Znaci taj smedi iscjedak u ranoj trudnoci nije opasno?
Moze biti i ne mora, smedja krv je stara krv i vecinom bude od hematoma u prolazu, ali svakako bi bilo dobro otic kod ginekologa i mozda vam da Duphaston i savjetuje mirovanje.
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Znaci taj smedi iscjedak u ranoj trudnoci nije opasno?
Iako je često bezazleno i ne zna se uzrok, može biti i drugačije. Ja ga imam par dana i dobila sam terapiju duphastonima, što znači da bi svakako trebala otići na pregled ako je to i kod tebe slučaj.
da li je smeđa mestruacija trudnoca jutros sam to primjetila i ev i sad mi je i da li trebam ginekologu kad prode me il da uradim test na trudnocu ?
Imala sam kiretazu 02.08. Blighted i sve je prošlo ok. Dobila prvi ciklus uredno 02.09 i skoro uradila test koji je pozitivan. Znaci drugi ciklus neplanirano se desilo. Vadila sam betu, prva 164, za dva dana 480. To je bilo prije 5 dana. Ono sto me brine imam blago smedji iscijedak. Bas je malo, ali eto.. u petak idem doktoru, tad bi se trebalo vise znati. Simptome imam, bolne grudi, spava mi se, zadihana sam. Zanima me da li je neko imao ovo slično i da je sve prošlo ok? :)
Znam da moram doktoru, ali moj ginekolog radi tek u petak… imam dvoje djece, ovo je itekako željeno, ali kako je bila kiretaza stvarno nije planirano, ciklus mi se skratio i eto.. valjda je od Boga :)
Imala sam kiretazu 02.08. Blighted i sve je prošlo ok. Dobila prvi ciklus uredno 02.09 i skoro uradila test koji je pozitivan. Znaci drugi ciklus neplanirano se desilo. Vadila sam betu, prva 164, za dva dana 480. To je bilo prije 5 dana. Ono sto me brine imam blago smedji iscijedak. Bas je malo, ali eto.. u petak idem doktoru, tad bi se trebalo vise znati. Simptome imam, bolne grudi, spava mi se, zadihana sam. Zanima me da li je neko imao ovo slično i da je sve prošlo ok? :)
Znam da moram doktoru, ali moj ginekolog radi tek u petak… imam dvoje djece, ovo je itekako željeno, ali kako je bila kiretaza stvarno nije planirano, ciklus mi se skratio i eto.. valjda je od Boga :)
Ja sam tako smećkasto krvarila u početku oko dva tjedna i sad je sve ok. Imala sam hematom i na mirovanju sam zbog njega i pijem duphastone. Idi što prije kod liječnika da ti da terapiju za čuvanje trudnoće i miruj koliko god možeš.
Pozdrav cure,
Meni je zadnja menstruacija trajala do 31.08 medjutim ovulacija je dosla uzasbo kasno, tek oko 24.9, inace imam dosta duge cikluse, 31-36 dana, u subotu 28.10 sam napravila test i bio je pozitivan, 9.11. Sam narucena kod ginekologa, do danas su bile prisutbe glavobolje, mucnina kao od voznje u autu i lagani grcici-zatezanje u donjem dijelu trbuha. Medjutim, sad sam primjetila kao mali smeckasti isjedak, kao 2 crvica od po 2 milimetra, nakon toga nista ni nakon drugog odlaska na wc i brisanja nista. I onda sam primjetila kao da je mucnina nestala, ne znam da li umisljam ili je stvarno
Ima li razloga za paniku? Obzirom da mi je ginekolog u drugom gradu, ne znam da li da jurim ili da pricekam do sljedeceg tjedba.
Hvala 🥰
Pozdrav cure! 👋☺️
Koliko dugo ste morale mirovati zbog hematoma?
Otkriven mi je nakon obilnog krvarenja, kad je trudnoća bila na 5+3.
Koliko dugo je vama trajao smećkasti iscjedak?
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Cure, molim Vas link gdje postaviti fotku, da me posavjetujete u vezi iscjetka?
Hvala :)
*rani spontani- 01.24
https://ibb.co/tL7KVwW
Pozdrav svima, 5tt, da li je ovakav iscjedak normalan?
*rani spontani- 01.24
Cure,koja je imala implantacijsko krvarenje, pisite mi iskustva voljela bi cuti.
Naime,u mene je menstruacija tacna,28 dana.. I sad trebam dobiti za 2 dana.. 21.01 mi se pojavila roza krv,koja je trajala jedan dan,I prestala,odmah sam radila test,bio negativan.a zadnja menstruacija je pocela 3.1..
Sortiraj odgovore
Najstariji