Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMD1994
    19. Listopad 2022. 21:27

Pozdrav, moze li misljenje.. Trenutno sam 6+3 sedmica trudnoce, prije dva dana sam bila na prvom pregledu kad mi je poceo kao smedjkasti iscjedak koji ima miris krvi, rekla sam to doktoru prije pregleda i on je rekao "ma nista to".. Pregledao me nakon toga, sve je na mjestu, otkucaji srca se cuju, medjutim ja evo jos dva dana posle toga imam tako nesto smedjkasto, kao da sad malo vise imam..bolova nemam nikakvih, pa ne znam sta ciniti.. 😑

• pink86
    20. Listopad 2022. 12:57

Pozdrav, suprug i ja radimo na bebici, međutim 4 dana nakon ovulacije pojavio mi se smeđi iscjedak koji traje evo već 8 dana, zvala sam ginekologa u ponedjeljak idem vaditi betu,također u ponedjeljak trebam dobiti menstruaciju,ciklusi uredni 27/28 dana. Dali je netko imao ovakvu situaciju i da se pokazala trudnoća te je sve bilo u redu ma kraju. 

• bibi123
    26. Listopad 2022. 10:25

Cao drage žene , ja sam po menstruaciji trudna 6+2tt, međutim gestacijska vrecica je 3,5mm i nema odjek ploda jos uvijek. Ja kako god izracunam tek sam sad 5tt. Jucer sam imala oskudno smeđkasti iscjedak i otišla sam na pregled gdje mi je doktor dao duphaston 3x1 i progesteron injekcije svaki 3 dan. Odmah sam otvorila bolovanje jer mi je preporučeno mirovanje. Jutros i dalje imam smeđi iscjedak i bolove u donjem dijelu stomaka. Da li se neka susretala sa istim? Kontrolu mi je rekao za 14 dana.

• IvanaH4
    26. Listopad 2022. 17:07

MarijanaMD1994

Pozdrav, moze li misljenje.. Trenutno sam 6+3 sedmica trudnoce, prije dva dana sam bila na prvom pregledu kad mi je poceo kao smedjkasti iscjedak koji ima miris krvi, rekla sam to doktoru prije pregleda i on je rekao "ma nista to".. Pregledao me nakon toga, sve je na mjestu, otkucaji srca se cuju, medjutim ja evo jos dva dana posle toga imam tako nesto smedjkasto, kao da sad malo vise imam..bolova nemam nikakvih, pa ne znam sta ciniti.. 😑

Marijana, moj savjet je da sama od gin tražiš Utrogestan! Nemoj čekati. Smeđi iscjedak je "stara krv" koja je oksidirala. Također sam imala smeđi iscjedak u tom tjednu i odmah sam dobila ponavljajući recept Utrogestana. Od tada nemam krvarenja ni iscjedak.

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

• buducamama5
    17. Prosinac 2022. 14:11

Pozdrav, danas sam trudna 5t i 2d. Jutros mi se pojavio svijetlosmedi vodenasti iscjedak. Odmah sam zvala ginekologinju, propisala mi je Duphaston tablete, odmah sam popila 4. Međutim, krvarenje nije stalo, samo mi se boja iscjetka potamnjivala. Ne krvari konstantno i nemam nikakve bolove. Sto mi je ciniti? Na pregled idem za 2 dana. 

• DaMa_21
    17. Prosinac 2022. 14:21

buducamama5

Pozdrav, danas sam trudna 5t i 2d. Jutros mi se pojavio svijetlosmedi vodenasti iscjedak. Odmah sam zvala ginekologinju, propisala mi je Duphaston tablete, odmah sam popila 4. Međutim, krvarenje nije stalo, samo mi se boja iscjetka potamnjivala. Ne krvari konstantno i nemam nikakve bolove. Sto mi je ciniti? Na pregled idem za 2 dana.

