Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bljubica
    07. Lipanj 2015. 14:10

E super, javite se, pa možemo u Didova zlata na kavicu 

Dare12
    07. Lipanj 2015. 17:15

Ma mozemo di god vi ocete... Mi smo u dr. Kraus na Mertojaku...
    Moram vam ispricat nesto, jer sam sad procitala kako je netko napisa novim mamama da ostanu tipkat s nama. S Rokom sam na drugom forumu bila u grupi "proljetne bebe" i nas 13 mama se od tamo skupilo na fb, pa napravile svoju grupu, jer je forum zapinja, pogotovo priko mobitela, pa na fb-u smo svakodnevno u kontaktu i tipkamo na dnevnoj bazi. Cak kad sam isla rodit su mi bile potpora, svih 12 sati tipkale uz mene, smijale se...kad sam to sutra isla citat jer nisam sve upratila plakala sam od smija cega je sve tu bilo.  Nazalost, jos uvik se nismo sve skupile na kavu jer nas ima iz cile drzave cak dvi iz BiH, a neke su popile kavu koje su blize...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tonka18
    07. Lipanj 2015. 20:09

sve smo sa za kavu al se to još mora samo realizirat :)

Bljubica
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:16

Drage moje mame s mora, oni mene svi tamo ignoriraju 

Pozdrav mamice 

Duji su sad 3ipo miseca i planiram s njim ovo lito na more, ne znam jeste vodili tako malu bebu na more? Šta nam sve triba od rekvizita - da se znamo pripremit? Kako izgleda takvo kupanje?
    Duje gusta u kadi, nadam se da će mu odgovarat i more 

dakle samo me zanima kako izgleda to kupanje, šta ću radit s njim. nosit ga u more u naručju? punit mu bazenčić na plaži? ima li smisla kad ne sidi još? nosit neku ležaljk/njihalicu ili ga samo leć na nešto meko? 

Tonka18
    08. Lipanj 2015. 15:52

imaš onaj kolut šta ima ka gačice pa ga moš stavit u to i držat  ili ga leć u brodić na napuhavanje i ulit malo vode samo mu podignit malo glavu s nećim

StellaMaris
    08. Lipanj 2015. 15:54

Bljubica ode te sigurno nece niko ignorirat. Moj je imao 4 mj kad sam ga prvi put odvela na kupanje. Malo sam mu tocala noge, pa sam ga polako cilog smocila (u narucju ili sam ga drzala trbuhom dole u plivackom polozaju), nije negodova ni malo, gusta je ko prasac ali nisam ga dugo drzala tako da se pothladi. Obavezno mu stavi kapu (imas u ljekarnama kupit onaj sesir s uv zastitom).
    Mozes kupit i ono kolo swimm trainer, stvarno je odlicno.
    Smisti se negdi u ladovinu a mozes i kupit onaj satorcic za plazu (ima ga u baby centru) pa ga polegni unutra na nesto da mu ne bude pretvrdo i gustajte.

<3 2/2013 <3

Bljubica
    08. Lipanj 2015. 16:12

E hvala vam  jedva čekam prvo kupanje s bebačem

Tita, nije strano da malo poglupimo u trudnoći, neki moji biseri se još uvik spominju 

StellaMaris
    08. Lipanj 2015. 16:46

Ajme i ja kad se sitim kako sam bila glupava. I kad bi po kruv isla morala sam zapisati jer bi putem zaboravila di sam se uputila, hahahahaha

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani