Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    05. Travanj 2015. 21:39

Super Tonka bas lipo. 
    Sretan Uskrs cure! 

Bljubica
    06. Travanj 2015. 09:19

Sretan Uskrs i od nas 

Bljubica
    07. Travanj 2015. 13:50

jeste žive, žene? nema nam još prolića, ništa od šetnjica 

ima li koja možda kakvu preporuku za baby gym? vidim da su po 500kn po dućanima one klasični, pa sam naišla na ovaj Chiccov mondo.hr/chicco-deluxe-gym-3u1 pari mi se super, a i povoljniji je od onih ostalih. samo nema podlogu, al to se lako riješi 

Gricko3
    07. Travanj 2015. 14:25

Meni je to bas super. A za podlogu ima u kika kupit deka debelaaa djecija cini mi se 70 kn ako ne i manje. Mi smo mislili kupit tu sa slike al ce nam prijateljica posudit.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Dare12
    07. Travanj 2015. 14:52

Bljubica, moj nikad nije bija zainteresiran za to...dobili smo jedan na poklon, koji je on posli iscupa i rastavija na proste faktore....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Bljubica
    07. Travanj 2015. 15:28

hahahaha a moga trenutno zaokupi i mobil na krevetiću i igračkice na "ljuljačci" baš ka da priča s njima guguće i smije im se, pa virujen da će mu se svidit ovo  samo moram se odlučit koji uzet

Bljubica
    10. Travanj 2015. 01:08

e super  jutros sam naručila, jedva čekam da stigne 

tribam preporuku u vezi još nečega ako imate kakav savjet.. tražimo autosjedalicu koju će koristit nakon jajeta (ponovo poklon za babine, pa ranimo). jel najbolje odma uzet 1,2,3 (do 36kg) pa si miran godinama ili bolje uzet za kraći period pa posli opet drugu? neka preporuka za marku/model? jel vridi ona "koliko para toliko muzike"?

tema "autosjedalica" nema baš konkretnih savjeta i duže je neaktivna, al pitat ću ja i tamo 

StellaMaris
    10. Travanj 2015. 23:47

Bljubica pogledaj novu stolicu od Cybexa pallas m fix, pogledaj i video, to je stolica 9-36kg. Ja imam sad cybex juno 2 fix (9-18kg) jer sam tila ic po redu i prezadovljni smo, ali mozda je bilo bolje da smo odma uzela ovu vecu jer mi je mali velik za svoju dob i vise ne stane u ovu u kojoj je treba bit do 4. god. Inace super su mi i jedna i druga stolica

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.