Jedino sto se u ovakvim situacijama moze je terapija Duphastonom ili Utrogestanom koju si i dobila. Nazalost, ne postoji nista dodatno sto se moze napraviti.
    Ono sto je pozitivno je da nema svjeze krvi, smedji iscjedak je zapravo stara krv, moguce da se radi o krvi koja je zaostala nakon implantacije,moguce da je puknula neka mala zilica jer je sad cijela maternica dodatno prokrvljena, a mozda postoji i hematom. Smedjarenje i nekad krvarenje ima dosta zena u ranoj trudnoci i s trudnocom cesto bude sve ok :)
    Razmisljaj pozitivno i probaj koliko mozes ostati smirena, jedino sto mozes je otici na hitnu prije pregleda da oni vide je li sve ok.
    Samo moras znat da je 5+2 dosta rano i male su sanse da se na UZV vec sad moze vidjeti srce. 

• buducamama5
    17. Prosinac 2022. 14:23

DaMa_21

buducamama5

Jedino sto se u ovakvim situacijama moze je terapija Duphastonom ili Utrogestanom koju si i dobila. Nazalost, ne postoji nista dodatno sto se moze napraviti.
    Ono sto je pozitivno je da nema svjeze krvi, smedji iscjedak je zapravo stara krv, moguce da se radi o krvi koja je zaostala nakon implantacije,moguce da je puknula neka mala zilica jer je sad cijela maternica dodatno prokrvljena, a mozda postoji i hematom. Smedjarenje i nekad krvarenje ima dosta zena u ranoj trudnoci i s trudnocom cesto bude sve ok :)
    Razmisljaj pozitivno i probaj koliko mozes ostati smirena, jedino sto mozes je otici na hitnu prije pregleda da oni vide je li sve ok.
    Samo moras znat da je 5+2 dosta rano i male su sanse da se na UZV vec sad moze vidjeti srce.

Hvala. Pozitivna sam i nadam se da ce sve biti u redu. 🙏🏻🤍

BlairWaldorf
    17. Prosinac 2022. 15:45

Ja sam imala blagi smedi iscjedak par dana, negdje u 10. tjednu. Nisam dobila nikakvu terapiju, na sljedećem pregledu sve je bilo ok. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• vjeverica5
    28. Veljača 2023. 20:13

Drage žene, smirite me molim vas.. danas sam bila kod svog mpo doktora na pregledu, uredno sve, trudnoca po uzv 6+5, culi srce kako kuca ♥️🙏 prije toga na pregledu sa 5+3 vidio se plod i otkucaji..znaci kao sve napreduje kako treba..
    Ali, evo sad mi se pojavio smedi iscjedak i drze me grcevi kao kad trebam dobiti ali slabiji.. jutros me dr pregledao, trebam li sad na hitnu ili ne? O svemu je upucen, rekao mi je da pojacam progesteron (cyclogest uzimam 1x1, pojacati cu na 2x1), i da slobodno uzimam magnezij za grceve.. Ovo nam je prvi uspjeh nakon 4godine i 7 transfera, ne mogu uopce opisati koliko sam vam sebe ..

• ajsa
    02. Ožujak 2023. 09:50

vjeverica5

Drage žene, smirite me molim vas.. danas sam bila kod svog mpo doktora na pregledu, uredno sve, trudnoca po uzv 6+5, culi srce kako kuca ♥️🙏 prije toga na pregledu sa 5+3 vidio se plod i otkucaji..znaci kao sve napreduje kako treba..
    Ali, evo sad mi se pojavio smedi iscjedak i drze me grcevi kao kad trebam dobiti ali slabiji.. jutros me dr pregledao, trebam li sad na hitnu ili ne? O svemu je upucen, rekao mi je da pojacam progesteron (cyclogest uzimam 1x1, pojacati cu na 2x1), i da slobodno uzimam magnezij za grceve.. Ovo nam je prvi uspjeh nakon 4godine i 7 transfera, ne mogu uopce opisati koliko sam vam sebe ..

Mozda je smedji iscjedak se pojavio zbog pregleda, zna se desavati. Ja sam imala isto smedji iscjedak od 5 sedmice sve do 12, svaki dan, znalo je teci i u vecim kolicinama. Bila sam na progesteronu isto i uzasne grceve sam imala. Sad smo u 18 sedmici. Jesi javila doktoru da si imala smedji iscjedak? Najbolje da nazoves i pitas njega, reci ce ti da li ima potrebe ponovo dolaziti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.