Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    17. Svibanj 2017. 16:23

Samo da javim danas sam bila na pregledu i na žalost blighted ovum je. Tako da od danas prestajem sa duphastonom i nadam se da će spontani krenuti čim prije i da neće biti potrebe za kiretažom. Već sam je jednom imala i ne bih je ponavljala 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Bebolino
    18. Svibanj 2017. 21:29

Drage cure, nakon par dana smedjeg iscjedka, beta mi je pala i danas mi je gin rekla da jer to ono najgore, ploda nema jos samo gm.. ugl molim vas recite mi vi koje ste to prosle, koliko ste cekale da to "izadje" odnosno prokrvari? Dali to jako boli? Jeste isle na hitnu kad je doslo do toga? Jako me strah i tuga je prevelika... :(

mono1111
    19. Svibanj 2017. 17:58

Tinchica,
    Bas mi je zao. Nazalost, i mislila sam da ce ti biti bligted ovum.
    Svakako prije iduce T napravi neke pretrage, testove trombofilije obavezno.
    Nadam se da ces sama od sebe prokrvariti. Samo, mislim da sam vec napisala, GV je i dalje rasla bez obzira ima li ploda unutar ili ne, pa mozda ce biti preveliko da samo izadje.
    Svakako drzim fige da izbjegnes kiretazu.
    Sretnooo u iducoj T :)

Bebolina,
    Ja sam uvijek imala kiretazu, pa ne znam kako je to kad prirodno krene ali moguce da dobijes jake bolove, to su kontrakcije kojima tijelo pokusava izbaciti taj sadrzaj van.
    Mozes jako prokrvariti i svakako mislim da bi bili prisutni ugrusci i tkivo, tj ta GV.
    Neke cure prokrvare relativno odmah, a neke cekaju par tjedana. Kako tko.

Bebolino
    20. Svibanj 2017. 11:05

Hvala mono, jos "cekam" da krene. Malo je poceo opet taj smedji iscjedak.. nije mi jasno zasto moram jos jednom vadit betu? 

• Emiliy7
    20. Svibanj 2017. 11:50

Zdravo😀Nova sam ovdje ali pratim vas portal i toliko korisnik informacija ima na njemu. Zato me zanima da li postoji mogucnost da sam trudna ako mi je ciklus kasnio 2 dana a potom kad je dosao trajo 3 dana i to bas oskudno prvi dan je bila kao svjeza krv dok su ostala 2 dana bila slaba sa smedjim iscjedkom i posle toga nakon dva dana uradila sam test i bio je negativan..☹️️☹️️☹️️Sto da radim😰😰😰😰

• Emiliy7
    20. Svibanj 2017. 11:50

Emiliy7

Zdravo😀Nova sam ovdje ali pratim vas portal i toliko korisnik informacija ima na njemu. Zato me zanima da li postoji mogucnost da sam trudna ako mi je ciklus kasnio 2 dana a potom kad je dosao trajo 3 dana i to bas oskudno prvi dan je bila kao svjeza krv dok su ostala 2 dana bila slaba sa smedjim iscjedkom i posle toga nakon dva dana uradila sam test i bio je negativan..☹️️☹️️☹️️Sto da radim😰😰😰😰

mono1111
    20. Svibanj 2017. 14:47

Bebolino, 
    Ne znam zasto betu moras vaditi, da se valjda vidi pad te bete. Koliko ti je bila to zadnje vadjenje?

Emiliy,
    Mislim da bi test pokazao da je T u pitanju. 
    Svakako mozes napraviti jos jedan test.

Bebolino
    20. Svibanj 2017. 15:53

Mono, prvi put mi je bila 638, za dva dana 583.. da valjda ce po tome nesto oni vidjet. Od sve te muke nisam to ni pitala... bila sam trudna kao 7 tjedana ali meni manje dosta jer imam jako zakasnjele cikluse.. 
    Dali kiretaza boli? Hvala puno na odgovorima

NevaNevičica
    20. Svibanj 2017. 17:01

Bebolino

Mono, prvi put mi je bila 638, za dva dana 583.. da valjda ce po tome nesto oni vidjet. Od sve te muke nisam to ni pitala… bila sam trudna kao 7 tjedana ali meni manje dosta jer imam jako zakasnjele cikluse..
    Dali kiretaza boli? Hvala puno na odgovorima

Ja sam dobila anesteziju tako da sam sve prespavala, a ni kasnije me nije boljelo. Iskreno, ja bi radije odabrala kiretažu nego čekala tko zna koliko da samo izađe, nekako mi se čini kako je tako psihički još teže. 

• Emiliy7
    20. Svibanj 2017. 18:00

Mono hvala ti puno.. drage cure zanima me jos samo jedna stvar da li ako sam trudna na testu za plodne dane MaybBaby mogu da se pojave plodni dani.. hvala vam puno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.