Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    12. Travanj 2015. 13:54

Napokon lip dan za setnju....  Mi imamo Chicco elette 0/+1 koja se moze vezat u kontra smjeru, i ona je za 0-18kg....a sad sam gledala novu za uzet kad dodje beba za starijeg isto Chicco Gro-Up od 9-36kg. Meni muzeva sestra ima ta Cybex pa se mala nece uopce da vozi u njoj, a moj nije tija ni sist u njih kad smo gledali za kupit...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Bljubica
    14. Travanj 2015. 11:37

Cure, hvala na savjetima :)
    Ja sam mislila uzet ta do 36 kao "da sam mirna" pa su me u dućanu savjetovali da bolje ipak ta do 18 jer mogu i u ležeći za razliku id ovih do 36. Pa sam uzela Peg Peregro Viaggio, ustvari je to manje-više isto najveća razlika s isofixom ili bez. Moja je bez. U njih može i odma sad, pa vidit ćemo.. Samo da bude tia sidit u njima i kasnije :p

Kako ste mi vi? Šetate? :)
    Mi lipo baš koristimo ovo sunce, samo danas gubim jutro na pregled u bolnici...

Dare12
    14. Travanj 2015. 14:01

e ova sta ja gledam Gro-up ti isto mogu u lezeci...jer mi se ne isplati kupit opet ista koja vec iman... Mi setamo koliko ja mogu, al sve manje i manje.... Po meni je taj isofix bacanje novaca, jer u jednom autu ga mogu montirat,a u drugom ne mogu, tako da smo i mi uzeli bez njega...

Dare12
    14. Travanj 2015. 14:01

e ova sta ja gledam Gro-up ti isto mogu u lezeci...jer mi se ne isplati kupit opet ista koja vec iman... Mi setamo koliko ja mogu, al sve manje i manje.... Po meni je taj isofix bacanje novaca, jer u jednom autu ga mogu montirat,a u drugom ne mogu, tako da smo i mi uzeli bez njega...

Tonka18
    15. Travanj 2015. 12:54

ćao cure uz sve obaveze ne stignem ni uć na klokanicu pa vam ovim putem šaljem pozdrave i nadam se da ste svi sretni zdravi i uživate :D

• kokolo5
    20. Travanj 2015. 15:57

Drage ženice, zadnje vrime sam toliko u strci da skoro nista ne stignem, tako ni klokanicu povirit, ali evo, mislim na vas i nadam se da ste vi i vasi maleni dobro! Puse svima!!!

Bljubica
    21. Travanj 2015. 08:40

evo i ja sve manje, najčešće pratim priko mobitela..
    danas idemo na ultrazvuk mozga, držite fige da sve bude uredu  ja sam optimistična kao i uvijek 

Dare12
    21. Travanj 2015. 22:08

Ma i ja isto samo u letu pogledam...  Bljubica, zasto UZ mozga? ma bit ce sve to ok...mi smo nedavno imali zadnju kontrolu....

Bljubica
    22. Travanj 2015. 20:27

nisam te razumila, kakvu zadnju kontrolu, isto taj UZV ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.