Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    28. Ožujak 2015. 11:15

Di ste zene? evo nam zadnje marcane bure, onda se nadam da ce bit lipo za setnje...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tonka18
    28. Ožujak 2015. 11:32

Mi smo evo ostali u bolnici :(

Tonka18
    28. Ožujak 2015. 14:18

A imala je fibru i gadno kaslje i došli da je poslušaju kad ono bronhitis i ostavilo je :/

• kokolo5
    28. Ožujak 2015. 14:48

baš vam se sve nakačilo ovih dana...žao mi je draga...izdržite, bit će sve ok, sigurno! U dobrim je rukama, vjerujem. Jesu ti dozvolili da ostaneš s njom?

Tonka18
    28. Ožujak 2015. 15:47

Jesu, mislim mogu stat od 6 do ponoći...mogla san ostat spavat al kako ona vise ne doji... A i nespavan kraj nje pa nebi spavala u bolnici jer tu sam a nisan tu pa bi mi bilo jos i gore

Dare12
    28. Ožujak 2015. 17:23

a mrva mala, samo da brzo prodje... pa koliko je dana drza kasalj i fibra kad je odma se uhvatilo na bronhjije?

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tonka18
    28. Ožujak 2015. 18:08

Evo saznali smo da ima neki rsv to je virus neki koji moze izazvat upalu pluca
    A drži je 2-3 dana

StellaMaris
    29. Ožujak 2015. 12:06

Tonka bas mi zao mrvice male, dobro ste odreagirali tako da nije dobila upalu pluca. Kako je danas, jeli lakse dise? Nadam se da cete brzo kuci!
    Dare bas sam i ja jucer razmisljala jel ono bila druga ili treca marcana bura. Al dobro...isto mi je malo draza nego glupa juzina
    Evo nas kod mojih malo. Mali ne ulazi u kucu ni kad padne mrak

<3 2/2013 <3

Tonka18
    29. Ožujak 2015. 12:50

Uzasno je prehlađena i nos joj je pun koliko god ga cistilit.  Jadnica jedva diše... Koliko znamo morat će stat bar 10ak dana :/ moraju pratit da nebi dobila upalu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.