Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    23. Kolovoz 2017. 21:44

Jasminka Sehić Ex Vojić

Hvala Mono na odgovoru i lijepim željama. Razmišljam pozitivno i nadam se najboljem. Posto sam pročitala cjeli forum i tvoje probleme moram da pitam kako si ti Mono 111?:-)

Ah....trudna sam, 4.put evo. I dalje je neizvjesno, tek sam 7 tt sad, IVF T je ovo. I ja se nadam najboljem naravno, znam da nista nijr u mojoj moci nazalost !
    Javiii se ! Pozzz

• Jaccaa
    24. Kolovoz 2017. 10:28

Čestitam ti  Mono i želim sve najbolje od srca, biće to sve ok ovaj put,samo pozitivno 
    Javi kako sve napreduje i ja ću. U ponedjeljak idem na kontrolu i nadam se da je hematon otišao pa-pa  Pozz

• Bebushka
    24. Kolovoz 2017. 16:11

Jasminka Sehić Ex Vojić

Nova sam ovdje,pa evo da se izjadama malo. Druga T 10.8.17 na utz potvrđeno uredno blizanacka oba srca kucaju 8+1. Odma prepisan duphaston 3*1 zbog čuvanja i mojih godina (37).sreći nigdje kraja. Tri dana nakon smeđi iscjedak, odem na hitnu, dobijem inekciju i odma 4 duphaston da popijem. Mirovanje prijetnja spontanog. Nakon tri dana na kontroli,utz bebe su ok,ali ima hematon 19mm. Po gin ništa strašno, dalje terapiju da pijem i mirovanje,kontrola za 2 tjedna. Nemam bolove i sve ok osim što na treći dan ujutro bude tog iscjedaka malo i svaki put stres. Nadam se da nije ništa strašno ali ipak brinem.

Ej, evo ohrabrujuce iskustvo :) ja sam otisla na pregled zbog krvarenja u ranoj trudnoci (nakon odnosa) - isto blizanci i doktor mi je nasa hematom, stavio me na mirovanje i 3x2 utrogestana. Tijekom sljedecih tjedana sam isto znala imat povremeno smedji iscjedak i svaki put sam se iznervirala al pricekala bi i ako nije nastavilo nisam isla na hitnu osim jednom kad mi se pojavio nakon pregleda na kojem vise nije bilo hematoma pa mi nije bilo jasno odakle??! Vjerojatno su to bili jos neki hematom zaostatci...najgore mi je sta smo imali onaj wc papir s tratincicama pa bi nekad znala proucavat jel se to razlila boja od tratincice il je opet nesto rozo, ufff
    Sad smo 33 tt, jeee

mono1111
    24. Kolovoz 2017. 17:38

Jasminka Sehić Ex Vojić

Čestitam ti Mono i želim sve najbolje od srca, biće to sve ok ovaj put,samo pozitivno
    Javi kako sve napreduje i ja ću. U ponedjeljak idem na kontrolu i nadam se da je hematon otišao pa-paPozz

Hvala !
    Javi u pon. Pozzz

• Jaccaa
    25. Kolovoz 2017. 11:56

Hvala Bebushka na ohrabrenju 
    I ja se nadam pozitivno. Za sada ima malo smeđe ujutro i nestane i tako nervira me pomalo. 
    Do kontrole ćemo se strpiti. Wc papir imam čisto bjeli pa razmišljam da kupim taj s cvjetićima 

ana_nenadic
    05. Rujan 2017. 20:36

Mono baš sam došla tu provjeriti jesi li možda napisala što o sebi i ima li što novog, kad vidim ovu divnu divnu vijest. Želim ti svu sreću ovoga svijeta i da ovaj put dočekaš svoju bebicu, ako je netko zaslužio to si onda ti. Baš mi se sad uljepšao dan .

