Cure,koja je imala implantacijsko krvarenje, pisite mi iskustva voljela bi cuti.
Naime,u mene je menstruacija tacna,28 dana.. I sad trebam dobiti za 2 dana.. 21.01 mi se pojavila roza krv,koja je trajala jedan dan,I prestala,odmah sam radila test,bio negativan.a zadnja menstruacija je pocela 3.1..
Zasto odmah test? Tad? Pa kako bi beta narasla u jednom danu a dupla se svaka 2 dana ukoliko je implatacisko tad se dogodilo test bi danas vec trebao bit debelo pozitivan...ukoliko nije ocito je bilo ovulacisko krvarenje ili neka prehladica
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pa test odmah vjerovatno Iz znatizelje,kao kod svake od Nas koja jako zeli bebu 😄
Probacu ga uraditi sutra,pa cu vidjeti.
Jer neke zene,citam,radile su test prije izostanka, bio pozitivan,neke su radile odmah kad je zakasnilo,nakon par dana,bio negativan..I tacno nisam pametna tome svemu 😄
Cure,koja je imala implantacijsko krvarenje, pisite mi iskustva voljela bi cuti.
Naime,u mene je menstruacija tacna,28 dana.. I sad trebam dobiti za 2 dana.. 21.01 mi se pojavila roza krv,koja je trajala jedan dan,I prestala,odmah sam radila test,bio negativan.a zadnja menstruacija je pocela 3.1..
Pozdrav! Imala sam implantacijsko u drugoj trudnoći, 4 dana prije očekivane M. Znači trajalo dva dana, krv samo kod brisanja. Također sam odmah drugi dan napravila test i bila je slabo vidljiva crtica.
Jesi ponovila test?
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Pozdrav! Imala sam implantacijsko u drugoj trudnoći, 4 dana prije očekivane M. Znači trajalo dva dana, krv samo kod brisanja. Također sam odmah drugi dan napravila test i bila je slabo vidljiva crtica.
Jesi ponovila test?
U mene se pojavilo 10 dana prije menstruacije, I trajalo jedan dan..uradila Sam test,I negativan je bio.Nisam ga vise radila,Evo danas bi trebala dobiti, nista se ne desava.. 😄
Zbilja,kako se postavlja slika,podjelila bih I ja ssliku svog iscjedka 😄
Pozdrav cure,
Prosle godine sam morala ici na kiretazu. Ove godine sam isla na pregled i doktorica vidi samo gestacijsku vrecicu, narucila me za dva tjedna. Zanima me jel netko imao smedi iscjedak prilikom naprezanja pri velikoj nuzdi (ne svaki put, samo evo 2 puta do sada), te sto su vam ginekolozi rekli za to?
Pozdrav cure,
Prosle godine sam morala ici na kiretazu. Ove godine sam isla na pregled i doktorica vidi samo gestacijsku vrecicu, narucila me za dva tjedna. Zanima me jel netko imao smedi iscjedak prilikom naprezanja pri velikoj nuzdi (ne svaki put, samo evo 2 puta do sada), te sto su vam ginekolozi rekli za to?
Dobit ces duphastone za to, ako je trudnoca uredna ce pomoci, ako nije ne pomazu ni oni. Al smedi iscjedak nije nista strasno, ja sam ga imala jedno 2-3 tjedna u pocetku.
Cao djevojke, nova sma tu. 🙋🏼♀️
Nakon dva spontana, evo opet sam trudna hvala Bogu. Oba spontana su mi pocela sa bas friskom krvi i jakim bolom u donjem dijelu ledja i neizdrzivim grcevima u stomaku. S ovom trudnocom smo oprezni i pijem sve za ocuvanje trudnoce, cak dobijam i Progesteron injekcije u misic i zbog sumnje da sam imala spontane zbog trombofilije spricam si svaku noc u stomak clexane. Od samog pocetka trudnoce (8+2) sam imala bijelu sluz, a jucer sam primjetila da je poprimila boju, onako ide na smedjkasto, nije smedji tipicni iscjedak nego cisto ta sluz koja je pomijesana sa skroz malo boje neke i zelim naglasiti da se javi samo kad imam veliku nuzdu. Bolove nemam, odmaram koliko mogu, s vremena na vrijeme ustanem malo po kuci.
Zelim vam svako dorbro 🫶🏼
Cao djevojke, nova sma tu. 🙋🏼♀️
Nakon dva spontana, evo opet sam trudna hvala Bogu. Oba spontana su mi pocela sa bas friskom krvi i jakim bolom u donjem dijelu ledja i neizdrzivim grcevima u stomaku. S ovom trudnocom smo oprezni i pijem sve za ocuvanje trudnoce, cak dobijam i Progesteron injekcije u misic i zbog sumnje da sam imala spontane zbog trombofilije spricam si svaku noc u stomak clexane. Od samog pocetka trudnoce (8+2) sam imala bijelu sluz, a jucer sam primjetila da je poprimila boju, onako ide na smedjkasto, nije smedji tipicni iscjedak nego cisto ta sluz koja je pomijesana sa skroz malo boje neke i zelim naglasiti da se javi samo kad imam veliku nuzdu. Bolove nemam, odmaram koliko mogu, s vremena na vrijeme ustanem malo po kuci.
Zelim vam svako dorbro 🫶🏼
Cao Hana, javljam se da vas ohrabrim. Puno zena ima smedjrenje u trodnoci a zavrsi dobro- i ja sam ga imala cak i jedan veliki izljev. Doktor nije vidio uzrok a moze da bude zilica ili hematom pa i nesto trece sigurno. Ono sto sam radila je da bi legla na lijevi bok i popila duphaston tabletu. Sretno i nadam se da ce sve biti dobro🤞
Curica 6/23 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji