Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bljubica
    01. Travanj 2015. 14:49

e i piše da se mogu koristit od rođenja (?!)

StellaMaris
    01. Travanj 2015. 19:13

Niste falili, sve ti je to li-la. Razmjer uloženog i dobivenog je više nego dobar. Meni ih je osobno teško vozit jer je moj mali ogroman i samim tim moram jače gurat,dok velika kolica idu kad ih guraš malim prstom. Ali ti imaš bebu i bit će ti ona super, pogotovo što idu lipa vrimena. Mogu ići u nulti položaj pa se zato računa da idu od rođenja. Imaš za njih kupit onaj umetak/košaru pa da bebici bude udobnije i još ravnije

<3 2/2013 <3

Bljubica
    02. Travanj 2015. 09:37

e super 
    sad se samo nadam lipom vrimenu jer moj malac priko dana neće da spava nego vani u šetnji ili na meni

Dare12
    02. Travanj 2015. 11:45

Ja sam svoja platila 2100, nije to neka velika razlika...a uzela sam ih kad je on ima 3 miseca...zato nisam tila uzet ona pliko mini jer su ova bolja, a pliko su oko 1500kn. Ma sva ta kolica koja imaju dupla kola su teska za gurat, jer nam je bila posludila muzeva sestra pliko mini, pa kad sam probala Si ni sekunde nisam razmisljala...:)

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tonka18
    03. Travanj 2015. 15:49

Cure doma smo 

Dare12
    03. Travanj 2015. 18:58

Super Tonka! da prvi Uskrs budete svi skupa kuci...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tonka18
    05. Travanj 2015. 07:02

Sretan vam Uskrs :)

StellaMaris
    05. Travanj 2015. 21:27

Tonka lijepo sto ste doma i sto je malena dobro 

Sretan Uskrs drage moje, nadam se da ste se lijepo proveli uz svoje najdraze 

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.