Moja bebuška je već prošla 5 mjeseci, 8 670 g i 70 cm. Vrijeme leti baš brzo, trudim se uživati u svakom trenutku s njom, ali stvarno se sve mijenja iz dana u dan. Želim ti još jednom svu sreću i molim te čuvaj se 

mono1111
    05. Rujan 2017. 20:51

ana_nenadic

Mono baš sam došla tu provjeriti jesi li možda napisala što o sebi i ima li što novog, kad vidim ovu divnu divnu vijest. Želim ti svu sreću ovoga svijeta i da ovaj put dočekaš svoju bebicu, ako je netko zaslužio to si onda ti. Baš mi se sad uljepšao dan.

Moja bebuška je već prošla 5 mjeseci, 8 670 g i 70 cm. Vrijeme leti baš brzo, trudim se uživati u svakom trenutku s njom, ali stvarno se sve mijenja iz dana u dan. Želim ti još jednom svu sreću i molim te čuvaj se

Ana,
    Uvijek se razveselim kad procitam tvoj post !!!!
    Hvalaaaaa punooo !
    I ja se nadam stvarno da je ovaj put to to !
    Ovo je najvise sto sam dogurala, mislim plod je najveci do sada, pa ajmo reci da sam prosla tu neku granicu🤗
    I dalje je neizvjesno, sad sam 9 tt, ali stvatno se nadam najboljem ovaj put !!!!!!!!!
    Bas vrijeme leti...vec 5 mjeseciiii !!! Wauu, uzivajte u svakom trenutku i nadam se da cu i ja isto uskoroooo !!!!
    Pusu saljem !!!!

• Martinasis
    06. Rujan 2017. 08:23

Bok, cure!
    Prvi put aktivno sudjelujem u razgovoru, do sad sam vas samo citala...
    Trudna sam 5 tjedana. Nakon prvog pregleda doktor (kojim i nisam bas odusevljena) mi je rekao da je plod previse lijevo pozicioniran (sto se i vidi na slici ultrazvuka). Isprepadao me i rekao da to nije dobro i da se lako moze desiti pobacaj. 
    Koliko god sam se informirala nisam nigdje procitala da je bitna pozicija. Oplodjen je lijevi jajnik, samim time mi je logicno da je lijevo. Ili?
    I jos nesto, pojavio mi se, prvi put do sad, smedji iscjedak. I jako sam se prepala. Pregled imam u petak. Je li ok cekati do tad ili treba odmah reagirati?
    Molim vas za misljenja i savjete ako je netko bio u slicnoj situaciji
    Hvalaaa

mono1111
    06. Rujan 2017. 10:45

Martina Čips

Bok, cure!
    Prvi put aktivno sudjelujem u razgovoru, do sad sam vas samo citala…
    Trudna sam 5 tjedana. Nakon prvog pregleda doktor (kojim i nisam bas odusevljena) mi je rekao da je plod previse lijevo pozicioniran (sto se i vidi na slici ultrazvuka). Isprepadao me i rekao da to nije dobro i da se lako moze desiti pobacaj.
    Koliko god sam se informirala nisam nigdje procitala da je bitna pozicija. Oplodjen je lijevi jajnik, samim time mi je logicno da je lijevo. Ili?
    I jos nesto, pojavio mi se, prvi put do sad, smedji iscjedak. I jako sam se prepala. Pregled imam u petak. Je li ok cekati do tad ili treba odmah reagirati?
    Molim vas za misljenja i savjete ako je netko bio u slicnoj situaciji
    Hvalaaa

Plod je mozda smjesten vise prema lijevom rogu maternice, inace treba biti tocno u sredini, ali koliko sam citala on kako raste zauzima polozaj i ima dovoljno mjesta za razvitak....e sad, to je sve individualno.
    Bas znam jednu curu koja je isto imala takvu situaciju u sve je bilo ok...
    Plod se i malo spusti nakon nekog vremena, tako da vjerovatno sve bude u redu kod tebe.
    Uvijek postoji opcija da on ostane tu gdje je, i da jednostavno nema mjesta za razvitak....ali na to nazalost ne mozes utjecati.
    I nemoj razmisljati o tome, jos je rano....
    Idi svakako cesce na uzv, i promjeni ginekologa, ili odi privatno kod nekoga tko ce ti sve objasniti i tko ce ti voditi T. Sretno

• Martinasis
    06. Rujan 2017. 12:27

Mono, hvala puno na odgovoru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.