Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    28. Travanj 2015. 16:44

Stella-ajme, tebi su na vakum dovršili porod? Ja sam bila uvjerena da se ta metoda napustila...grozno, mora da si se napatila :( najbitnije da je sad sve ok Inače, kako si?
    Crnamala-sretno ti i želim brz oporavak, da što prije možeš uživat u šetnjicama
    Dare12- još malooooo

Dare12
    28. Travanj 2015. 22:45

Ej zene, jos da prezivimo do 37tt pa mozemo sta ocemo.. sad bi ja jos bila trudna kako se kraj blizi...hahaha... crnamala, sretno na operaciji i brz oporavak... ma nek ugrije pa cemo lako svi u setnju...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

StellaMaris
    29. Travanj 2015. 13:49

crnamala želim ti a bude sve u najboljem redu i da oporavak teče onako kako treba
    kokolo rađala sam dugo (24h) mali se zaglavio u kanalu, bio velik i predviđen kilo manje, bilo kasno za carski pa se tako dovršilo, ali HB sve se dobro završilo, to je najbitnije. Jedina posljedica je što je dobio infekciju zbog gutanja mekonijske PV pa je bio na odjelu 8 dana.
    Inače dobro sam. MM i ja smo još u procesu pravljenja bebice, nadam se da ću uskoro odbrojavati da nam tema ne ostane bez trudnica kad Dare rodi  
    Kako si ti, kako se ti boriš sa svojim boljkama? kako uspijevaš uskladiti posao i bebu i sve to sama?

<3 2/2013 <3

Dare12
    03. Svibanj 2015. 18:59

Ma ja se nadam da ce koja od vas nastavit pupat, kad ja rodim....da imamo opet iscekivat nesto lipo...
    Kokolo, koliko je njemu sad?

Dare12
    06. Svibanj 2015. 13:36

uh...najgora faza... 

crnamala
    08. Svibanj 2015. 15:53

Cure evo me napokin doma. Sve proslo ok izvadili dva ogromna kamena rekordera na odjelu i nikome nije jasno kako sam ja to dugla vukla. Kazu sreca da nije se aktiviralo u trudnoci. Boli ali lakse od carskog najgore mi je opet ne smin nosit bebaca neko vrime. Inace rodiliste je mila majka kad bidite ostatak bolnice to je sve u raspadajucem stanju ljudi rade u groznim uvjetima ali su svi prekrasni od sestara, doktora, casne... jedva cekam da se oporavim. Zao mi propustili smo festu sv. Duje al bit ce ih jos. Nsdam se da ste vi prosetale s bebacem. Kokolino ne znam sta je tebi sa zdravljem al bilje zo rijesi. Mene su tili operirat tek u 9 ja inzistirala sta prije i nakon op su mi rekli da sam taman operirana prije vecih komlikacija! 

crnamala
    08. Svibanj 2015. 15:55

Jos sam izdrogirana pa pisem gluposti sorry. Kokolo mislila sam na tebe!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.