Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    12. Travanj 2015. 13:54

Napokon lip dan za setnju....  Mi imamo Chicco elette 0/+1 koja se moze vezat u kontra smjeru, i ona je za 0-18kg....a sad sam gledala novu za uzet kad dodje beba za starijeg isto Chicco Gro-Up od 9-36kg. Meni muzeva sestra ima ta Cybex pa se mala nece uopce da vozi u njoj, a moj nije tija ni sist u njih kad smo gledali za kupit...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Bljubica
    14. Travanj 2015. 11:37

Cure, hvala na savjetima :)
    Ja sam mislila uzet ta do 36 kao "da sam mirna" pa su me u dućanu savjetovali da bolje ipak ta do 18 jer mogu i u ležeći za razliku id ovih do 36. Pa sam uzela Peg Peregro Viaggio, ustvari je to manje-više isto najveća razlika s isofixom ili bez. Moja je bez. U njih može i odma sad, pa vidit ćemo.. Samo da bude tia sidit u njima i kasnije :p

Kako ste mi vi? Šetate? :)
    Mi lipo baš koristimo ovo sunce, samo danas gubim jutro na pregled u bolnici...

Dare12
    14. Travanj 2015. 14:01

e ova sta ja gledam Gro-up ti isto mogu u lezeci...jer mi se ne isplati kupit opet ista koja vec iman... Mi setamo koliko ja mogu, al sve manje i manje.... Po meni je taj isofix bacanje novaca, jer u jednom autu ga mogu montirat,a u drugom ne mogu, tako da smo i mi uzeli bez njega...

Dare12
    14. Travanj 2015. 14:01

e ova sta ja gledam Gro-up ti isto mogu u lezeci...jer mi se ne isplati kupit opet ista koja vec iman... Mi setamo koliko ja mogu, al sve manje i manje.... Po meni je taj isofix bacanje novaca, jer u jednom autu ga mogu montirat,a u drugom ne mogu, tako da smo i mi uzeli bez njega...

Tonka18
    15. Travanj 2015. 12:54

ćao cure uz sve obaveze ne stignem ni uć na klokanicu pa vam ovim putem šaljem pozdrave i nadam se da ste svi sretni zdravi i uživate :D

• kokolo5
    20. Travanj 2015. 15:57

Drage ženice, zadnje vrime sam toliko u strci da skoro nista ne stignem, tako ni klokanicu povirit, ali evo, mislim na vas i nadam se da ste vi i vasi maleni dobro! Puse svima!!!

Bljubica
    21. Travanj 2015. 08:40

evo i ja sve manje, najčešće pratim priko mobitela..
    danas idemo na ultrazvuk mozga, držite fige da sve bude uredu  ja sam optimistična kao i uvijek 

Dare12
    21. Travanj 2015. 22:08

Ma i ja isto samo u letu pogledam...  Bljubica, zasto UZ mozga? ma bit ce sve to ok...mi smo nedavno imali zadnju kontrolu....

Bljubica
    22. Travanj 2015. 18:37

Dare12

Ma i ja isto samo u letu pogledam… Bljubica, zasto UZ mozga? ma bit ce sve to ok…mi smo nedavno imali zadnju kontrolu….

ma kao lijeva strana da mu je ljenija. kad mi je spomenila pedijatrica UZV mozga mozak mi se okrenija.. naručili se odma prvatno u dr Šamije i sve je bilo uredu na pregledu 

Bljubica
    22. Travanj 2015. 20:27

nisam te razumila, kakvu zadnju kontrolu, isto taj UZV ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani