Di ste zene? evo nam zadnje marcane bure, onda se nadam da ce bit lipo za setnje...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
A imala je fibru i gadno kaslje i došli da je poslušaju kad ono bronhitis i ostavilo je :/
baš vam se sve nakačilo ovih dana...žao mi je draga...izdržite, bit će sve ok, sigurno! U dobrim je rukama, vjerujem. Jesu ti dozvolili da ostaneš s njom?
Jesu, mislim mogu stat od 6 do ponoći...mogla san ostat spavat al kako ona vise ne doji... A i nespavan kraj nje pa nebi spavala u bolnici jer tu sam a nisan tu pa bi mi bilo jos i gore
a mrva mala, samo da brzo prodje... pa koliko je dana drza kasalj i fibra kad je odma se uhvatilo na bronhjije?
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Evo saznali smo da ima neki rsv to je virus neki koji moze izazvat upalu pluca
A drži je 2-3 dana
Tonka bas mi zao mrvice male, dobro ste odreagirali tako da nije dobila upalu pluca. Kako je danas, jeli lakse dise? Nadam se da cete brzo kuci!
Dare bas sam i ja jucer razmisljala jel ono bila druga ili treca marcana bura. Al dobro...isto mi je malo draza nego glupa juzina
Evo nas kod mojih malo. Mali ne ulazi u kucu ni kad padne mrak
<3 2/2013 <3
Uzasno je prehlađena i nos joj je pun koliko god ga cistilit. Jadnica jedva diše... Koliko znamo morat će stat bar 10ak dana :/ moraju pratit da nebi dobila upalu
Sortiraj odgovore
Najstariji