Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    25. Ožujak 2015. 10:58

hvala vam cure 
    iako danas nisam išla u šk, nisam imala snage učit, cura mi je jučer bila na uzv kukova i mora nosit remenčiće i baš sam bila u šoku sva

Dare12
    25. Ožujak 2015. 10:59

Bljubica, najbolje ti je zvat iza 13 h. Ja se narucim kad sam tamo, tako da ne zovem. Znas da ti triba uputnica od tvog ginekologa odabranog?

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tonka18
    25. Ožujak 2015. 11:02

jesam, i rekla je doktorica da sva sreća da jesam jer bi bilo puno gore da nisam a i ovako je loše

Dare12
    25. Ožujak 2015. 12:16

Ma ne brini...koliko je njoj sad?

Tonka18
    25. Ožujak 2015. 12:22

2ipo miseca 

Dare12
    25. Ožujak 2015. 16:29

Ma ima vrimena....moj je tek sa 4 isa na kontrolu kukica, prvi put...al srica, sve je bilo ok...
    al razumin kako ti je, samo to je prolazno, zato nemoj brinit...

Dare12
    25. Ožujak 2015. 18:25

Super kad imas takvog sefa...
    A ja san imala srice da su mi produzili porodiljni jer je nedonosce, pa mi se taman poklopilo...

Tonka18
    27. Ožujak 2015. 09:43

Kokolo hvala ti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.