Ja ssm ns pocetku prokrvsrila malo svjeze nskon sexs i onda smedji iscjedak danims....ispao hematom i sve dobro proslo...na hitnoj su mi rekli "nekad su tri kapi pocetak kraja trudnoce a nekad potoci a sve bude ok....ali obicno dok god nije svjeza i crvena krv ima nade"
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Kratak izvještaj
Miom narastao 0,06 mm. Trudnoća 6+4. Srčanu reakciju nisam vidjela, samo gv. Dobila duphaston i mirovanje za sada.
Kratak izvještaj
Miom narastao 0,06 mm. Trudnoća 6+4. Srčanu reakciju nisam vidjela, samo gv. Dobila duphaston i mirovanje za sada.
Ne znam kad bi trebala bit SA, ja sam prvi put išla sa 7+3 na pregled i bila je,sad ne možeš ništa drugo nego čekat,sigurno će sve bit dobro.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Hvala svim djevojkama koje su mi se javljale. Na žalost nakon dvije zdrave trudnoće desio mi se spontani pobačaj u 7+6. Plod se nije razvijao kako treba. Nadam se da ću se prebaciti na ljepšu temu za nekoliko mjeseci, iako bas nemam nešto vremena jer uskoro punim 40. Nakon ove nenadane radosti ne želim odustati......
abov, zao mi je. Daj si malo vremena. Odtuguj, miruj i cuvaj se. Proci ce i sigurno bude uskoro novi plusic.👶
Ocajna sam,molim pomoć ako netko ima iskustva..zadnja menstruacija 29.7, ciklusi 28-35,, prvi pozitivan test na trudnoću 2.9.,,ponovila ga sutradan i naravno pozitivan,svijetli plus ali se vidio..5.9.pođem kod ginekologa,kaze ne vidi se nista,vjerovatno je rano,mozda je bila kasnija oovulacija,sto sam i sama potvrdila,mislim da je ovulacija bila oko 20-tog osmog,ne mogu se sad sjetiti tocno ali tu negdje..i kaze da dodjem u ponedjeljak 10.9...(desni jajnik nemam,posljedica bolesti u djetinjstvu,na njegovom mjestu imam vodenu cistu vec duze vrijeme,na maternici polip,ovaj mjesec sam trebala na laparoskopiju da se to makne jer su smatrali da je prepreka trudnoci,ali plus nas je preokrenuo,trudnoca je naravno željena). Ja se nisam mogla strpit pa sam u cetvrtak posla privatno na pregled,gdje je ginekolog isto rekao da je vjerovatno rano ali da se vidi zadebljanje u maternici i da bi se tu trebala razviti trudnoca. I on mi reče da dodjem u ponedjeljak da pogledamo opet..taj dan iza pregleda kupim ja onaj digitalni clearblue,pokazuje 1-2 tjedna,plus naravno..ja računam zaista je rano,ovulacija je sto posto bila kasnije, totalno sam se umirila..i konačno jutros podjem u privatnika opet,kratko me pregledao,pokazao mi tockicu u maternici i kaze evo tu Ce se dogoditi trudnoca,sacekaj jos malo..ja sva sretna,ima naznaka da bi to moglo biti to..dva sata nakon toga podjem u bolnicu kod ovog svog na pregled,kontam sad ce mi i on potvrditi tockicu (nisam spominjala privatnika),i kaze covjek ne vidi se opet nista..ja jadna onako kazem da sam u cetvrtak radila digitalni test koji je pokazao 1-2 tjedna trudnoće,kaze on ajde da vidim tu betu i pošalje me na vadjenje..beta iznosi 14.6..donijela mu nalaz,kaze dođi prekosutra da ponovimo..nije vise nista rekao a i ja na rubu plača od živaca nisam mogla nista ni pitati.. sta se ovdje desava,ima li da sanse da ova trudnoca uspije? Svjesna sam ja da moze na kraju biti biokemijska,vanmaternicna,ali se nekako jos nadam da je rano i da ce biti dobro..
Naravno da ima sanse da trudnoca uspije. Isla si prerano na puno previse pregleda, nemoj to vise raditi, samo si sebe izludila umjesto da si isla odmah vaditi betu. Neke ordinacije imaju bolji uzv od drugih, zato jedan kaze da nesto vidi dok drugi ne vidi. Strpi se, odi izvadi drugu betu i znat ces vise, ali naravno da ima sanse. To sto ovaj nije nista vidio, ne znaci da nista nema. Drzim fige da se beta pravilno dupla. ❤
Luka ❤
Naravno da ima sanse da trudnoca uspije. Isla si prerano na puno previse pregleda, nemoj to vise raditi, samo si sebe izludila umjesto da si isla odmah vaditi betu. Neke ordinacije imaju bolji uzv od drugih, zato jedan kaze da nesto vidi dok drugi ne vidi. Strpi se, odi izvadi drugu betu i znat ces vise, ali naravno da ima sanse. To sto ovaj nije nista vidio, ne znaci da nista nema. Drzim fige da se beta pravilno dupla. ❤
Mislim da ipak neće biti nista,vjerovatno je biokemijska u pitanju,nocas sam procurila i jos ne prestaje..poslje cu nazvati doktora da pitam sto dalje jer sam svakako sutra opet trebala ici kod njega.. 😞
Pozdrav, nova sam i citam vas probleme pa sam se odlucila javit.. Decko i ja pokusavamo neko vrijeme dijete al nikako i ovaj mjesec mi kasni vec pet dana boli me ko da cu dobit vec tjednima ponekad me boli i iznad pupka i osjecam da mi je mucno u zeludcu.. radila sam kucne testove no i dalje je negativno danas ujutro sam dobila taj smedi iscjedak i strah me ako su testvi bili neisprevni ne znam da li je to moguce.. htjela bi cuti vase misljenje
Zanima me imala sam isti smedji iscedak sa malo sukrvice trajalo je 3 dana. M.sam imala 12.2 i sa momkom imam ne zasticene odnose vec mesec ipo. Dal je moguce da sam trudna ili ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji