Cestitke....:) Moji su 13 miseci i 24 dana mislim tocno...a tribalo je bit malo vise od 14 miseci.. Prof. Roje u bolnici..
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
To kad je tolika razlika izmedu dice mislim da ne mozes proc bez blizanackih kolica. Starije je premalo da bi hodalo puno a jos manje da bi te drzalo za ruku. Moj obicno uvik ide u kontra smjeru jos dan danas. A ako ces s dva kolica moras stalno ovisit o nekom da ide s tobom.
Mi smo sve manje na znjanu a sve vise po igraonicama. Brzo mu sve dosadi pa mi istrcaje na cestu. Ali brzo cemo kod mojih na otok pa cemo uzivat u moru i zraku cilo lito, ja cu se jedino morat povremeno vracat radi posla.
Nas kvart su firule
<3 2/2013 <3
Mi smo se danas mjerili cura je u 5 mj. narasla 15 cm :D
Naš kvart su plokite
Dobro smo se rastrkale po gradu
Tonka super za curu, vec je velika, vrime bas prolazi
<3 2/2013 <3
Leti vrime... ja pocela izlazit pa odma tempo 300 na sat, morat cu malo usporit. Veceras me ledja vec rasturaju....
Mogle bi kavu odradit jednom ako ste za.. ?!
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Pomalo Dare isto treba tijelu da se oporavi bez obzira što se osjećaš da možeš sve.
Ja sam za kavu, ali nas priko lita nema tu pa se mi možemo priključit na nekoj jesenskoj kavici
<3 2/2013 <3
¸helooo,evo još jedna mama iz Splita,tocnije Kaštela,..imam tri curke,15 god. 8 god i 19 mj.
Sortiraj odgovore
Najstariji