crnamala, brz oporavak ti želim
mi smo za sv Duju napravili samo đir po zapadnoj obali, nismo tili s njim u gužvu..
nadam se da ste mi sve dobro, nismo se dugo čule e i sretan vam Majčin dan!
Fala Kokolo...i tebi...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Crna mala drago mi je da se sve dobro zavrsilo, sad odmaraj tako da se sto prije oporavis
Dare ti si HB presla kritican prag, sad mozes mirno iscekivati, pa kad krene da krene
Kokolo sto prije rijesis tegobe to bolje za tebe. Nek se samo sve zavrsi sa sto manje komplikacija
Bljubica
Mi na kraju nismo bili u gradu za Duju, isli na selo. Svake godine idemo u tu guzvu pa nam se sad nije dalo
<3 2/2013 <3
Hvala curke na dobrim vibrama odma mi je lakse. Gustajte sa svojim babacima svaki dan U djiradi.
Ja danas izvadila punte sad jos malo moram pazit i eto me ko nova. Nazalost sad sam dobila bronhitis od alergije jer nisam pila tablete pa sam opet na pumpicama. Vise ne znam dali da se pocnem smijat od muke.
ali zato ja vec iduci tjedan planiram s miskom na rivu pa kud puklo. Dobra vijest napokon nasla orbitrek i cim punti zaradtu idemo topit mascobe yeeeeeahhhh
bok cure
prvo cure želim vam da šta prije ozdravite :D
drugo nadam se da ste svi super i da uživate
daria nadam se da će ti porod brzo doć i da će sve bit u redu
ja rješavam školu i dosta toga sam rješila al ima tu još posla iako mi šk zavšava u sridu :)
Haj mamice
evo da se i ja malo javim, vidila sam odavno da sts otvorile ovu temu a nikako ništa natipkat.
Crnamala želim ti što brži oporavak... evo dajem ti ja svoj orbitrek 😂 moj je stajao u boravku i sad smo ga prebacili u radnu jer se meni ne da đipat po tome 😨
S obzirom da kg idu gore ne bi bilo loše
Tonka drago mi je što sa školom ide, to je za svaku pohvalu još malo i gotovo
Na fb sam gledala video di je studentica došla sa bebom i bebač postao nemiran i prof ga uzeo i smirio... što misliš bi li tvoji profesori tako ☺
Baš sam tila pitat kako oblačite bebe
Ja nemam pojma, čini mi se da joj je u svemu vruće a još mi je rano za kratko
rješila sam 7 od 12 predmeta do kraja u ovih mjesec dana
pa mislim da bi ahah :)
Cureeee, predivne vijesti!!! vidim na drugoj temi da nam je Dare12 rodila! Čestitam Dare, neka vam je u zdravlje i sa srićom!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji