Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    26. Svibanj 2017. 17:35

I ja se nadam ! I tebi zelim svu srecu !!!!

mono1111
    27. Svibanj 2017. 21:15

kiki0408

Lijepi pozdrav svima :) iako sam razmišljala o prijavi na klokanicu nisam mislila da će to biti iz ovog razloga, ali eto…ne znam ni da li će ovo biti pitanje,ili samo da se požalim nekome o svom strahu osim svom dragom mužu. Zadnja M mi je bila 14.4.,ciklus 29 dana, na dan očekivane radila sam test i pozitivan. Na majčin dan :D imala sam missed ab u 6 tjednu 2014, uz kiretažu. Na pregled sam naručena tek 12.06. što mi je puno previše :D a razlog zašto sam baš na ovog temi je naravno da sam primjetila blaago svijetlo smeđi iscjedak ma po točkica dvije nakon mokrenja i to kad se treći put krenem brisati od ludosti. S obzirom da je zadnji put sve počelo sa smeđim iscjetkom,puno jačim nego sad a iste večeri završilo i krvarenjem i naravno za dva dana kiretažom, opet sam zabrinuta. Toliko da sam pročitala cijelu temu od početka do kraja u prethodnih dva sata :/ da zaključim, izgleda da nemam ovdje pitanja,planiram na hitnu sutra ukoliko se isjedak pojača, ako ne u pon zovem kod ginekologa. Samo sam valjda htjela podijeliti svoju zabrinutost i priču i ako sam već sve verzije pročitala i dalje ne znam što misliti osim se nadati najboljem :) pozdrav svima :*

Kiki,

Tako je ! Slobodno se zaputi na hitnu ! Stvarno ne mora znaciti da je i ovaj put krenulo nesto lose, ali ja bi svakako provjerila na tvom mjestu.
    Nazalost, ne moze se puno napraviti tako rano.
    Sretno svakako ! I drzim fige da je to bezopasan iscjedak !!!
    Javiii !

mono1111
    29. Svibanj 2017. 13:21

kiki0408

Evo da se javim, u bolnici sam, vcrs prokrvarila, dobila duphaston, normabel. Gestacijska vrecica se slabo vidi. 6+2. Sutra rade betu ujutro.

Plod se ne vidi?? 

mono1111
    29. Svibanj 2017. 13:52

kiki0408

Ne, stigli nalazi za betu, 330,sto je po svemu sto gledam premalo, ujutro rade uzv ali ja predvidam sutra kiretazu :/

Bas mi je zao ! 
    Da, beta je niska jako. Mozda i sve samo otidje.
    Trebala bi u tom slucaju prestati.s duphastonom jer mozda samo sve izadje.
    Napravi pretrage prije planiranja ponovne T obavezno, s obzirm da ti je ovo vec drugi put !
    Javljajj !

mono1111
    31. Svibanj 2017. 08:41

Kiki,
    Ma kakva vanmatericna? Pa vidi se GV u maternici??
    Pa da je vanmatericna, ne bi vidjeli nista u maternici i odmah bi te slali na laparoskopiju.
    Vidi se odjek ploda od 10 mm ali srce ne kuca??
    Ili je GV 10 mm?
    Javi dns betu !
    U kojoj si bolnici? 

mono1111
    31. Svibanj 2017. 12:36

Kiki,
    Aha, sad kuzim.
    Znaci endometrij ti je debljine 10 mm, ali nema vise nicega.
    Cekaj, ti si rekla da si prokrvarila?? Da li su izlazili.kakvi ugrusci??
    Oni su uzeli phd jer je trebao ostati bar dijelic posteljice ako je T smjestena bila u maternici, e sad, s ibzirom da navodno nisu nasli nista, sumnjaju i dalje na vanmatericnu?!
    Pa.kako je i tko je onda nedavno vidio GV u maternici??
    Ili je bila u maternici ili ne??
    Beta ti je jako nista, mislim ds kiretaza nije uopce bila potrebna. To bi ti samo otislo sve ako je i bilo nesto u.maternici.

mono1111
    31. Svibanj 2017. 21:32

Kiki,
    Jesu ugrusci izlazili??

mono1111
    01. Lipanj 2017. 07:35

Koliko si bila T?? Koji tjedan?
    Jer ako nisi primjetila da nesto izlazi, vjerovatno ni nije nista izaslo.

mono1111
    01. Lipanj 2017. 12:12

Stvarno ne znam sto bi rekla.
    Mozda je bila biokemijska, ne znam, makar se ni takva ne vidi na uzv.
    Javi sto kazu !
    Nadam se ds ces uskoro iz bolnice !

• Sanja
    18. Lipanj 2017. 17:58

Cao. U 12 sedmici sam trudnice. Isla sam na kontrolu prije par dana. Doktorica mi rekla da imam upalu i propisala mi vaginalete. Danas mi se pojavio smeckast iscjedak? Da li je to mozda zbog upale? Ima li razlog da brinem? Pozz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.