja bi ipak opet probala prirodno 
    Tonka super za skolu, jos samo malo izdrzi a onda uzivaj s bebicom u litu 

<3 2/2013 <3

Dare12
    20. Svibanj 2015. 21:35

Zene, mi nikako kuci...zutica nas zeza, toplo se nadam sutra..  imate pozdrave od nas dvoje..

Dare12
    22. Svibanj 2015. 11:24

evo napokon doma...

Zene, sta se porod tice definitivno potpisujem prirodni, toplo se nadam vise nikad carski. Laksi je i brzi oporavak, da nemam ova 4 sava ka da nisam ni rodila.
    Moj dr. je od prvog dana ove trudnoce bija pristalica prirodnog ako bude islo pa sam i ja to tila,a u slucaju da ne ide prirodno nema gelova ni dripova ni nicega.Trudovi se ne mogu usporedit, mislim mene nisu ubili ni oni lanjski al su puno gori bili od ovih neki dan. Ocito su bolniji trudovi kad se ne otvaras i kad imas nagon za tiskanjem, a nemas di tiskat. Sve je krenilo u 8.30 ujutro s plodnom vodom i laganim trudovima, dosla u bolnicu oko 11, za po ure me pregledali i opet ista dijagnoza ka lani, otvorena skoro pa samo 1 cm...i tako je sve bilo do nekih cca 17h i onda je dosla doktorica (da nije bila zensko, sigurno bi opet na carski jer su muski osjetljiviji) da sam ja rijedak slucaj i da bi ona mene malo buzirala i cackala prstima. Necu vam ni pricat kako je to, ali prezivila sam... Uspila me otvorit na 2 cm i nakon nekih cca 40ak min dolazi da mi da gel, meni doslo lose jer od lani mi je to traumaticno iskustvo. I zena procacka i opet kaze vi ste fenomen, otvoreni ste 6 prstiju... onda me prikopcalo na drip, zvala muza, dalo mi neku extra drogu...i oko 21.30 sam osjetila nagon za tiskanjem...za 10 ak min su sve skupili, krenili smo i Duje je izletija u 21.57...  Izletija bi jos i prije da mu pupcana nije zapela priko ramena i vracala ga unutra, zato su me i rezali, inace ne bi.Nakon toga su me uspavali jer su tili provjerit maternicu i save iznutra s obzirom da je lani bija carski,a dr. se naslonija na stomak da beban izadje lakse. I nakon 2 ure sam se odma lako digla i setala, neopisiv osjecaj... Sve u svemu Carice moje, preporucujem ako bude sve ok da iskusite prirodno jer to nitko ne moze platit.... Toliko od mene, bas sam se raspisala...sad odoh malo odmorit pa dojit....tipkamo se....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.