Dare drago mi je da ste doma i da je sve prošlo dobro .. uživaj sa djecicom :D
A Dare, super! Slično je i meni bilo (nisam se prirodno otvarala, pa me jedna draga babica 'ručno' boli ko vrag, ali sam joj beskrajno zahvalna na tome..šteta što sam morala čekat da se izredaju tri smjene dok je ona došla-i riješila sve u skoro sat vremena...da nije bilo nje, mislim da bi me poslali isto na carski) Neka ste vi lipo stigli kući, uživajte, mazite se i pazite!
Crna mala, kako si ti? Nadam se da si i ti stigla kući i da si bolje?
Dare, baš me veseli tvoja priča, daje mi nadu užasno me strah uopće ostat trudna da ne bi opet završila na carskom..
Tonka i kokolo fala vam... Tonka, drago mi da ste ti beba uspili nac ritam za sve stic...
Bljubica, ma nema straha nikakvog...samo naprid...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Pozdrav!
Ima li koja mama info za dobavljaca eko povrca i voca za kasice ( okolica splita, sinja ili knina? ), ali da je ono 100% provjereno
Joj super dare da je tako "dobro"proslo. Mene su isto rucno otvarali ali nije islo nakon 12 h jedva 3 cm pa sam morala na carski. Nadam se da ce bit bolje drugi put. I da boli ko sam vrag. Svaki put kad bi dr rukom krenuo doli doslo mi je da ga opsujem. Nisam.
Kuci sam napokon. U cet prosli me pustili doma uz tonu antibiotika a tek u pon otkrili sta je. Kazu da sam rijedak slucaj pa mi je zuc alternativnim putevima curila u utrobu pa se to skupljalo i bolilo. Srecom nisam morala na op ponovo misle da ce se zatvorit samo od sebe ali treba vremena.Kazu 2 posto ljudi dobiju takvu komplikaciju A jesan posebna, blago mi se. To su govorili i kad sam radjala jer nista nije djelovalo na mene ni gel ni drip.
Jos mi je i mevuljak zafibra u svemu tome- rezultat 5 mj 2 zubica i novi na pomolu.
Za kasice- sad cemo pocet s dohranom. Nesto imam u vrtu a ostalo ne znam cak vise virujem gotovim nego porijeklu povrca da kuham. Svasta trpaju i pod eko i bio nazive.
Sorry na dugom postu.
mi smo počeli sa kašicama mala ih obožava
već zna kad je stavimo u stolicu da je vrijeme, a kad ide žlica prema njoj usta širom otvorena :D
Sortiraj odgovore
Najstariji