Bebolino,
Beta ti nije jako visoka pa mozda i samo sve krene.
Ovisno o bolnici, rade kiretazu pod opcom anestezijom.
Ako si iz Zg, uspavaju ti sigurno u Petrovoj, Vinogradskoj ako ti je to prva kiretaza i vrlo vjerovatno na Merkuru, ali ti svakako uvijek mozes pitati da li u toj bolnici za koju se odlucis radr kiretazu po anestezijom.
Mislim da boli, i u cijeloj toj situaciji najbolje je da te uspavaju.
Emiliy,
Meni je LH trakica kad sam bila T pokazala poz.a to je isto Maybe baby koji pretpostavljam da pokazuje porast lh pa se zato ta paprat pojavljuje.
Napravi jos jedan test.
Hvala ti mono 😊
Danas išla kod doktorice na naručeni pregled i po uputnicu za bolnicu za kiretažu...
Gestacijska vrecica se se odjednom u samo 5 dana od onog nepravilnog duguljastog oblika banane bez ičega u potpunosti zaokružila i vidi se ŽV 5mm i nesto sitno na toj zumancanoj za što misli da je plod... Beta raste ali se ne dupla kako bi trebala premda je dosta visoka... s obzirom da sam danas 7+6 otkucaji i EO su se odavno trebali vidjeti kaze da i dalje misli da nije pravilna trudnoca. Ali da me ne želi još slat na kiretažu dok nije 100%
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Hvala ti mono 😊
Danas išla kod doktorice na naručeni pregled i po uputnicu za bolnicu za kiretažu…
Gestacijska vrecica se se odjednom u samo 5 dana od onog nepravilnog duguljastog oblika banane bez ičega u potpunosti zaokružila i vidi se ŽV 5mm i nesto sitno na toj zumancanoj za što misli da je plod… Beta raste ali se ne dupla kako bi trebala premda je dosta visoka… s obzirom da sam danas 7+6 otkucaji i EO su se odavno trebali vidjeti kaze da i dalje misli da nije pravilna trudnoca. Ali da me ne želi još slat na kiretažu dok nije 100%
Joj tako ti je meni isto bilo zadnjo put !
Napisati cu ti sutra tocno kako, sad mi.je baterija prazna.
Osobno mislim da ti ovo ne ide u dobrom smjeru !
Jer iz iskustva znam.
Napisem ti moje iskustvo sutra ili kasnije !
Hvala ti mono 😊
Danas išla kod doktorice na naručeni pregled i po uputnicu za bolnicu za kiretažu…
Gestacijska vrecica se se odjednom u samo 5 dana od onog nepravilnog duguljastog oblika banane bez ičega u potpunosti zaokružila i vidi se ŽV 5mm i nesto sitno na toj zumancanoj za što misli da je plod… Beta raste ali se ne dupla kako bi trebala premda je dosta visoka… s obzirom da sam danas 7+6 otkucaji i EO su se odavno trebali vidjeti kaze da i dalje misli da nije pravilna trudnoca. Ali da me ne želi još slat na kiretažu dok nije 100%
Jer iz iskustva znam.
Drage moje hitna mi triba vasa ponoc taman krenula u kupatilo na donjem rublju mi se pojavio smeckasti iscjedak. Sta bi tribalo to znaci
Hvala ti mono 😊
Jer iz iskustva znam.
Drage moje hitna mi triba vasa ponoc taman krenula u kupatilo na donjem rublju mi se pojavio smeckasti iscjedak. Sta bi tribalo to znaci
Ako si u prvom tromjesečju najcesce je bezazleno. Najbolje se javi doktorici koja ce ti dati tablete da zaustave iscjedak.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Hvala ti mono 😊
Jer iz iskustva znam.
Hvala ti. Znam da ne izgleda dobro.. Pomirila sam se sa time da od ove trudnoće nažalost ništa pa mi je lakše tako kad ništa ne očekujem. Najgore je ovo čekanje i mučnine koje su sve gore :(
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ugl.meni jje isto beta bila jako visoka, nista se tada jos nije ni bilo vidjelo.osim GV.
Onda se cca u 6 tjednu ali vec pred kraj pojavila ZV, onda za tjedan dana plod i otkucaji i u 8 tj.otkucaji negativni. Tada sam isla na kiretazu.
Plod je poslan na citogenetiku gdje je bas bila.krom.greska triploidija.
Kao sto sam vec napisala, bojim se da nece ni kod tebe dobro zavrsiti, makar tad su mi rekli da postoje izuzeci i da je bilo slucajeva gdje je sve na kraju ispalo ok.
Ali ja sam znala da nece biti ok, koliko god me netko uvjeravao u sve to !
Baš mi je žao Mono. Reci imaš već dijete? Ili radite na prvome?
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Nemam ni jedno dijete ! Vec sam ih skoro mogla imati 3 u terminu !:/
Ni ja nemam. Nadam se da ćemo u 2018 i nas dvije imati bebice u rukama. Želim ti svu sreću <3
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji