Mi napokon lipo prosetali po suncu... Tonka18, bolje da ste tu, nego da si ti sama s njom kuci...saljemo vibre za brz oporavak....
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
A sunce malo...taj virus je dosta čest kod beba i djece, i slažem se s Dare, bolje da ste tu pod nadzorom i sva sreća da ste došli na vrijeme prije nego se proširilo na pluća. Šaljemo vam puse i želimo što brži oporavak!
Tonka super za malenu. Samo nek se brzo oporavi
Bljubica mi imamo maclaren XT, nisam tila quest jer su mala kola a moj mali je div, satra bi ih u sekund. Uglavnom poslje stokke xplory mene nisu oduševila, pogotovo što se tiče vožnje, a i nisu mi za sve vremenske uvjete (općenito kišobran kolica). Meni su velika kolica br. 1, al eto imaju manu što triba vrimena za ih rastavit i sastavit, i zauzmu gepek, s vrimenom to postane naporono. Maclaren su praktična kolica, nisu teška, brzo se sklapaju. Mi smo ih počeli koristit tek kad je ima više od godine. Ako te nešto određeno zanima, pitaj. Mislim da je danas večina kolica u magicbaby i baby centeru -15% (žuta srida) pa se isplati uložit u kolica ko već nije
<3 2/2013 <3
Bravo Tonka18, izdrzite jos malo...
Ja sam cula za ta kolica da su strasno treska za vozit, mi smo uzeli Peg Perego Si, i prezadovoljna sam s njima...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
a eto otišla pogledat u baby centar, vidila ta McLaren Quest i odma danas uzela na sniženju, iako ko zna kad će mi tribat. poklon su za babine, pa smo to išli odma riješit.
za ta Peg Perego sam i ja čula da su naj, samo cijena je za 1000kn veća, pa... al kažu i za ova da su među boljima. eto, mi se zaletili odma uzet, valjda se nismo zeznili
Sortiraj odgovore
Najstariji