Heej :)
evo još jedne mame iz St... jedan bebač ima 7 i po mj., a drugi/a nam stiže u siječnju :-)
Evo I mi smo iz Splita. Maleni Duje 8 mjeseci...
Roden u 36 tt. Puno komplikacija na porodu...
Vjezbom smo uhvatili ritam sa svojim vrsnjacima.
Dojimo jos...
Setamo po Znjanu svaki dan...
Dobro nam došle "nove" mamice
pozdrav svima, dugo vas nisam pratila, nadam se da ste sve dobro i da guštate
Samo da vas pozdravim sve vas Dalmosice!!! Jeste li sve dobro?
Bas je zavrucilo ovih dana. Jucer isla s malim do grada uvatit zraka a dole jos gore, bas neka luda sparina
Dare bas mi je drago da si uspila prirodno rodit. iskusila si sad jedno i drugo pa mozes usporedivat. Neznam jesam li vec pisala ali i ja bi nastojala drugi porod krenut prirodno bez obzira sto su doktori rekli da drugo moram na carski. Nadam se da te manje boli sav. Jesi isla vidit jeli ti popustio?
Ja sam imala puno punata i bolilo me dosta dugo, jos ih osjecam. Nisam mogla sist bez pretjerivanja ni nakon 20 dana, a i kasnije mi bila muka sidit ili stat na nogama dulje od po ure.
Sara i iredalmacija dobrodosle nam
<3 2/2013 <3
Dobro dosle "nove" mame...
StellaMaris, ma sve je vec proslo, to je malo samo popustilo i dva dana peckalo...ovo mi ka da uopce nisam rodila, da nema ta 4 punta... I meni su svi govorili da cu opet morat na carski, osim mog doktora...i bome svaka mu cast, sta me nije narucija na rezanje. Mi smo jucer otvorili sezonu setanja sa nasim "vlakicem"...hahahahha, skoro smo pa atrakcija kad ljudi vide kolica za blizance, a od blizanaca ni b...nego veliki timunjer naprid i kosara s bebom iza... Mi smo na Znjanu svakodnevno kad zivimo tu...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji