Bojana,
Mislim da smedji iscjedak nema veze s upalom, pretpostavljam da imas gljivicnu upalu i zato si dobila vaginalete.
Ja bi za svaki slucaj na tvom mjestu ipak otisla na hitnu ili.kod svog ginekologa sto prije.
Najcesce je smedji iscjedak bezopasan, ali ja osobno bi svakako otisla.
Suprug i ja smo po treći put pokušali s tempiranim odnosom: uzimala sam klomifen da mi izazove ovulaciju jer su mi jajnici lijeni i usporeni, doktor mi je dao štopericu i tada smo imali odnos. Dva tjedna nakon (prije dva dana) po naputku svog ginekologa napravila sam test na trudnoću i bio je pozitivan. Prije 4-5 dana mi se pojavio smeđi iscjedak koji je sada već crven i malo obilniji, a i stomak me počeo boljeti. I prvi puta kada smo išli na tempirani odnos mi je test bio pozitivan da bih nakon dva dana prokrvarila i dobila menstruaciju. Bojim se da se sada ne dogodi isto.
Suprug i ja smo po treći put pokušali s tempiranim odnosom: uzimala sam klomifen da mi izazove ovulaciju jer su mi jajnici lijeni i usporeni, doktor mi je dao štopericu i tada smo imali odnos. Dva tjedna nakon (prije dva dana) po naputku svog ginekologa napravila sam test na trudnoću i bio je pozitivan. Prije 4-5 dana mi se pojavio smeđi iscjedak koji je sada već crven i malo obilniji, a i stomak me počeo boljeti. I prvi puta kada smo išli na tempirani odnos mi je test bio pozitivan da bih nakon dva dana prokrvarila i dobila menstruaciju. Bojim se da se sada ne dogodi isto.
Da bi iskljucila biokemijsku T napravi betu, dva vadjenja u razmaku od dva dana....
Beta je najtocniji pokazatelj.
Moze biti da neki hematom krvari ili da je opet biokemijska u tvom slucaju pa ce krenuti M.
Odi svakako kod svog ginekologa ili na hitnu gdje ce ti izvaditi betu vjerovatno.
Sretnooo
U mom slučaju se ipak ispostavilo da je menstruacija. Krvarenje se pojačalo tako da ni ovaj put ništa...
U mom slučaju se ipak ispostavilo da je menstruacija. Krvarenje se pojačalo tako da ni ovaj put ništa…
Hm....sretnooo iduci put !
Postovanje,jako sam uplasena,u ranoj sam trudnoci negdje oko 5,6,tj.i prije dva dana mi se pojavio smeđi iscjedak.zanima me dali je netko imao iskustva s tim…jako se bojim jer je moja mama imala dva spontana i tako joj je pocelo sa smeđim iscjetkom…jako zelimo bebicu i skoro dvije godine nismo mogli..i sada kada smo uspjeli nezelim je izgubiti…moze li mi neko pomoci..hvala unaprijed
Pozdrav, samo smireno. Nista drugo nije dobro panicariti. Inace sam i ja takva al pokusavam biti pozitivna. Ja imam 3 andela doma. Jedno sam izgubila u 7 tjednu prije 5 godina, i jako sam se sad bojala. Sad 29.5 sam dobila smedi iscjedak i sad sam na mirovanju uz koristene Utrageston vaginalnih kapsula, tad sam bila7 tj +5 I vec 20 dana nema nista. Treba razmisljati da ce biti sve ok. Ja vec sad brbljam s svojim trbuhom. Drzi se biti ce sve ok....
Nova sam ovdje,pa evo da se izjadama malo. Druga T 10.8.17 na utz potvrđeno uredno blizanacka oba srca kucaju 8+1. Odma prepisan duphaston 3*1 zbog čuvanja i mojih godina (37).sreći nigdje kraja. Tri dana nakon smeđi iscjedak, odem na hitnu, dobijem inekciju i odma 4 duphaston da popijem. Mirovanje prijetnja spontanog. Nakon tri dana na kontroli,utz bebe su ok,ali ima hematon 19mm. Po gin ništa strašno, dalje terapiju da pijem i mirovanje,kontrola za 2 tjedna. Nemam bolove i sve ok osim što na treći dan ujutro bude tog iscjedaka malo i svaki put stres. Nadam se da nije ništa strašno ali ipak brinem.
Nova sam ovdje,pa evo da se izjadama malo. Druga T 10.8.17 na utz potvrđeno uredno blizanacka oba srca kucaju 8+1. Odma prepisan duphaston 3*1 zbog čuvanja i mojih godina (37).sreći nigdje kraja. Tri dana nakon smeđi iscjedak, odem na hitnu, dobijem inekciju i odma 4 duphaston da popijem. Mirovanje prijetnja spontanog. Nakon tri dana na kontroli,utz bebe su ok,ali ima hematon 19mm. Po gin ništa strašno, dalje terapiju da pijem i mirovanje,kontrola za 2 tjedna. Nemam bolove i sve ok osim što na treći dan ujutro bude tog iscjedaka malo i svaki put stres. Nadam se da nije ništa strašno ali ipak brinem.
S obzirom na hematom, vjerovatno je zato prisutan smedji iscjedak koji curka malo po malo.
Kod hematoma je bitno mirovanje, kako bi se on smanjio i nestao.
Ako krene jaci.iscjedak ili krvarenje slobodno opet popij 4 duphastona odjednom.
Moguce je da bude jos neko vrijeme taj iscjedak, dok god hematom ne iscuri...
Mislim da ce sve biti ok.
Puno cura je imalo i jaka krvarenja,.izljeve krvi od hematoma i, sve je bilo ok.
Sretno
Hvala Mono na odgovoru i lijepim željama. Razmišljam pozitivno i nadam se najboljem. Posto sam pročitala cjeli forum i tvoje probleme moram da pitam kako si ti Mono 111?:-)
Sortiraj odgovore
Najstariji