Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    03. Lipanj 2015. 23:36

Cestitke....:) Moji su 13 miseci i 24 dana mislim tocno...a tribalo je bit malo vise od 14 miseci.. Prof. Roje u bolnici..

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

StellaMaris
    04. Lipanj 2015. 10:11

To kad je tolika razlika izmedu dice mislim da ne mozes proc bez blizanackih kolica. Starije je premalo da bi hodalo puno a jos manje da bi te drzalo za ruku. Moj obicno uvik ide u kontra smjeru jos dan danas. A ako ces s dva kolica moras stalno ovisit o nekom da ide s tobom.
    Mi smo sve manje na znjanu a sve vise po igraonicama. Brzo mu sve dosadi pa mi istrcaje na cestu. Ali brzo cemo kod mojih na otok pa cemo uzivat u moru i zraku cilo lito, ja cu se jedino morat povremeno vracat radi posla.
    Nas kvart su firule

<3 2/2013 <3

Tonka18
    05. Lipanj 2015. 17:51

Mi smo se danas mjerili cura je u 5 mj. narasla 15 cm :D
    Naš kvart su plokite

StellaMaris
    05. Lipanj 2015. 19:03

Dobro smo se rastrkale po gradu 
    Tonka super za curu, vec je velika, vrime bas prolazi

<3 2/2013 <3

Dare12
    05. Lipanj 2015. 22:54

Leti vrime... ja pocela izlazit pa odma tempo 300 na sat, morat cu malo usporit. Veceras me ledja vec rasturaju.... Mogle bi kavu odradit jednom ako ste za.. ?!

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

StellaMaris
    06. Lipanj 2015. 09:21

Pomalo Dare isto treba tijelu da se oporavi bez obzira što se osjećaš da možeš sve.
    Ja sam za kavu, ali nas priko lita nema tu pa se mi možemo priključit na nekoj jesenskoj kavici 

<3 2/2013 <3

• vekyveee
    06. Lipanj 2015. 10:01

Pozdrav  majke iz Splita, evo i ja vam se pridružujem ! :)

StellaMaris
    06. Lipanj 2015. 10:06

vekyveee dobrodošla nam 

<3 2/2013 <3

Zarita2
    06. Lipanj 2015. 10:12

¸helooo,evo još jedna mama iz Splita,tocnije Kaštela,..imam tri curke,15 god. 8 god i 19 mj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.