Da, ali kako je moj nedonosce mi smo ti ih odradili 6...i nedavno imali zadnju jer mu je skroz skoro se glavica zatvorila pa vise ne tribamo...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Kokolo, nemoj ga mucit bezveze sa tim...sve bebe uglavnom imaju takakv nalaz i blago krvarenje u mozgu tj. puknuce zilica od napora i svega ostaloga....cak i one rodjene na carski. A da su mislili da triba kontrolirat, upautili bi te sami da napravis pregled nakon kojeg miseca. Moj ne bi isa cak mozda ni toliko, nego mu je na trecem pregledu fontanela bila vise otvorena nego na drugom, pa su nas opet kontrolirali... Prema tome, gustaj sa bebanom...
Ma nema na cemu, to je samo moje misljenje... al ako ti ko mama brines, pitaj svog pedijatra za savjet i otidji napravit mozda cak u bolnicu da ne placas bezveze...
Ma pitala sam već, 2 različita pedijatra, i kažu oba da nema potrebe to ponavljat da je nalaz skroz uredan, da je to ista stvar ko kad netko ima krivi nos Ma izgleda da stvarno nema razloga za brigu, moram se ja malo više opustit
Eto i mene nakon nekog vremena...jeste li sve dobro, kako bebači? Opet nam neko ružno vrijeme stiže pa ništa od šetnji i điravanja
Dare ti ulaziš u samo finale...nek ova beba ipak malo pričeka, barem tamo do 38.-og tjedna
kokolo i ja mislim da bi ti sami pedijatri predložili UZV mozga da je uistinu potreban. I mi smo išli 3-4 puta jer je rođen na vakuum i sve je HB bilo ok, bili smo privatno kod Dr. Rešić
Bljubica super da i je i kod vas sve super
<3 2/2013 <3
Bljubice drago mi je da je sve ok.
Dare sretno. Ja isto ne stizem nista. Moj bebac danas bio na kontroli i opet je narastao 5 cm!!! Sve mi je prerastao bankrotirah. Ja pripremam nalaze pa iduci tjedan idem na operaciju zuci. Jedva cekam da se rijesim toga i ne zelim vidit bolnicu sve dok ne bude drugo na putu.
Crnamala maleni super napreduje, samo nek tako nastavi.
Sretno na operaciji, mislit cu na tebe. Koliko ti predvidaju da ce trajat oporavak?
A istina da robicu triba svako malo kupovat novu. Tako meni svekar rece da obucem malom staru tutu i patike da se idu igrat, a odakle da mu izvucem staru robu kad nista nije starije od 3 mj
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji